Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie byłabym taka pewna, jakby znalazła stały domek i poczuła sie kochana, to by jeszcze pokazała co potrafi :cool3:

Możliwe, często tak bywa, że pies "odżywa.."

Posted

Gosiu, sorry, miałam w weekend wziąc próbki, ale życie miało inne plany. W piątek zachorował mój koci rezydent Como, kamnica, jeżdżenie po wetach, rengeny, branie krwii, cewnikowania; byłam w kilku lecznicach, ale nie myślałam o tym; wczoraj woieczorem Como umarł; ten tydzień mam czarny; w poniedzialek umarła mi Sabunia w niedzielę Como. Postaram sie wziąc te próbki dziś jutro. Przepraszam, ale nie miałam głowy.

Posted

spacer wczoraj z nia nie byl najlepszym pomyslem bo bylo za goraco
(pozostalej osemce sie podobalo :) )
ale troche podreptala

Dakota duzo sie wyleguje
czy to upal czy to deszcz

Posted

Gosiapk napisał(a):
dostałam wiadomość, że karma już jest u kuriera i jutro powinna dojechać do Dakoty :)

Dopiero wczoraj :oops: byłam u wetów z karmą. I Hill,sa wogóle nei ma próbek; nartomiast RC ostatnio nie dostają, bo podobno, tak mówią weci, karmy lecznicze dobrze sie sprzedają w tej chwili i producent nie widzi konieczności próbek. Także, nic nie pomogłam, a dobrze że Gosia już karmę wysłała.