gosia2313 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 nie nic się nie stało :) To dogadaj się z tą babką, może z gazety ktoś sensowny się zgłosi :) Quote
kiyoshi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 gosia2313 napisał(a):nie nic się nie stało :) To dogadaj się z tą babką, może z gazety ktoś sensowny się zgłosi :) też mam taką nadzieję... jak do tej pory...rzeczywiście same telefony, że nie ma cvzego żałować:( :( Quote
kiyoshi Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 udało się:) Korek w piątek ukaże się w DZ:) bardzo dziękuje za OGROMNĄ pomoc AgusiaP:))) a Gosie proszę aby nosiła telefon blisko siebie w weekend... KCIUKI ZACIŚNIĘTE :bigok: Quote
Gabi79 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 kiyoshi napisał(a):udało się:) Korek w piątek ukaże się w DZ:) bardzo dziękuje za OGROMNĄ pomoc AgusiaP:))) a Gosie proszę aby nosiła telefon blisko siebie w weekend... KCIUKI ZACIŚNIĘTE :bigok: Wspaniale!!! Zaciskam kciuki z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AgusiaP Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ja też mocno będę trzymać kciuki :thumbs: Pani Urszulka mówiła, że ma śliczne zdjęcie ;) tylko niech ktoś normalny go wypatrzy ... Quote
kiyoshi Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 posłałam to zdjęcie, które jest teraz w pierwszym poście jako pierwsze:) a pani Urszulka to bardzo serdeczna i pomocna osoba:) jej rónież należą się ogromne podziękowania:) tyle osób wierzy w Korka, że po prostu musi się udać:D Quote
kiyoshi Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 dokładnie.....prosimy o dobry, ciepły domek dla Korka:) Quote
kiyoshi Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Gosiu...jakieś zainteresowanie z gazety??? pewnie jakby ktoś dzwonił to byś napisała....biedny Korek:( :( ...nie ma chłopak szczęścia.... Quote
gosia2313 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Nie, nikt nie dzwonił. Miałam tylko sms ale w spr Sali, suczki ze schroniska. Mam jakieś nieodebrane połączenie z domowego ze wczoraj ale tylko raz i wiecej ten ktoś nie dzwonił. Quote
kiyoshi Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 gosia2313 napisał(a):Nie, nikt nie dzwonił. Miałam tylko sms ale w spr Sali, suczki ze schroniska. Mam jakieś nieodebrane połączenie z domowego ze wczoraj ale tylko raz i wiecej ten ktoś nie dzwonił. eh//////:( :( :( Quote
gosia2313 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dzisiaj dzwonił facet w sprawie Korka, chociaż w sumie to nie był telefon w sprawie Korka, tylko w sprawie psa ogólnie :/ Niby dzwonił z ogłoszenia Korka, podpytał gdzie jest, jaki jest duży, jak do dzieci, jak do psów. A potem ni z gruchy ni z pietruchy czy mamy inne psy :/. Tak samo o Kłapacza dzisiaj, niby dzwoni facet z jego ogłoszenia a zadaje mi pytanie czy są jakieś inne duże psy :/. Quote
kiyoshi Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 gosia2313 napisał(a):Dzisiaj dzwonił facet w sprawie Korka, chociaż w sumie to nie był telefon w sprawie Korka, tylko w sprawie psa ogólnie :/ Niby dzwonił z ogłoszenia Korka, podpytał gdzie jest, jaki jest duży, jak do dzieci, jak do psów. A potem ni z gruchy ni z pietruchy czy mamy inne psy :/. Tak samo o Kłapacza dzisiaj, niby dzwoni facet z jego ogłoszenia a zadaje mi pytanie czy są jakieś inne duże psy :/. Gosiu...ale jeśli Korkowi się nie uda, to przecież warto zaproponować innego psa...zaprosić tą osobę do schroniska... dla mnie to nie jest strata czasu... przecież człowiek też ma prawo się zastanawiać, wybrać psa który mu najbardziej odpowiada...a że akurat z ogłoszenia Korka czy Kłapacza...cóż... pamiętam z moich czasów wolontariatu, że pare razy ludzie przyjeżdżali po innego psa a wychodzili z całkiem innym...i to było dobre domy:) szkoda mi Korka, ale nic na siłę... Quote
gosia2313 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Zawsze jak ktoś pyta o innego psa to odsyłam na stronę schroniska, tam jest duża większość psów więc niech oglądają i jak im coś wpadnie w oko to niech dzwonią. Aczkolwiek trochę wkurzające to jest :/ Dzwonią z ogłoszenia jednego, żeby pytać o innego :/ Quote
kiyoshi Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 nie wiem już co robić żeby mu pomóc:( naprawde.... Quote
AgusiaP Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 nie martw się kiyoshi jeszcze Koreczek znajdzie domek ;) Quote
kiyoshi Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Mysza2 napisał(a):Robisz to co trzeba, ogłaszasz:) nowy pakiecik ogłoszeń dla Korka przygotowany;) Quote
Mysza2 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 kiyoshi napisał(a):nowy pakiecik ogłoszeń dla Korka przygotowany;) To kciuki będziemy zaciskać:) Quote
kiyoshi Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 dzięki Myszko za odwiedziny...smutno tu u Korka i pusto... nic się nie zmienia, a czas płynie nieubłaganie:( :( zainteresowanie z ogłoszeń znikome...mimo że zdjęcia tak piękne!! Quote
Recommended Posts