Nadziejka Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Pozdrawiam i kxcukam ogromnie przelalam z bazareczku 59zl 50 gr dla Azylu http://www.dogomania.com/forum/topic/146180-rozliczam-wyslane-rzeczy-oprocz-perfum-na-ktore-czekamy-z-terenia-na-zakonczenie-innego-kramiku-dla-azylu-i-maszenki/ prosze o potwierdzonko jak dojda sciskam Quote
caha Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Ewuś pieniążki już na koncie, bardzo, bardzo dziękuję domek znalazła Łezka, kotka z jednym oczkiem :D Quote
Nadziejka Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 o matko jedynoooooooooooo z czterema serduszkami ...o ludu moj bidaczki bidaczki ... Kasiu trzeba rozsylac watus moze ktos zajrzy i cudzik sprawi pozdrawiam ogromnie jak sie miescisie ze wszystkimi bidoczkami? Quote
caha Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Ewuś jakoś dajemy radę, chociaż jest ciężko, u mnie Kajtuś i niestety na więcej miejsca brak, reszta zwierzaków u koleżanki, udało nam się znaleźć dwa DT ale na tyle zwierząt to jak kropla w morzu najgorsze, że przy takiej rotacji i ilości zwierzaki zaczynają się męczyć, coraz więcej dochodzi do spięć, bo co już się ustali hierarchia to kolejne zmiany na dniach chcę porobić nowe zdjęcia, a dzisiaj idę do przedszkola tym razem akcja 'cala polska czyta dzieciom'....oczywiście książeczka wybrana, wiadomo na jaki temat ;) Quote
Nadziejka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 o matko no tak no przecie coraz wiecej i wiecej biedakow a tu niebawem wakacje ...ech .... jak tu radzic jak na kazdem kroku tyle biedaczkow potrzebujacych z nadzieja pozdrawiam Quote
caha Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 wraca do Nas sunia adoptowana ponad rok temu :( nie dosyć, że przebywała w nieciekawych warunkach, to niewysterylizowana i zabiegu nie zrobią bo za drogo, wolą oddać najgorzej, że to od nas spory kawałek (okolice Łodzi), koszt transportu ok. 400 zł. :( a jeszcze dojdzie koszt sterylizacji, jeśli już nie jest ciężarna ehhh zapraszam na bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/146726-wst%C4%85p-zobacz-kup-pom%C3%B3%C5%BC-na-azyl-do-1205-godz20-zapraszam/?p=16195307 Quote
caha Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 zapraszam na drugi bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/146784-wst%C4%85p-zobacz-kup-pom%C3%B3%C5%BC-ii-na-azyl-do-1205-godz-2000/ Quote
caha Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Kajtek po wizycie w 'spa' :) mimo apetytu nadal chudziuteńki ehh łapki dalej niesprawne, chwiejne, ale nieprzeszkadzające w bieganiu i skakaniu ;) Quote
caha Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 a to kilka fotek dzisiejszej mojej sesji, zwierzaków tylko część Bady, zdjęcie nie oddaje tego jaki jest gruby :( Maks Yogi Quote
caha Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Hades Mila ze szczeniakami a że zwierząt nigdy za mało, 2 sunie przywiązane do drzewa w okolicy azylu Quote
caha Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Kajtuś dziękuje cioteczce arim za karmę i puszki :D Kajtkowi ciężko zrobić zdjęcie bo jest w ciągłym ruchu, nie umie ustać chwili na miejscu ;) Quote
caha Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Mentos wrócił w piątek, pani się bardzo spieszyło by go oddać i oczywiście musieliśmy po niego pojechać (a ja chwilowo bez auta, więc trzeba było kombinować), bo pani nie ma czym, nie ma jak i w ogóle, a oddała ot tak, jakby oddawała rzecz :( Quote
caha Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 matko nawet nie ma czasu napisać, Mentos u mnie w domu, a swego domownika musiałam wysłać na wakacje do rodziny, bo w kawalerce trzy psy to dla mnie zbyt ryzykowne ehh Kajtek kaleka, Mentos adhd i mój, mający już dosyć kolejnych tymczasowiczów za to chociaż szczeniaki mają już domy Quote
caha Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Greta i Garbo przebywają w schronisku, nie daliśmy rady ich u siebie trzymać, szczególnie, że kojce są do generalnego remontu Quote
caha Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Snoopy ma dom, ale po wielkich przejściach, niestety, kolejny przykład nieodpowiedzialności, pierwsza rodzina miała go przez kilka dni, znała i jak tylko do nas trafił to od początku tylko o niego się starała, niestety, po jakimś czasie telefon - zabierajcie by po kilku dniach - zostaje - i tak kilka razy, w końcu nasza decyzja stop, pies wraca do nas, w tej chwili jest już w nowym domu, oby to jego ostatni i najlepszy :) wszystkie szczeniaki po Mili mają już domy a u nas kolejny szczeniak znaleziony pod śmietnikiem, bez ogonka, sunia ok 2 miesięczna Quote
Nadziejka Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 odwiedzam matko jedyno matko jedyno ile cierpienia radosci z domkow sie mieszaja boc czlek cieszy raduje ze koljeny biedak ma domus ..a ty ...wraca ...nie potrzebny juz ...ech :( :( serce lacze sciskam kciuki za wszystkie serdunka Kasiu jak radzisz w domku z lapeczkami ? serdecznosci ogromne Quote
caha Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 hej Ewuś, no ciężko, co mi mój własny psiak nie zniszczył i wcześniejsze tymczasy to Mentos poprawia ;) na razie nie przyjmujemy kolejnych zwierzaków, bo ja już na oparach jadę, muszę trochę złapać oddechu bo się wykończę ehh sunia bez ogonka znalazła domek :) Quote
Recommended Posts