Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodzice napisał(a):
ale wypas buda , trawka , świeże powietrze - żyć nie umierać :cool3:

I "wielki" brytan w tym wszystkim. Normalnie jak dorwie złodzieja to na jeden kęs.:evil_lol:

Ciekawe co sobie myślą (o ile myślą:diabloti: ) tacy co sobie kurdupla do pilnowania domu zatrudniają:crazyeye:

Posted

ostatnio ktoś chciał wziąć Finda........na wieś, do kojca, a jak się zdziwił, że nie może jeść chrupek/karmy (nie ma zębów?) :roll:

Posted

:mad:
Mojego dziadziusia:loveu: Adres podaj to...:snipersm:

Ślepy, głuchy staruszek jako ochrona:mdleje:

Choć z tym hałasem coś jest. Mój yorek-potforek produkuje więcej decybeli niż dwa amstafy sąsiadów. Obronny on Ci:evil_lol:

Posted

to tak jak przebywająca teraz u mnie Kora, maleństwo, a hałas jak stado psów hihi

jak się tylko podkuruje to odwiedzę Findka i porobię mu nowsze zdjęcia, i tak będę go wiozła na szczepienia :)

Posted

Find ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze, jedyny minus to znaczy teren,
dogaduje się ze wszystkimi, nawet czasami potrafi warknąć jak mu ktoś za blisko podejdzie z psiaków do miski kiedy je hihi
w samochodzie był bardzo grzeczny, siedział na przednim siedzeniu i czekał cierpliwie aż dojedziemy :D

w przyszłym tygodniu chcemy pojechać do kliniki w zg i zrobić mu wszelkie badania, nie wiem czy w jego wieku i stanie dałoby rade zrobić też kastrację i przy okazji wyczyścić ząbki

Posted

przybyło nam zwierzaków, 3 małe podrzucone komuś kociaki i jedna dorosła kotka, która straciła dom, bo jej opiekunka w szpitalu (i oczywiście brak chętnych z rodziny i przyjaciół do zajęcia się zwierzakiem:( )

Posted (edited)

kotka Paris znalazła domek :)
przybył nam kolejny podrzutek - szczeniak (wrzucony za ogrodzenie)

Edited by caha
Posted

Ale dlaczego trzonkiem:crazyeye: Ta druga strona jest skuteczniejsza:evil_lol:;)

Byłam tak zajęta bazarkiem, że nie zauważyłam że są nowe zdjęcia mojego księciunia:loveu:

A moja córka zobaczyła kociaki. I znów mam przez jakiś czas przechlapane:mdleje: