Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdk8']na dzień dzisiejszy dam 5,- stałej. Mimo ogromnej chęci więcej już nie dam rady. Za dużo bid, którym trzeba pomóc:shake: poproszę nr. konta wpłacę za IV i V.
mdk8, bardzo dziękujemy. Dla nas to ogromnie dużo :Rose:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Fundacja Dalmatyńczyki w Potrzebie
11 1020 1127 0000 1102 0213 2884
Bank PKO BP

Dla przelewów zagranicznych:

PL 11 1020 1127 0000 1102 0213 2884
SWIFT: BPKOPLPW
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mdk8 napisał(a):
na dzień dzisiejszy dam 5,- stałej. Mimo ogromnej chęci więcej już nie dam rady. Za dużo bid, którym trzeba pomóc:shake: poproszę nr. konta wpłacę za IV i V.

Kochana, doszly pieniazki za dwa miesiace, barzo dziekujemy :Rose:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
w którym hoteliku jest Pirat?:thumbs::thumbs:co u niego ?

Pirat przebywa w hotelu Bialy Kruk, w Szydlowcu. Ostatnio odwiedzila go laska ktora robi swieeeetne foteczki i Piracik ma sesje jak model ulalaaa :loveu:
Jak znajde czas to wstawie foteczki :)

Posted

[quote name='mdk8']spróbuj napisać do inka33 ona robi fajne banerki.

ja co prawda Inka33 nie jestem, ale zrobiłam bannerki, może komuś wpadną w oko i sie przydadzą ;-)

Posted (edited)

Nie ma sprawy:iloveyou: Też sobie wrzucę Piracika na sygnaturkę ;-)

edit: ciocie, zrobie jakiś mini bazarek z pozostałości moich z innych bazarków, może jakiś grosik dla Piracika się znajdzie.. Dam linka jak skończę ;-)

Edited by megi345
Posted

megi345 napisał(a):
Nie ma sprawy:iloveyou: Też sobie wrzucę Piracika na sygnaturkę ;-)

edit: ciocie, zrobie jakiś mini bazarek z pozostałości moich z innych bazarków, może jakiś grosik dla Piracika się znajdzie.. Dam linka jak skończę ;-)

Super :Rose: Bardzo dziekujemy!! :)

Posted

Tak jak mówiłam tak też zrobiłam. Dwa mini bazarki. Jeden graficzny drugi z pluszakami.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243336-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przeróbka-do-26-05-na-Piracika

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243335-KUP-PLUSZAKA-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-ZWIERZAKA-dla-Piracika-do-18-05-g-21

Bardzo proszę rozreklamować jakoś bazarki ;-) mam nadzieje, że ciocie będą chociaż podrzucać bo ja od rana do 16 szkoła, bo się uczę w technikum, więc wtedy może ktoś podrzucać, ja wieczorem będę to robić. Może akurat komuś się przyda coś z bazarku. Ja dziś powysyłam zaproszenia, i ogłosze na wątku z reklamami ;-)