Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawia mnie jedno.Do Azylu jest bardzo ciężko trafić i bez Twojej instrukcji nie trafiłabym,a ludzie jakoś pod tą bramę wiedzą jak trafić.Przecież to nie jest miejsce,że ot tak przypadkiem trafiają,muszą chyba wcześniej zrobić zwiad. Masakra!

Posted

działamy ponad 3 lata, więc większość już wie, gdzie jesteśmy, tak mniej więcej, resztę dopytają przez tel. np. bo chcą zobaczyć psa itp.

ale Ci co podrzucają to jeszcze potrafią nieraz zadzwonić i sprawdzić czy nikogo nie ma w domu ehh

ten ostatni psiak był mocno pokiereszowany, przez kilka dni koleżanka go łapała, bo strasznie się bał, obroża ze smyczą wisiała na drzewie obok bramy, a on się z niej zerwał

jak tylko będę wiedziała o stanie zdrowia to napiszę, albo został tak pobity albo wpadł pod samochód :(

muszę zrobić bazarek bo ostatnio już cienko z kasą, 

najgorzej, że zaczyna brakować nam sił na to wszystko, 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

wiecie co, ja już mam dość :(

2 lata temu adoptowana sunia, teraz do nas wraca, 

często panią spotykałam na spacerach i rozmawiałyśmy (bo mieszka w mojej okolicy), była przeprowadzona wizyta poadopcyjna, wszystko super, a nagle, parę dni temu, sunia be, 

bo przez dwa lata podobno wszystko niszczy, o behawioryście nie ma mowy,  mamy szukaj domu i koniec, 

ręce opadają........

Posted

dzięki, widziałam już na fb :)

akurat kołder czy kocy trochę mamy, 

w tej chwili najbardziej brakuje nam domów, chociażby tymczasowych :( 

z jedzeniem też różnie (tu dziękujemy schronisku, bo nam od czasu do czasu pomaga)

o kasie już nie wspomnę, bo to akurat wszędzie jest ten problem
Posted

arim ja mam jeszcze trochę Twoich fantów, nawet zdjęcia już porobiłam, ale zawsze brak czasu

może uda się w przyszłym tygodniu coś sklecić

• 2 weeks later...