madziakato Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 gosia2313 napisał(a):Tyle, co pisałam w wątku Murzynka bo to właśnie o niego Państwo zadzwonili : ( No ale dobrze, że wzięli jakiegoś psiaka. To wygląda na to, że do dobrego;) Quote
kiyoshi Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 też myślę, że tak:) jest domek z ogrodem i koleżanka (sunia) dla Korka z którą będzie mógł ganiać:) to CUDOWNY dom:D oby tylko Koreczek szybko się zaaklimatyzował i został przez Państwo (i sunię) pokochany całym sercem:) BARDZO SIĘ CIESZE!!! pól roku biedaczek czekał, ale UDAŁO SIĘ:) dziękuje!! Quote
AgusiaP Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Jejku ale sie cieszę :multi::multi::multi: Koreczku bądź szczęśliwy :lol: Murzynku trzymam kciuki za twój domek Quote
kiyoshi Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 AgusiaP napisał(a):Jejku ale sie cieszę :multi::multi::multi: Koreczku bądź szczęśliwy :lol: Murzynku trzymam kciuki za twój domek Ja razem z Tobą Agusiu robię podskoki z radości:) oby tylko nic nie zapeszyć i oby domek był cudowny!!! na razie tytułu wątku nie zmieniam...wiadome.... Quote
kiyoshi Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 ciekawe jak minęła pierwsza doba Korka w nowym domu? szkoda, że nie mam numeru- jakbym miała- już bym dzwoniła;) Quote
gosia2313 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Wszystko jest OK :) Jutro napiszę więcej i wrzucę zdjęcia bo Państwo Patrycji już wczoraj wysłali :) Quote
kiyoshi Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 gosia2313 napisał(a):Wszystko jest OK :) Jutro napiszę więcej i wrzucę zdjęcia bo Państwo Patrycji już wczoraj wysłali :) wow:D Gosia !!! to ja już tak się cieszę, że nic tej radości nie zakłóci:D myślę, że nie wiem co musiało by się stać, by KOREK wrócił... Oficjalnie więc uznaję, że KOREK MA DOM:D :D Quote
patka2805 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Korek i jego nowa przyjaciółka poznały się przed schroniskiem, z zainteresowaniem obwąchały, a potem poszliśmy na spacer. Gdy przepięliśmy Korka na długą linkę Arija zaczęła zachęcać go do zabawy, co jemu na szczęście się podobało. Następnie jeszcze poszliśmy na wybieg aby pobiegały sobie razem bez smyczy. Widać było, że Koreczek przywiązał się do Pawła (podbiegał, tulił się). Państwo bardzo fajni, aktywni. Wieczorem dostałam obszernego, bardzo miłego e-maila. Korek - teraz Saxon świetnie zgrał się z Ariją, nieprzerwanie bawiły się (bardzo delikatnie, bez warczenia, bez pisków) przez 3 godziny. Myślę (tfu tfu, co by jeszcze nie zapeszyć), że będzie miał jak w raju :). Piękne tereny w pobliżu, wycieczki górskie, dużo miłości i pieszczot ze strony właścicieli oraz wspaniała psia towarzyszka Arija :) Quote
kiyoshi Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 patka2805 napisał(a):Korek i jego nowa przyjaciółka poznały się przed schroniskiem, z zainteresowaniem obwąchały, a potem poszliśmy na spacer. Gdy przepięliśmy Korka na długą linkę Arija zaczęła zachęcać go do zabawy, co jemu na szczęście się podobało. Następnie jeszcze poszliśmy na wybieg aby pobiegały sobie razem bez smyczy. Widać było, że Koreczek przywiązał się do Pawła (podbiegał, tulił się). Państwo bardzo fajni, aktywni. Wieczorem dostałam obszernego, bardzo miłego e-maila. Korek - teraz Saxon świetnie zgrał się z Ariją, nieprzerwanie bawiły się (bardzo delikatnie, bez warczenia, bez pisków) przez 3 godziny. Myślę (tfu tfu, co by jeszcze nie zapeszyć), że będzie miał jak w raju :). Piękne tereny w pobliżu, wycieczki górskie, dużo miłości i pieszczot ze strony właścicieli oraz wspaniała psia towarzyszka Arija :) BARDZO DZIĘKUJE ZA TE WIADOMOŚCI:) NO I ZNÓW PORYCZAŁAM się- KORECZKU!!!!! ZE SZCZĘŚCIA:D wszystko brzmi cudownie, taki dom dla Korka wymarzyłam....chociaż to dzięki Murzynkowi go znalazł.... powodzenia:) Quote
kiyoshi Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 gosia2313 napisał(a):Wszystko jest OK :) Jutro napiszę więcej i wrzucę zdjęcia bo Państwo Patrycji już wczoraj wysłali :) Gosiu, nadal czekamy na zdjęcia;) Quote
Mysza2 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jak miło, dziękujemy Gosiu:):) Doczekał się wreszcie swojego miejsca:):) Quote
kiyoshi Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 wow....ja super:) :) chyba się pieski bardzo, bardzo lubią:) coś mi się zdaje, że czas zmienić tytuł wątku.... POWODZENIA KORECZKU NAJDROŻSZY! Quote
madziakato Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 kiyoshi napisał(a):wow....ja super:) :) chyba się pieski bardzo, bardzo lubią:) coś mi się zdaje, że czas zmienić tytuł wątku.... POWODZENIA KORECZKU NAJDROŻSZY! WOW!!! Ale go dziołszka pokochała! Pozazdrościć!!! Trafił do raju...;) Quote
Mysza2 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Patka :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak my kochamy takie zdjęcia i takie zakończenia:):) Cudna z nich para:):) A mnie się to najbardziej podoba:) Quote
kiyoshi Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Mysza2 napisał(a):Patka :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak my kochamy takie zdjęcia i takie zakończenia:):) Cudna z nich para:):) oj tak, kochamy, kochamy!!!;) przez te wszystkie miesiące zastanawiałam się, czy dobrze zrobiłam zabierając wtedy Korka z parku...do schronu:( często myślałam, że może lepiej było go zostawić, by ktoś się zlitował i zabrał go do domu.... teraz wiem, że mimo tych miesięcy w schronisku WARTO było, bo dom jaki znalazł...jest po prostu CUDOWNY!!:D piękne zdjęcia, KOREK TAKI SZCZĘŚLIWY!! :loveu: Quote
madziakato Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Coś pięknego!!!!!:multi: Mnie oczy "pieką", kogo jeszcze?:cool3: Quote
yolanovi Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Sunia jakby czekała na Koreczka, jest przeszczęśliwa, że zawitał do jej domku. Fantastyczne zakończenie Koreczkowej tułaczki - baaaaardzo się cieszę:bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool: Quote
AgusiaP Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tak bardzo się cieszę ,że Koreczek tak wspaniale trafił :):):) Quote
madziakato Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='yolanovi']Sunia jakby czekała na Koreczka, jest przeszczęśliwa, że zawitał do jej domku. Nic dodać, nic ująć:multi: Quote
Neelith Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Witajcie! Dziś mijają 3 miesiące odkąd Korek vel Saxon jest z nami! :loveu: Koreczek pozdrawia ze swojego siewierskiego wariatkowa i pokazuje swe wdzięki: Saxon prawdziwy dżentelmen i nieszczęsna Arija: Spanie synchroniczne: Nie dość, że śpioch, to jeszcze bezwstydnik: Ale generalnie to saksoński przytulas i romantyk: Quote
Recommended Posts