Gosiapk Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nie byłabym taka pewna, jakby znalazła stały domek i poczuła sie kochana, to by jeszcze pokazała co potrafi :cool3: Quote
Gonitwa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie byłabym taka pewna, jakby znalazła stały domek i poczuła sie kochana, to by jeszcze pokazała co potrafi :cool3: Możliwe, często tak bywa, że pies "odżywa.." Quote
Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Właśnie odżywa. Missieek nie wiem co robić z tą karmą, kupowac w ciemno z nadzieją, że Dakota będzie jadła? Quote
mar.gajko Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Gosiu, sorry, miałam w weekend wziąc próbki, ale życie miało inne plany. W piątek zachorował mój koci rezydent Como, kamnica, jeżdżenie po wetach, rengeny, branie krwii, cewnikowania; byłam w kilku lecznicach, ale nie myślałam o tym; wczoraj woieczorem Como umarł; ten tydzień mam czarny; w poniedzialek umarła mi Sabunia w niedzielę Como. Postaram sie wziąc te próbki dziś jutro. Przepraszam, ale nie miałam głowy. Quote
Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Fatalny miałaś zeszły tydzień, biedactwo z Ciebie i biedulki aniołki. Quote
missieek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dakota na wczorajszym spacerze w plenerze Quote
Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dakotka kochana :loveu: Jak ona się miewa? Jak znosi upały? Quote
missieek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 spacer wczoraj z nia nie byl najlepszym pomyslem bo bylo za goraco (pozostalej osemce sie podobalo :) ) ale troche podreptala Dakota duzo sie wyleguje czy to upal czy to deszcz Quote
Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 To już starsza sunia, to i sił nie ma i przecież chora jest. Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Bardzo szczęśliwie wygląda na tych zdjęciach.... Kto się nią zajmie? Tak niewiele czasu jej już zostało... Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ciągle o niej pamiętam, ale oprócz podbijania wątku nic zrobić nie mogę, choćbym chciała bardzo... Quote
Gosiapk Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dostałam wiadomość, że karma już jest u kuriera i jutro powinna dojechać do Dakoty :) Quote
mar.gajko Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Gosiapk napisał(a):dostałam wiadomość, że karma już jest u kuriera i jutro powinna dojechać do Dakoty :) Dopiero wczoraj :oops: byłam u wetów z karmą. I Hill,sa wogóle nei ma próbek; nartomiast RC ostatnio nie dostają, bo podobno, tak mówią weci, karmy lecznicze dobrze sie sprzedają w tej chwili i producent nie widzi konieczności próbek. Także, nic nie pomogłam, a dobrze że Gosia już karmę wysłała. Quote
Gosiapk Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dzisiaj powinna być na miejscu. Dzięki za pomoc mar.gajko:loveu: Quote
mar.gajko Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Piękna staruszka, niewiele jej trzeba, ciepłe spanie, jedzonko i ręka do głaskania. Czy to dużo??? Dakota czeka, a czasu ma niewiele... Quote
Recommended Posts