Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byli w schronisku Państwo poważnie zainteresowani Korkiem, byli z nim na krótkim spacerze zapoznawczym, ale w końcu wybrali Nila, bo był większy ale spokojniejszy niż Korek.

Korek jest bardzo wesoły i pozytywnie nastawiony do życia. Ma bardzo dużo energii i cały czas chciałby się bawić. Więc na pewno nie nadaje się dla starszych ludzi, fajnie gdyby mieszkał w domku z ogrodem.

Posted

[quote name='gosia2313']Dzisiaj byli w schronisku Państwo poważnie zainteresowani Korkiem, byli z nim na krótkim spacerze zapoznawczym, ale w końcu wybrali Nila, bo był większy ale spokojniejszy niż Korek.

Korek jest bardzo wesoły i pozytywnie nastawiony do życia. Ma bardzo dużo energii i cały czas chciałby się bawić. Więc na pewno nie nadaje się dla starszych ludzi, fajnie gdyby mieszkał w domku z ogrodem.[/QUOTE]

oj Gosia:(
tak mi smutno przez Korka:( bardzo bym chciała żeby miał dom, a tu ciągle pod górkę...
wiem może z doświadczenia, a może tak czuje...że zwykle pieski, które tak długo czekają ostatecznie trafiaja na naprawde dobre domy! oby tak było w Korka przypadku...
to wspaniałe, że jest radosny i nie traci wiary! na pewno chciał się Państwu przypodobać, a wyszło jak wyszło...
Agusia ma racej, całe szczęście, że innej bidzie się udało...

Posted

Tak, nasi weterani (Nela, Gama, Kaprys, Liza i wieeelu innych) trafiły na na prawdę świetne domy... tylko dopiero po 7,6 latach za kratami! :(
Ale mam nadzieję, że teraz już żaden psiak tak długo się nie zasiedzi w schronisku :-)

Posted

również mam nadzieje, że KOrek się nie zasiedzi...dobrze, że jest nim zainteresowanie..
w końcu trafi na swój domek, mam nadzieje, że dojdzie do tego jak tylko skończą się wakacje.

mam mały problem z ogłoszeniami, bo- nie wiedzieć czemu- nagle nie mogę wrzucić rzadnego ogłoszenia na gumtree:( a z tamtąd odzew jest największy...jest tutaj ktoś kto ma ten sam problem?? czy to tylko mnie 'znienawidziła' ta sronka:?

Posted

[quote name='kiyoshi']dziś Korek dostał nowe ogłoszenie na gumtree i wyróznione świeżutkie ogłoszenie na tablicy;)[/QUOTE]

Oby tym razem się udało!!!!!!!

Posted

cioteczki kochane...może czas w jakieś nowe wdzianko się zaopatrzyć???
jeśli tak- zaprazsam na ciuszkowy bazarek na potrzeby dwóch zabiedzonych sunieczek....

http://www.dogomania.pl/forum/threads/246291-%C5%81adne-ciuszki-dla-pani-i-dziewuszki-Dla-SAWANY-i-NAI-do-23-08-g-22?p=21200988#post21200988

dziś poodnawiałam ogłoszenia Korka...ostatnie wyróżnienie na tablicy nic nie pomogło:( odsłon nie było zbyt wiele...
ciekawe jak Korkowi w schronisku? czy był na spacerze? może ktoś się nim interesował???
gosia- wiadomo coś???

Posted

Do adopcji raczej nieposzedł. Co do reszty nie powiem, bo nie ma mnie w soboty.
Ale w boksie raczej OK, jeden pies został dość mocno w korka boskie zdominowany ale korek sobie radzi

Posted

gosia2313 napisał(a):
Do adopcji raczej nieposzedł. Co do reszty nie powiem, bo nie ma mnie w soboty.
Ale w boksie raczej OK, jeden pies został dość mocno w korka boskie zdominowany ale korek sobie radzi

no tak...sytuacja w boksie się trochę zmieniła, bo jak się nie mylę- Helga poszła do adopcji z boksu Korka, tak?
i chyba ktoś nowy wskoczył na jej miejsce...
niestety do mnie też nikt o Korka nie dzwonił:(
muszę mu zrobić nowy, porządny pakiet na 30 stron, ale na razie- brak czasu:(
zrobię na dniach

Posted

Korek i Murzynek powodują, że łzy same płyną jak się czyta ich historię. Od razu chciałoby się ich wziąć do domu :(
Oby jednak ten jedyny kochający dom szybko się znalazł :roll:

Posted

justynuszek napisał(a):
Korek i Murzynek powodują, że łzy same płyną jak się czyta ich historię. Od razu chciałoby się ich wziąć do domu :(

dziękujemy za odwiedziny u Korka:)
równiez mamy taką nadzieje, i dla Koreczka , Murzynka i innych psich bid....

Posted

justynuszek napisał(a):

Dokładnie ...Do góry psiaczku!