Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też myślę, że tak:)
jest domek z ogrodem i koleżanka (sunia) dla Korka z którą będzie mógł ganiać:)
to CUDOWNY dom:D
oby tylko Koreczek szybko się zaaklimatyzował i został przez Państwo (i sunię) pokochany całym sercem:)
BARDZO SIĘ CIESZE!!! pól roku biedaczek czekał, ale UDAŁO SIĘ:)
dziękuje!!

Posted

AgusiaP napisał(a):
Jejku ale sie cieszę :multi::multi::multi: Koreczku bądź szczęśliwy :lol: Murzynku trzymam kciuki za twój domek

Ja razem z Tobą Agusiu robię podskoki z radości:)
oby tylko nic nie zapeszyć i oby domek był cudowny!!!
na razie tytułu wątku nie zmieniam...wiadome....

Posted

gosia2313 napisał(a):
Wszystko jest OK :) Jutro napiszę więcej i wrzucę zdjęcia bo Państwo Patrycji już wczoraj wysłali :)

wow:D Gosia !!! to ja już tak się cieszę, że nic tej radości nie zakłóci:D
myślę, że nie wiem co musiało by się stać, by KOREK wrócił...
Oficjalnie więc uznaję, że KOREK MA DOM:D :D

Posted

Korek i jego nowa przyjaciółka poznały się przed schroniskiem, z zainteresowaniem obwąchały, a potem poszliśmy na spacer. Gdy przepięliśmy Korka na długą linkę Arija zaczęła zachęcać go do zabawy, co jemu na szczęście się podobało. Następnie jeszcze poszliśmy na wybieg aby pobiegały sobie razem bez smyczy. Widać było, że Koreczek przywiązał się do Pawła (podbiegał, tulił się). Państwo bardzo fajni, aktywni. Wieczorem dostałam obszernego, bardzo miłego e-maila. Korek - teraz Saxon świetnie zgrał się z Ariją, nieprzerwanie bawiły się (bardzo delikatnie, bez warczenia, bez pisków) przez 3 godziny. Myślę (tfu tfu, co by jeszcze nie zapeszyć), że będzie miał jak w raju :). Piękne tereny w pobliżu, wycieczki górskie, dużo miłości i pieszczot ze strony właścicieli oraz wspaniała psia towarzyszka Arija :)

Posted

patka2805 napisał(a):
Korek i jego nowa przyjaciółka poznały się przed schroniskiem, z zainteresowaniem obwąchały, a potem poszliśmy na spacer. Gdy przepięliśmy Korka na długą linkę Arija zaczęła zachęcać go do zabawy, co jemu na szczęście się podobało. Następnie jeszcze poszliśmy na wybieg aby pobiegały sobie razem bez smyczy. Widać było, że Koreczek przywiązał się do Pawła (podbiegał, tulił się). Państwo bardzo fajni, aktywni. Wieczorem dostałam obszernego, bardzo miłego e-maila. Korek - teraz Saxon świetnie zgrał się z Ariją, nieprzerwanie bawiły się (bardzo delikatnie, bez warczenia, bez pisków) przez 3 godziny. Myślę (tfu tfu, co by jeszcze nie zapeszyć), że będzie miał jak w raju :). Piękne tereny w pobliżu, wycieczki górskie, dużo miłości i pieszczot ze strony właścicieli oraz wspaniała psia towarzyszka Arija :)

BARDZO DZIĘKUJE ZA TE WIADOMOŚCI:)
NO I ZNÓW PORYCZAŁAM się- KORECZKU!!!!! ZE SZCZĘŚCIA:D
wszystko brzmi cudownie, taki dom dla Korka wymarzyłam....chociaż to dzięki Murzynkowi go znalazł....
powodzenia:)

Posted

kiyoshi napisał(a):
wow....ja super:) :)
chyba się pieski bardzo, bardzo lubią:)
coś mi się zdaje, że czas zmienić tytuł wątku....

POWODZENIA KORECZKU NAJDROŻSZY!

WOW!!! Ale go dziołszka pokochała!
Pozazdrościć!!!
Trafił do raju...;)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Patka :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak my kochamy takie zdjęcia i takie zakończenia:):)
Cudna z nich para:):)

oj tak, kochamy, kochamy!!!;)
przez te wszystkie miesiące zastanawiałam się, czy dobrze zrobiłam zabierając wtedy Korka z parku...do schronu:(
często myślałam, że może lepiej było go zostawić, by ktoś się zlitował i zabrał go do domu....

teraz wiem, że mimo tych miesięcy w schronisku WARTO było, bo dom jaki znalazł...jest po prostu CUDOWNY!!:D
piękne zdjęcia, KOREK TAKI SZCZĘŚLIWY!!
:loveu:

Posted

Sunia jakby czekała na Koreczka, jest przeszczęśliwa, że zawitał do jej domku. Fantastyczne zakończenie Koreczkowej tułaczki - baaaaardzo się cieszę:bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool:

• 2 months later...
Posted

Witajcie! Dziś mijają 3 miesiące odkąd Korek vel Saxon jest z nami! :loveu:
Koreczek pozdrawia ze swojego siewierskiego wariatkowa i pokazuje swe wdzięki:

Saxon prawdziwy dżentelmen i nieszczęsna Arija:

Spanie synchroniczne:

Nie dość, że śpioch, to jeszcze bezwstydnik:

Ale generalnie to saksoński przytulas i romantyk: