JaMnIŚ_Jogi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) "Przechowalnia" przy JPGKiM w Jedliczu k/Krosna, woj. podkarpackie, a tam wrak psa - stary, niewidomy, schorowany, wychudzony, z powykręcaną szyją, ledwo trzymający się na nogach :-(:-( Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/nika.malik/Staruszek?authkey=Gv1sRgCIKG2t6TvOzaRA# Wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/432142003542410/ Wydarzył się jednak CUD i dostał szansę na lepsze życie od Fundacji "Chata Zwierzaka", pod opieką której przebywa Bunia z tego samego "bidula" [SIZE=2]Wątek Buni, która była w bardzo złym stanie, a w Chacie stanęła na nogi i to dosłownie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-BUNIA-psia-staruszka-z-Jedlicza-na-godnej-emeryturze-we-wspaniałej-Funcacji Na wątku transportowym odezwała się dziewczyna, która może zawieźć staruszka do Fundacji, jest to ok. 400 km w jedną stronę. Koszt transportu Jedlicze - Serock (za Warszawą) to 370 zł. [SIZE=2]W tej chwili ta kwota to mur dzielący "naszego" Szczęściarza od psiego raju w "Chacie Zwierzaka", oczywiście będą jeszcze spore wydatki na jego diagnostykę i leczenie, ale tym będziemy się martwić później. [SIZE=4]P O M O Ż E C I E ? ? ? ? ? Edited March 24, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
jurosia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 to ja poproszę nr konta i wpłacam 30 zł , Boże serce pęka:-( Quote
pomóżpomagać Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 To ja dziadziunia podrzuce narazie tylko :( Kiedy psina może jechać? no i czy ta cała reszta co jest na Jedlickiej stronie to dalej tam siedzi? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 (edited) jurosia napisał(a):to ja poproszę nr konta i wpłacam 30 zł , Boże serce pęka:-( Na wydarzeniu psiaka na FB jest podany numer konta Fundacji Chata Zwierzaka, ale oni nie mogą zbierac na transport. Na ich konto można wpłacać na diagnostykę i leczenie staruszka, później wkleję, żeby nie robic zamieszania. Na tym wątku musimy uzbierać 370 zł na transport psiaka do Fundacji. Konto podam na priv Dzięki wielkie :loveu: Edited March 24, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 pomóżpomagać napisał(a):To ja dziadziunia podrzuce narazie tylko :( Kiedy psina może jechać? no i czy ta cała reszta co jest na Jedlickiej stronie to dalej tam siedzi? Jutro mam nadzieję będzie już wszystko wiadomo. Bardzo chcielibyśmy, żeby pojechał jeszcze przed świętami. W Jedliczu oprócz staruszka w tej chwili jest ta sunia z 6-cioma szczeniakami, mix owczarka i młodziutki mix husky. Była jeszcze młodziutka ok.7 miesięczna kotka, ale juz zaopiekowana i po sterylce, była w ciąży :shake:. I jeszcze u koleżanki niespodziewanie wyladowała sunia, która zamarzała w Iwoniczu...z wielkim zardzewiałym koluchem przy grubaśnej, sztywnej "obroży" Koszmar jakiś.... Quote
Nadziejka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 :-(:-(o matenko ciociu ...jestem i rycze , zaraz poczytam i rosylam kochanego, barb mnie zaprosila , dziekueuje Quote
pomóżpomagać Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 No jak na dziadziunia się patrzy to serce peka :-( Sunie tą z Iwonicza widziałam na fb, biedaczka :( A co z tym kojcem u Majki? gdzie te psiny pojadą? Mało nas tutaj, porozsyłam troche i pozapraszam...:-( Quote
pomóżpomagać Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Wiadomość z fb Dziadeczek odszedł za tęczowy most :( :( śpij piesku spokojnie :( Quote
Nadziejka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 o matenko............:-(:-(:-( spij skokojnie juz bez bolu kochany Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 (edited) Osobom, które już wysłały pieniądze na transport oczywiście wszystko zwrócę... Dziękuję... Edited March 24, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
barb Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Właśnie rozsyłalam wątek a tu taka smutna wiadomość...:-( Ewuś, dziękuję Ci za przybycie. Na Ciebie zawsze mozna liczyć. Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Misiu , podłe miałeś życie , i nikt za to nie odpowie..:shake: wyzwolenie było tuż tuż :-( ale przynajmniej już nie cierpisz.. [*] Quote
jurosia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 JaMnIŚ_Jogi napisał(a):Osobom, które już wysłały pieniądze na transport oczywiście wszystko zwrócę... Dziękuję... jeszcze nie zdążyłam nic wysłać biedakowi :-( Quote
bela51 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Zajrzałam tutaj dzisiaj... za późno :-( Zegnaj biedny piesku :-( Quote
Recommended Posts