caha Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Karolek wczoraj pojechał do nowego domku :) co do Salmy, sprawa się skomplikowała, bo podobno rodzina już nie chce jej oddać, na pewno ich odwiedzimy w najbliższym czasie, bo mi się nie podoba to wszystko i się martwię o Salmę Quote
Nadziejka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Cudownych Zdrowych Swiateczek Wszystkim zwierzunkom :iloveyou: i dobrym sercom:iloveyou: Domeczkow kochających Finduniu :buzi: :buzi: radoscii ogromna kochany cudny Quote
caha Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 dziękuję Ewuniu :) w imieniu azylu i azylowych zwierzaków Quote
caha Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 przygotowania świąteczne w trakcie razem z nowymi adopcjami :) nowe domki znalazły Snikers i dwa szczeniaki Szejk i Senator :D ale przybył nam kociak i okociła się króliczka zabrana z interwencji mam nadzieję, że święta miną nam spokojnie, bez żadnych przygód, czego też wszystkim życzę :) Quote
caha Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 chodzi o te małe króliczki, dopiero urodzone pewnie wpływ miało miejsce gdzie wcześniej przebywała matka Quote
caha Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='caha'] co do Salmy, sprawa się skomplikowała, bo podobno rodzina już nie chce jej oddać, na pewno ich odwiedzimy w najbliższym czasie, bo mi się nie podoba to wszystko i się martwię o Salmę[/QUOTE] miałam dzisiaj jechać na wizytę do Salmy (przy okazji wizyty z Komą u weterynarza na badaniach u dr Hanuszowej), no to jadę ale po nią, bo jednak jej nie chcą :( :shake: Quote
rodzice Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 ruszył bazarek - miedzy innymi na azyl http://www.dogomania.pl/forum/threads/252525-Ciuchy-buty-torebki-i-i-nne-bibeloty-do-11-05-do-godz-22-00 Quote
wykrywka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Nie mogłam skojarzyć psa :oops:, przejrzałam wątek w poszukiwaniu fotek. Teraz już wiem :lol: - śliczna jest Salma. To przecież jeszcze psie dziecko i powinno być normalnym, że skacze, że cieszy się. Quote
caha Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 ostatnio tyle spraw, że nawet nie miałam czasu zaktualizować wątku ehh Salma jest kochana, bardzo grzeczna i do tego uległa i spokojna, bardzo bym chciała, żeby ten trzeci domek już był na stałe do końca, biedna jest i tyle ehh a w azylu przybyło nam trochę kociaków Quote
wykrywka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Widziałam kocie rodzeństwo i zastanawiam się czy potraficie je odróżnić, czy bez problemu wiecie który to Albert, Antoś i Anielka :hmmmm:. Ja nie widzę między nimi różnicy, wydają się być identyczne :oops:. Oczywiście cudowne :lol: Quote
caha Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='wykrywka']Widziałam kocie rodzeństwo i zastanawiam się czy potraficie je odróżnić, czy bez problemu wiecie który to Albert, Antoś i Anielka :hmmmm:. Ja nie widzę między nimi różnicy, wydają się być identyczne :oops:. Oczywiście cudowne :lol:[/QUOTE] na fotkach wyglądają jak identyczne, ale w rzeczywistości troszkę się różnią a Amelka wczoraj pojechała do nowego domu :) ale prawdopodobnie wróci z adopcji Skubi, w czerwcu rodzina ma wyjechać za granicę za pracą, no i problem z psem... :( Quote
wykrywka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Caha tradycyjnie nie pozwolisz na dłuższą radość :shake:. Wspaniale, że Amelka adoptowana, ale ... Skubi :-(. Z pewnością wyrósł przez te ostatnie miesiące. Quote
caha Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Skubi taki sam jak Salma, mamy niecałe 2 m-ce by znaleźć mu dom ehh a to dzisiejszy nabytek, z interwencji: obraz nędzy i rozpaczy, zdjęcie tego nawet nie oddaje, cała skóra, oczy, uszy...... Quote
rodzice Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Boże kochany a ci ludzie tak na to patrzyli ? Oj będziecie mieli sporo wydatków w najbliższym czasie :( Quote
Anula Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 A co temu psiakowi jest,nużyca? Biedny,Ludzie są beznadziejni. Quote
caha Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 (edited) Po wizycie u weta będziemy wiedzieć więcej, na razie ma cieplutko i smacznie, no i jest już bezpieczny, a psiak jest młody, od dzisiaj u nas w mieście fundacja Ewy Noworol, jutro mamy się do nich dołączyć w ramach pogadanek, oby pogoda dopisała Edited May 9, 2014 by caha Quote
Recommended Posts