Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy fakture za hotel Piracia. Na szczescie niedoszla wlascicielka podjela sie zaplacenia pierwszego miesiaca w hotelu.
+ 450zl - p. Ewa

czerwiec 18dni x 15 zł =270zł i za 13 dni lipca 13x15=195zł 270+195=465zł Pies jest zabezpieczony do 13 lipca.
Prosze w imieniu Piratka - oglaszajcie go gdzie tylko mozecie. Ten psiul za dlugo sie juz tula z miejsca na miejsce... powinien znalezc w koncu spokoj i bezpieczenstwo, w jednym miejscu :(

Posted

Nie Figa to NIE Pani zapłaciła za hotelik, ale dziewczyna która wiozła Pirata do Gliwic, Pani i Pan mieli to w du......e. Zapłaciła Ewelina razem ze swoim chłopakiem, mieli wziąć pirata do siebie na dt , ale niestety ich kot nie toleruje psów :( , więc zapłacili za miesiąc za hotelik

Posted

magda_38 napisał(a):
Nie Figa to NIE Pani zapłaciła za hotelik, ale dziewczyna która wiozła Pirata do Gliwic, Pani i Pan mieli to w du......e. Zapłaciła Ewelina razem ze swoim chłopakiem, mieli wziąć pirata do siebie na dt , ale niestety ich kot nie toleruje psów :( , więc zapłacili za miesiąc za hotelik

Jestem naiwnym czlowiekiem i ciagle probuje znalezc choc odrobine dobra w ludziach ktorzy nie sa do niczego dobrego nawet zdolni! :(
Widzialam wplate od Ewa.... skojarzylam to z ta Ewa i... no po prostu rece opadaja :(
A rodzina zwrocila chociaz za transport?

Posted

a gdzie tam zwrócili.....wielką łaskę zrobili i zostawili worek karmy Piratowi w hoteliku....naprawdę szkoda gadać...... :(. A Ewa to kierowniczka hoteliku ;)

Posted

Piracio, wielki kozak, poznal sie z innym wielkiem kozakiem MILO :) Chlopcy bardzo sie polubili, kto by pomyslal? ;)

Marzy mi sie domek dla Pirata. Taki, w ktorym ludzie beda go szanowac. Odpowiedzialnie podejda do faktu posiadania (nie lubie tego slowa) psa, pozwola mu na aklimatyzacje i nie beda spraszac w pierwszych dniach calej rodziny i znajomych by sie pokazac......
Tylko gdzie ten dom? Gdzie ci odpowiedzialni ludzie gotowi poswiecic swoj czas dla Piracia? :(

Wplynela deklaracja od mdk8 :calus:

• 3 weeks later...
Posted

Przybiegam z wiesciami :sweetCyb:

No wiec......nowy domek dla Piracika znalazl sie ok miesiaca temu, z niecierpliwoscia i strachem czekalismy na jego przyjazd do nowego Pana. Pan mieszka w pieknym duzym domu w lesie w towarzystwie 3 kotkow, nad jeziorem; Pan mieszka sam, czesto jednak odwiedzaja go znajomi oraz rodzina. Znalazl sie domek ale co z transportem? Zglosili sie do nas szczesliwie znajomi Pana, ktorzy jechali do Pana w odwiedziny, zaproponowali ze pojada po Piracika do Szydlowca a potem razem z nim i 2 owczarkami niemieckimi pod Poznan. Balismy sie bardzo tego jak przebiegnie transport i czy psiaki dogadaja sie po drodze......Wszystko sie udalo, w piatek ok godz. 24 Piracik z towarzystwem dotarl na miejsce. Coz sie bede rozpisywac......Pan i Piracik pokochali sie od pierwszego wejrzenia, psiak jest ciagle usmiechniety, zapatrzony w Pana, chodzi juz bez smyczy - slucha sie, z kotami sie zaprzyjaznil, biega po lesie, broni swojego nowego pana i jego domu. Sluchajac codziennych relacji Pana moja buzia ''smieje sie od ucha do ucha''. Pies trafil tam gdzie powinien; jest szczesliwy i radosny. Wszystkim psiakom zycze takich Panow Po 1,5 roku skonczyla sie tulaczka naszego Pirata. Wiele zawdzeczamy przede wszystkim Panu Piotrowi ktory go szkolil oraz w zasadzie obcym ludziom ktorzy nas wspomagali jak mogli w utrzymaniu psiaka. Wszystkim serdecznie dziekujemy

Ogromne podziekowania dla mdk8, ktora nie zostawila Piracia nawet na chwile i wspierala nas w utrzymaniu go, OGROMNE DZIEKI KOCHANA :loveu:
Dziekuje wszystkim ktorzy byli i sa na watku Pirata i dobrym slowkiem wspierali nas w dzialaniach :loveu:
Fotki z nowego domku...

Posted

nie ma za co kochana :lol: żałuję ,że nie mogłam więcej. Aż się popłakałam czytając takie wspaniałe wiadomości. Dla takich właśnie chwil warto pomagać . Piraciku dużo szczęśliwych chwil u boku kochanego i kochającego człowieka :loveu:

Posted

Mnie banan nie schodzi z twarzy odkąd to przeczytałam, może tak własnie miało być? Mam nadzieje ze tym razem trafił swój na swego, Piracio po prostu potrzebował wyjątkowego człowieka gotowego włożyć w relacje z nim cale serce. Po przyjezdzie do nowego domku Pan Piracia zabral go na dlugi sparerek (w srodku nocy), by psiak mogl oswoic sie z jego obecnoscia na otwartej przestrzeni. A teraz podobno nie odstepuje go na krok :loveu: Osoby które przewoziły Piracia były pod wrażeniem, bez problemu dogadał się z ich dwoma owczarkami, miesiące spędzone u p Piotra nie spełzły na niczym :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Czesssc :grins:

[QUOTE]Pirat pozdrawia i przedstawia swoja nowa kolezanke ;) Niestety kolezanka ma adhd wiec Pirat nie zawsze ma sile stac o wlasnych silach.....[/QUOTE]

[IMG]http://i1275.photobucket.com/albums/y458/fundacjadwp/10383035_768567856539250_7449609123245975350_n_zps09e500ea.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1275.photobucket.com/albums/y458/fundacjadwp/10635997_768567863205916_278947451223513700_n_zps96b6d337.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1275.photobucket.com/albums/y458/fundacjadwp/10574306_768567853205917_7493270638142806326_n_zps7cff45f7.jpg[/IMG]