:: FiGa :: Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dziękujemy Kocurek za pamięć :) Quote
Kamila Proc Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 i ja pamietam, ale to nic nie daje Quote
Zofija Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Przepraszam za offa, zostałam poproszona o pomoc dla psa koczującego od kilkutygodni na dworcu w Adamowie- świetokrzyskie. Ja mieszkam w Cieszynie -ślaskie... Czy ktoś moze pomóc????? Wątek tej biednej psiny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247344-Pies-od-kilku-tygodni-koczuje-na-PKP-MEGA-PILNE!!!!-POMÓŻCIE!!!!! Quote
Vilena Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Hop hop! Domku dla Piracika, gdzie jesteś??? Quote
:: FiGa :: Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Ja juz trace nadzieje na dom dla tego psiaka :( Quote
asiuniab Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Ja juz trace nadzieje na dom dla tego psiaka :([/QUOTE] dlaczego??? jeszcze trafi swój na swego, zobaczysz... Quote
:: FiGa :: Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Pirat od pol roku nie ma stalego miejsca pobytu, on juz dawno powinien znalezc pelna stabilizacje. Im dluzej siedzi w DT tym bardziej sie przywiazuje do Oli, kolejne rozstanie z opiekunem to znow niepewnosc, zaden pies przez cos takiego nie przejdzie bezstresowo. Zdecydowanie zbyt dlugo to trwa :( Quote
Vilena Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Pirat od pol roku nie ma stalego miejsca pobytu, on juz dawno powinien znalezc pelna stabilizacje. Im dluzej siedzi w DT tym bardziej sie przywiazuje do Oli, kolejne rozstanie z opiekunem to znow niepewnosc, zaden pies przez cos takiego nie przejdzie bezstresowo. Zdecydowanie zbyt dlugo to trwa :([/QUOTE] Biedaczek... :-(:-(:-( Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Mdk8, dziekujemy, wplynela Twoja deklaracja :Rose: Udalo sie tez wyrownac do zera stan konta Pirata. W obecnym stanie jedyne wydatki to karma i przysmaki :) A wiesci z DT sa nastepujace :) [FONT=Verdana]Po Pirata nikt nie dzwoni, cisza i spokój. [/FONT] [FONT=Verdana]Pies naprawdę do brzydkich nie należy, jego zachowanie zdecydowanie uległo zmianie na duży plus. [/FONT] [FONT=Verdana]Aktualnie Pirat stał się mniej agresywny (chodzi o nietolerancje w stosunku do innych psów, aktualnie na spacerze potrafi po prostu zignorować gdy jakiś pies ujada w jego kierunku, wcześniej nie był w stanie tego puścić w niepamięć :D). [/FONT] [FONT=Verdana]Lubi się bawić, jest energiczny, stał się bardziej przyjazny, ale to nie oznacza, że już toleruje każde zwierze. Na smyczy chodzi co raz lepiej. [/FONT] [FONT=Verdana]Aktualnie w ramach nauki "gryziemy, nie łykamy", zakupiłam mu kość prasowaną. Teraz od 2 godzin leży na posłaniu i gryzie gryzie gryzie. Mam nadzieje, że to mu uświadomi, że lepiej jest spokojnie pogryźć i że już nikt mu nigdy nie zabierze jedzenia, ani go nie pozbawi ;) Chrupki czasami pogryzie, ale większość je łapczywie. Pomału staje się bardziej ufnym i przyjaznym psem :D Teraz mogę śmiało powiedzieć: NIC, TYLKO BRAĆ I KOCHAĆ ;)[/FONT] Quote
Kamila Proc Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 do brzydkich nie nalezy? to przeciez piekny rasowy psiak! Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Wszyscy wokol o wiedza a domku nie widac..... Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Staramy sie cierpliwie czekac, ale srducho bije szybciej przy kazdym nieznajomym telefonie :) W koncu zadzwoni TEN, wiem to :) Quote
Kamila Proc Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Staramy sie cierpliwie czekac, ale srducho bije szybciej przy kazdym nieznajomym telefonie :) W koncu zadzwoni TEN, wiem to :)[/QUOTE] no i tak trzymac Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Piracik jest wpatrzony w Ole, opiekunke, jak w obrazek. Pirat to po prostu pies na baby!!! :) Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Mnie by sie taki pies przydal :lol: Moje mnie kochaja i ubostwiaja, ale kiedy do gry wchodzi TZ to zawsze ON ma ostatnie slowo :mad: Quote
Recommended Posts