ocelot Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 A dasz radę mu zdjęcie pysia zrobić?:) Quote
lunarmermaid Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Spróbuję, może na następnym spacerze się uda. Wtedy łatwiej, bo tak to się zawsze zadkiem obraca...:cool3: Quote
lunarmermaid Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ocelotku - tak na koniec września, poczatek października karma będzie potrzebna. Quote
lunarmermaid Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Remik pozdrawia wszystkie ciocie i wujków. Robi się z niego pies domowy - jak tylko drzwi się otworzą, bo wypuszczam lub wołam Azę z pola to Remik jest w domu jeszcze przed nią! Od razu przybiega do mnie lub męża i przytula się, przy okazji lekko podgryzając. Daje się już bez problemu głaskać córce, nawet sam do niej przychodzi. Nie boi się już jak się go przytula - po prostu dopiero po wakacjach i po najeździe rodziny i znajomych Remik zrozumiał,że tu jest jego dom i nikt go stąd nie zabierze. Nie boi się już ludzi,którzy do nas przychodzą bo wie,że on zostanie, że ci ludzie nie przychodzą po niego. Poczuł się w końcu bezpiecznie. Jak jest w domu to kładzie się najczęściej w drzwiach (trzeba go potem przekraczać) i spokojnie śpi... Cudo nie pies, jest bardzo mądry i usłuchany. Na spacerkach ostatnio spuszczam go ze smyczy, biegają razem z Azą ale bardzo się pilnuje. Jak odbiegnie gdzieś dalej to zaraz wraca do nas i potem biegnie znowu. Nie mam jak zrobić zdjęć - padł mi aparat. A szkoda, zdjęcia śpiącego Remika w domu - bezcenne! Quote
ocelot Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Cudne wieści:) My jakoś chcemy się wybrać doo niego, dam znać:) To wtedy może uda się zrobić zdjęcia:) Quote
lunarmermaid Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Czekamy! Od 10 lutego do końca tygodnia czyli do 15 lutego nie ma mnie, jadę do Jaworzna do domu. Quote
lunarmermaid Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Wieści od Remika - zamiast domu pilnujemy...dywanów (być może ktoś by je ukradł, przeciez już prawie ciemno) możemy też się pobawić lalkami razem z Azą... no i za oknem coś się dzieje, ale za wysoko dla mnie, popatrzę z dołu Quote
lunarmermaid Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Czymś musi się bawić, na podwórku nudno jak Pańciostwa nie ma. Dopiero wiosna się zaczyna to będziemy więcej na zewnątrz jak wewnątrz. A Remik nauczył się "pukać " do drzwi,żeby go do domku wpuścić -a pilnować podwórka ma straruszek Spajky - głuchy już jak pień.... :) Quote
ocelot Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 O matko:) Jakie zdjęcia:) Remik w domu:):):) Quote
lunarmermaid Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Trochę znudzony jestem... trochę zadowolony... Quote
lunarmermaid Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Remiś jest cudny psiak. Nie wiem czy damy radę go oddać, gdyby jakimś cudem znalazł się chętny. Quote
Tymonka Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Powstał nowy wątek psiaków Tomaszowskich , będzie uzupełniany na bieżąco więc wszystkich naszych przyjaciół zapraszam : http://www.dogomania.com/forum/topic/146652-psiaki-z-tomaszowa-maz-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w/ Quote
Recommended Posts