Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłynęły na azyl pieniążki z bazarku w wys.100 zł. ale nie mam pojęcia kto co i kiedy , bynajmniej bardzo, bardzo dziękuję w imieniu azylowców :)  (niestety nie działają mi emotikony)

Posted

u mnie w kuchni 3 pudelki na tymczasie, dwa dwumiesięczne szkraby niestety w ciężkim stanie, albo parwo albo były właściciel czymś ich nakarmił :(

w sumie na stanie mamy teraz ok 30 zwierzaków.....ehh

Posted

dzisiaj nad ranem jeden ze szczeniaków odszedł mi na rękach za TM :( :(
drugiego zawiozlam do kliniki, niestety nie wiadomo czy przeżyje :( :(

Posted

wpłynęły na azyl pieniążki z bazarku w wys.100 zł. ale nie mam pojęcia kto co i kiedy , bynajmniej bardzo, bardzo dziękuję w imieniu azylowców :)  (niestety nie działają mi emotikony)

Kasiu to pieniązki z bazarku ciuchowego :) przeznaczyłam część zysku na azyl i Sawankę a bazarek zrobiła Karolcia i swoją część przeznaczyła na swoich podopiecznych . Uzbierała się całkiem spora sumka wiec było co dzielić . Uzbierałam juz fanty na nastepny bazarek i podobnie bedzie rozdzielony

Posted

wczoraj byłam z Bonzo w klinice, czekam jeszcze na wyniki, oj, żeby było już dobrze i mógł być gotowy do adopcji, to taki grzeczny i kochany szczeniak

a od wczoraj przybyły nam 2 psiaki

młoda sunia Lola

lola_3_1.jpg

oraz szczeniak Henio (wrzucony za ogrodzenie azylu)

szczeniak_4.jpg

Lola w tej chwili przebywa u mnie, jeśli nie bedzie wyła i szczekała to zostanie do czasu adopcji (niestety mam sąsiada co nie cierpi psów:( ehhh)

• 2 weeks later...
Posted

Sisi, kotka, znalazła domek :)

Henio wrócił do właścicieli, podobno uciekł

Lola musi mieć operację, koszt ok 400 zł., ma przepuklinę i podejrzenie wypadającej miednicy :(

Bonzo czuje się już super, za to do kliniki trafił Mozart 

Posted

Lola już po operacji, prawdopodobnie dzisiaj ją odbiorę, bo jadę z Kajtkiem i Siwym do kliniki

Siwy niestety do nas wrócił z adopcji, tęskni gdy zostaje sam, wyje szczeka, co się bardzo nie podobało sąsiadom, a dzielnicowy też niezwierzęcy :(

niestety jest też podejrzenie, że Siwy ma chore serce i zerwane ścięgno, mam nadzieję, że na dzisiejszej wizycie wszystkiego się dowiem

z dobrych wieści, Nergal, Mozart, Tofik znalazły domy :)

Posted

Ewuniu bardzo dziękuję :loveu: ,

niestety ostatnio to tylko siedzimy u weterynarzy, ciągle coś, gdzieś,

na szczęście powoli wychodzimy na prostą zdrowotnie, zostaną tylko kontrole (odpukać ;)  )

ostatni tydzień

kontrola Mozarta, Maksa, Bonza, Kajtka - badania

badanie Siwego - morfologia i ekg

operacja Loli - sterylizacja i przepuklina

sterylizacje Santi i Kini