Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja kupię karmę wątrobową jak obiecałam Royal Hepatic. tylko adresu dostawy mi brak. Jakiej wielkości jest Dakota? Ile dziennie zjada? Ok, już znalazłam waży 5kg, to na razie kupię paczkę 7kg, aby sie nie starzało jedzenie i nie jełczało. Na ile tomoże wystarczyć? Quote
missieek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 mysle ze na dlugo wystarczy nie jada duzo a jak jakims cudem znajdzie domek zanim zje caly worek to oczywiscie sie nie zmarnuje bo powedruje razem z nia do nowego domu :lol: mam tylko nadzieje ze bedzie jej smakowac Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hm... To może lepiej kupić najpierw najmniejszy worek i zobaczyć czy jej smakuje? Quote
missieek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 moze ma ktos doswiadczenie czy psy chetnie jedza taka karme? np Filip bardzo chetnie je karme trzustkowa karma nerkowa jest nie za dobra smakowo a jak z karma watrobowa? Quote
Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Missieek, taka zwykla karma Royala moje zwierzaki jedza az im sie uszy trzesa. Z Boschem, Acana, Bewi Dogiem, Koebersem nie bylo to takie proste. Moze Dakocie tez posmakuje Royal w wersji dla watrobowcow. Quote
mar.gajko Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Może ja gdzies kilka "próbek" wyżebram tego hepatilu, to najpierw spróbuje czy jej smakuje. Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mar.gajko, a jak szybko mogłabyś przesłać te próbki Dakocie? Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Missieek czy będzie jeszcze na bazarku jakiś produkt robiony metodą batiku od tego samego artysty co 3 pozostałe rzeczy? Spóźniłam się na aukcję. :( Szczególnie podobał mi się irys (!!!) i lustro. Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mar.gajko kiedy będziesz mogła wysłać próbki karmy wątrobowej Rojala do Missieek? Bo nie wiem co robić. Quote
Gosiapk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 masienka napisał(a):niewielkie ;P To nie ma znaczenia, każde wsparcie jest przydatne :) Ale się wymądrzam :crazyeye: Quote
Gosiapk Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dakotka psotka (jaka z niej tam psotka!:shake: ) Quote
Recommended Posts