Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolek wczoraj pojechał do nowego domku :)

co do Salmy, sprawa się skomplikowała, bo podobno rodzina już nie chce jej oddać, na pewno ich odwiedzimy w najbliższym czasie, bo mi się nie podoba to wszystko i się martwię o Salmę

Posted

Cudownych Zdrowych Swiateczek
Wszystkim zwierzunkom :iloveyou: i dobrym sercom:iloveyou: Domeczkow kochających
Finduniu :buzi: :buzi: radoscii ogromna kochany cudny

Posted

przygotowania świąteczne w trakcie razem z nowymi adopcjami :)
nowe domki znalazły Snikers i dwa szczeniaki Szejk i Senator :D
ale przybył nam kociak i okociła się króliczka zabrana z interwencji

mam nadzieję, że święta miną nam spokojnie, bez żadnych przygód, czego też wszystkim życzę :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='caha']

co do Salmy, sprawa się skomplikowała, bo podobno rodzina już nie chce jej oddać, na pewno ich odwiedzimy w najbliższym czasie, bo mi się nie podoba to wszystko i się martwię o Salmę[/QUOTE]

miałam dzisiaj jechać na wizytę do Salmy (przy okazji wizyty z Komą u weterynarza na badaniach u dr Hanuszowej), no to jadę ale po nią, bo jednak jej nie chcą :( :shake:

Posted

Nie mogłam skojarzyć psa :oops:, przejrzałam wątek w poszukiwaniu fotek. Teraz już wiem :lol: - śliczna jest Salma. To przecież jeszcze psie dziecko i powinno być normalnym, że skacze, że cieszy się.

Posted

ostatnio tyle spraw, że nawet nie miałam czasu zaktualizować wątku ehh

Salma jest kochana, bardzo grzeczna i do tego uległa i spokojna, bardzo bym chciała, żeby ten trzeci domek już był na stałe do końca, biedna jest i tyle ehh

a w azylu przybyło nam trochę kociaków

Posted

Widziałam kocie rodzeństwo i zastanawiam się czy potraficie je odróżnić, czy bez problemu wiecie który to Albert, Antoś i Anielka :hmmmm:. Ja nie widzę między nimi różnicy, wydają się być identyczne :oops:. Oczywiście cudowne :lol:

Posted

[quote name='wykrywka']Widziałam kocie rodzeństwo i zastanawiam się czy potraficie je odróżnić, czy bez problemu wiecie który to Albert, Antoś i Anielka :hmmmm:. Ja nie widzę między nimi różnicy, wydają się być identyczne :oops:. Oczywiście cudowne :lol:[/QUOTE]

na fotkach wyglądają jak identyczne, ale w rzeczywistości troszkę się różnią
a Amelka wczoraj pojechała do nowego domu :)
ale prawdopodobnie wróci z adopcji Skubi, w czerwcu rodzina ma wyjechać za granicę za pracą, no i problem z psem... :(

Posted

Caha tradycyjnie nie pozwolisz na dłuższą radość :shake:. Wspaniale, że Amelka adoptowana, ale ... Skubi :-(. Z pewnością wyrósł przez te ostatnie miesiące.

Posted

Skubi taki sam jak Salma, mamy niecałe 2 m-ce by znaleźć mu dom ehh

a to dzisiejszy nabytek, z interwencji:

obraz nędzy i rozpaczy, zdjęcie tego nawet nie oddaje, cała skóra, oczy, uszy......

Posted (edited)

Po wizycie u weta będziemy wiedzieć więcej, na razie ma cieplutko i smacznie, no i jest już bezpieczny, a psiak jest młody,

od dzisiaj u nas w mieście fundacja Ewy Noworol, jutro mamy się do nich dołączyć w ramach pogadanek, oby pogoda dopisała

Edited by caha