Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli w czwartek Pan nie zadzwoni to ja do niego przedzwonię w piątek, przynajmniej będziemy wiedzieć czy dalej jest zainteresowany czy nie :)
Oby to drugie, bo wydawał się na prawdę sensowny

Posted

Przepraszam, zupełnie zapomniałam napisać. Niestety Pan się nie odezwał :/ A tak dobrze się zapowiadało... ale przeważnie jak ktoś mówi, że się skontaktuje to już się nie odzywa :/ kuźwa...

Posted

[quote name='gosia2313']Przepraszam, zupełnie zapomniałam napisać. Niestety Pan się nie odezwał :/ A tak dobrze się zapowiadało... ale przeważnie jak ktoś mówi, że się skontaktuje to już się nie odzywa :/ kuźwa...[/QUOTE]

Koreczku, jeszcze nie tym razem:-(

Oby wkrótce Koreczek kogoś zauroczył!!!!!!

Posted

Koreczek własnie otrzymał wyróżnione ogłoszenie na tablica.pl..
ważne do 12 czerwca- oby na moje urodzinki zrobił mi prezent i pojechał do swojego domku:D

Gosiu- czy jest szansa, by Korek wyszedł na spacer? chyba już ze dwa tygodnie nie był:( :(
napisz coś więcej o nim, proszę....
:( :(

Posted

[quote name='kiyoshi']Koreczek własnie otrzymał wyróżnione ogłoszenie na tablica.pl..
ważne do 12 czerwca- oby na moje urodzinki zrobił mi prezent i pojechał do swojego domku:D

Gosiu- czy jest szansa, by Korek wyszedł na spacer? chyba już ze dwa tygodnie nie był:( :(
napisz coś więcej o nim, proszę....
:( :([/QUOTE]

Musi się w końcu Koreczkowi udać!!!!!