AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Koreczku nie masz coś chłopaku szczęścia ;( Quote
kiyoshi Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 zaraz zabieram się za nowe ogłoszenia- ten pakiecik MUSI przynieść mu szczęście;) Quote
gosia2313 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Dzisiaj byli w schronisku Państwo poważnie zainteresowani Korkiem, byli z nim na krótkim spacerze zapoznawczym, ale w końcu wybrali Nila, bo był większy ale spokojniejszy niż Korek. Korek jest bardzo wesoły i pozytywnie nastawiony do życia. Ma bardzo dużo energii i cały czas chciałby się bawić. Więc na pewno nie nadaje się dla starszych ludzi, fajnie gdyby mieszkał w domku z ogrodem. Quote
Mysza2 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Szkoda że znowu nie do niego się szczęście uśmiechneło:( Zajrzyjcie proszę do naszego nowego znaleziska http://www.dogomania.pl/forum/threads/245971-Majki-%C5%9Bliczny-ale-chory-czarny-kocurek-zbiera-na-leczenie Quote
AgusiaP Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Szkoda, wielka szkoda... a było już tak bliziutko, żebyś Koreczku miał domek :(:(:( Ale ważne, że innemu psiakowi się udało :) Quote
kiyoshi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='gosia2313']Dzisiaj byli w schronisku Państwo poważnie zainteresowani Korkiem, byli z nim na krótkim spacerze zapoznawczym, ale w końcu wybrali Nila, bo był większy ale spokojniejszy niż Korek. Korek jest bardzo wesoły i pozytywnie nastawiony do życia. Ma bardzo dużo energii i cały czas chciałby się bawić. Więc na pewno nie nadaje się dla starszych ludzi, fajnie gdyby mieszkał w domku z ogrodem.[/QUOTE] oj Gosia:( tak mi smutno przez Korka:( bardzo bym chciała żeby miał dom, a tu ciągle pod górkę... wiem może z doświadczenia, a może tak czuje...że zwykle pieski, które tak długo czekają ostatecznie trafiaja na naprawde dobre domy! oby tak było w Korka przypadku... to wspaniałe, że jest radosny i nie traci wiary! na pewno chciał się Państwu przypodobać, a wyszło jak wyszło... Agusia ma racej, całe szczęście, że innej bidzie się udało... Quote
gosia2313 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Tak, nasi weterani (Nela, Gama, Kaprys, Liza i wieeelu innych) trafiły na na prawdę świetne domy... tylko dopiero po 7,6 latach za kratami! :( Ale mam nadzieję, że teraz już żaden psiak tak długo się nie zasiedzi w schronisku :-) Quote
kiyoshi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 również mam nadzieje, że KOrek się nie zasiedzi...dobrze, że jest nim zainteresowanie.. w końcu trafi na swój domek, mam nadzieje, że dojdzie do tego jak tylko skończą się wakacje. mam mały problem z ogłoszeniami, bo- nie wiedzieć czemu- nagle nie mogę wrzucić rzadnego ogłoszenia na gumtree:( a z tamtąd odzew jest największy...jest tutaj ktoś kto ma ten sam problem?? czy to tylko mnie 'znienawidziła' ta sronka:? Quote
kiyoshi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 dziś Korek dostał nowe ogłoszenie na gumtree i wyróznione świeżutkie ogłoszenie na tablicy;) Quote
Gabi79 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='kiyoshi']dziś Korek dostał nowe ogłoszenie na gumtree i wyróznione świeżutkie ogłoszenie na tablicy;)[/QUOTE] Oby tym razem się udało!!!!!!! Quote
kiyoshi Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 AgusiaP napisał(a):Trzymam kciuki :) niestety nadal cisza w sprawie KOreczka:( Quote
AgusiaP Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 kiyoshi napisał(a):niestety nadal cisza w sprawie KOreczka:( Oby po wakacjach coś się ruszyło... Quote
madziakato Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Dziewczyny, Koreczku,przepraszam ale ta sunia nie ma nawet co jeść. Proszę, zerknijcie :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/246198-Oko%C5%82o-1-roczny-szczeniak-czy-ZGNIJE-W-KOJCU-%21B%C5%81AGAM-O-POMOC%21%21%21? Quote
kiyoshi Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 madziakato napisał(a):Dziewczyny, Koreczku,przepraszam ale ta sunia nie ma nawet co jeść. Proszę, zerknijcie :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/246198-Około-1-roczny-szczeniak-czy-ZGNIJE-W-KOJCU-!BŁAGAM-O-POMOC!!!? nie przepraszaj Madzia, w końcu- wszystkie pieski nasze są:) każdemu należy się pomoc.. Quote
kiyoshi Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 cioteczki kochane...może czas w jakieś nowe wdzianko się zaopatrzyć??? jeśli tak- zaprazsam na ciuszkowy bazarek na potrzeby dwóch zabiedzonych sunieczek.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246291-%C5%81adne-ciuszki-dla-pani-i-dziewuszki-Dla-SAWANY-i-NAI-do-23-08-g-22?p=21200988#post21200988 dziś poodnawiałam ogłoszenia Korka...ostatnie wyróżnienie na tablicy nic nie pomogło:( odsłon nie było zbyt wiele... ciekawe jak Korkowi w schronisku? czy był na spacerze? może ktoś się nim interesował??? gosia- wiadomo coś??? Quote
madziakato Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 kiyoshi napisał(a):nie przepraszaj Madzia, w końcu- wszystkie pieski nasze są:) każdemu należy się pomoc.. Dziękuję za wyrozumiałość, szukam pomocy wszędzie.... Quote
gosia2313 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Do adopcji raczej nieposzedł. Co do reszty nie powiem, bo nie ma mnie w soboty. Ale w boksie raczej OK, jeden pies został dość mocno w korka boskie zdominowany ale korek sobie radzi Quote
AgusiaP Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Odwiedzam Koreczka :) Cieszę się, że Koreczek daje radę :) szkoda tylko, że nikt nie dzwoni ... Quote
kiyoshi Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 gosia2313 napisał(a):Do adopcji raczej nieposzedł. Co do reszty nie powiem, bo nie ma mnie w soboty. Ale w boksie raczej OK, jeden pies został dość mocno w korka boskie zdominowany ale korek sobie radzi no tak...sytuacja w boksie się trochę zmieniła, bo jak się nie mylę- Helga poszła do adopcji z boksu Korka, tak? i chyba ktoś nowy wskoczył na jej miejsce... niestety do mnie też nikt o Korka nie dzwonił:( muszę mu zrobić nowy, porządny pakiet na 30 stron, ale na razie- brak czasu:( zrobię na dniach Quote
gosia2313 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nie na razie chyba nikt na miejsce Helgi nie przyszedł, Został Korek Sudan i Charlie Ale jutro zobaczę Quote
justynuszek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Korek i Murzynek powodują, że łzy same płyną jak się czyta ich historię. Od razu chciałoby się ich wziąć do domu :( Oby jednak ten jedyny kochający dom szybko się znalazł :roll: Quote
kiyoshi Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 justynuszek napisał(a):Korek i Murzynek powodują, że łzy same płyną jak się czyta ich historię. Od razu chciałoby się ich wziąć do domu :( Oby jednak ten jedyny kochający dom szybko się znalazł :roll: dziękujemy za odwiedziny u Korka:) równiez mamy taką nadzieje, i dla Koreczka , Murzynka i innych psich bid.... Quote
madziakato Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 justynuszek napisał(a):Korek i Murzynek powodują, że łzy same płyną jak się czyta ich historię. Od razu chciałoby się ich wziąć do domu :( Oby jednak ten jedyny kochający dom szybko się znalazł :roll: Dokładnie ...Do góry psiaczku! Quote
Recommended Posts