Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko jedynoooooooooooo

z czterema serduszkami ...o ludu moj 

bidaczki bidaczki ...

Kasiu trzeba rozsylac watus 

moze ktos zajrzy i cudzik sprawi 

pozdrawiam ogromnie 

jak sie miescisie ze wszystkimi bidoczkami?

Posted

Ewuś jakoś dajemy radę, chociaż jest ciężko, u mnie Kajtuś i niestety na więcej miejsca brak, reszta zwierzaków u koleżanki, udało nam się znaleźć dwa DT ale na tyle zwierząt to jak kropla w morzu

najgorsze, że przy takiej rotacji i ilości zwierzaki zaczynają się męczyć, coraz więcej dochodzi do spięć, bo co już się ustali hierarchia to kolejne zmiany

na dniach chcę porobić nowe zdjęcia, a dzisiaj idę do przedszkola tym razem akcja 'cala polska czyta dzieciom'....oczywiście książeczka wybrana, wiadomo na jaki temat ;)

Posted

o matko 

no tak 

no przecie coraz wiecej i wiecej biedakow 

a tu niebawem wakacje ...ech ....

jak tu radzic 

jak na kazdem kroku tyle biedaczkow potrzebujacych 

z nadzieja pozdrawiam

Posted

wraca do Nas sunia adoptowana ponad rok temu :(

nie dosyć, że przebywała w nieciekawych warunkach, to niewysterylizowana i zabiegu nie zrobią bo za drogo, wolą oddać

najgorzej, że to od nas spory kawałek (okolice Łodzi), koszt transportu ok. 400 zł. :(

a jeszcze dojdzie koszt sterylizacji, jeśli już nie jest ciężarna ehhh

zapraszam na bazarek

http://www.dogomania.com/forum/topic/146726-wst%C4%85p-zobacz-kup-pom%C3%B3%C5%BC-na-azyl-do-1205-godz20-zapraszam/?p=16195307

Posted

Kajtek po wizycie w 'spa' :)

bp73_kajtek_8.jpg

wi430_kajtek_7.jpg

mimo apetytu nadal chudziuteńki ehh

va222_kajtek_6.jpg

łapki dalej niesprawne, chwiejne, ale nieprzeszkadzające w bieganiu i skakaniu ;)

Posted

a to kilka fotek dzisiejszej mojej sesji, zwierzaków tylko część

Bady, zdjęcie nie oddaje tego jaki jest gruby :(

ue956_Bady_3.jpg

Maks

sg124_Maks_4.jpg

Yogi

ut863_yogi_3.jpg

Posted

Kajtuś dziękuje cioteczce arim za karmę i puszki :D

kajtek_2.jpg

Kajtkowi ciężko zrobić zdjęcie bo jest w ciągłym ruchu, nie umie ustać chwili na miejscu ;)

Posted

Mentos wrócił w piątek, pani się bardzo spieszyło by go oddać i oczywiście musieliśmy po niego pojechać (a ja chwilowo bez auta, więc trzeba było kombinować), bo pani nie ma czym, nie ma jak i w ogóle, a oddała ot tak, jakby oddawała rzecz :(

mentos_7.jpg

• 2 weeks later...
Posted

matko nawet nie ma czasu napisać, 

Mentos u mnie w domu, a swego domownika musiałam wysłać na wakacje do rodziny, bo w kawalerce trzy psy to dla mnie zbyt ryzykowne ehh

Kajtek kaleka, Mentos adhd i mój, mający już dosyć kolejnych tymczasowiczów 

za to chociaż szczeniaki mają już domy

Posted

Greta i Garbo przebywają w schronisku, nie daliśmy rady ich u siebie trzymać, szczególnie, że kojce są do generalnego remontu 

Posted

Snoopy ma dom, ale po wielkich przejściach, niestety, kolejny przykład nieodpowiedzialności, pierwsza rodzina miała go przez kilka dni, znała i jak tylko do nas trafił to od początku tylko o niego się starała, niestety, po jakimś czasie telefon - zabierajcie by po kilku dniach - zostaje - i tak kilka razy, w końcu nasza decyzja stop, pies wraca do nas, w tej chwili jest już w nowym domu, oby to jego ostatni i najlepszy :)

wszystkie szczeniaki po Mili mają już domy

a u nas kolejny szczeniak znaleziony pod śmietnikiem, bez ogonka, sunia ok 2 miesięczna

Posted

odwiedzam 

matko jedyno matko jedyno 

ile cierpienia 

radosci z domkow sie mieszaja 

boc czlek cieszy raduje 

ze koljeny biedak ma domus ..a ty ...wraca ...nie potrzebny juz ...ech  :( :(

serce lacze 

sciskam kciuki za wszystkie serdunka 0heart.gif

Kasiu jak radzisz w domku z lapeczkami ?

serdecznosci ogromne0heart.gif

Posted

hej Ewuś, no ciężko, co mi mój własny psiak nie zniszczył i wcześniejsze tymczasy to Mentos poprawia ;)

na razie nie przyjmujemy kolejnych zwierzaków, bo ja już na oparach jadę, muszę trochę złapać oddechu bo się wykończę ehh

sunia bez ogonka znalazła domek :)