Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gerda wczoraj zaakceptowała malucha. Bawią się pięknie, nie muszę oddzielać. Dokocenie też przebiega rewelacyjnie. Nie mam żadnych problemów.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczorem zrobimy zdjęcia. Sama nie umiem wstawić, będę musiała poprosić kogoś o pomoc. A Portos jest śliczny. Spacerek był udany. Moje psiaki wypiły wodę i śpią. Portos pewnie też.

Posted

Sunia jest śliczna i słodka.:loveu: Będzie w środę w Dzienniku Polskim. Zdjęcia zrobiłam, ale muszę komuś wysłać mailem do wstawienia. Dziunia, może Ty mi pomożesz? Ja ciągle nie potrafię.

Posted

tamb napisał(a):
Sunia jest śliczna i słodka.:loveu: Będzie w środę w Dzienniku Polskim. Zdjęcia zrobiłam, ale muszę komuś wysłać mailem do wstawienia. Dziunia, może Ty mi pomożesz? Ja ciągle nie potrafię.

Asior napisał(a):
tamb wyślij na asior13@gmail.com wstawię :p

:cool3: :diabloti:

Posted

Mam super domek dla małej. Zadzwonili państwo, u których Kasia będzie ukochanym członkiem rodziny. Poprzednie psy (dwa setery) miały wspaniałe życie i decyzja o Kasi zapadła 2 lata po śmierci ostatniego z nich. Umawiając się, podałam swoje nazwisko i okazało się, że znamy się na płaszczyżnie zawodowej. Jutro między 13 a 14 będzie spotkanie u mnie w mieszkaniu. Rozmawiałam z paniami z Amicusa, i jeśli Ci państwo będą koniecznie chcieli zabrać małą do siebie, umowa adopcyjna będzie podpisana w sobotę albo niedzielę. Jeśli ktoś z przyjaciół Agaty, chciałby być przy spotkaniu, zapraszam. Mój adres internetowy: tamaraart@vp.pl Mailem podam namiary na siebie.

Posted

W końcu się zalogowałam, bo od kilku dni coś szwankuje i mnie wyrzuca z Dogomanii. Dzięki za domek zastępczy i bardzo cieszę się ze stałego :multi: .

Posted

Ze wszystkich telefonów w sprawie Kasi, dwa były warte spotkania. Dzisiejsze spotkanie i na 100 adopcja to kontakt absolutnie bezpieczny. Drugi sensowny telefonicznie kontakt to osoba, która ma przyjść jutro. Nie odwołałam jeszcze spotkania, bo pomyślałam, żeby uprzedzając panią o adopcji Kasi, pokazać jej inną podobną do Kasi suczkę. Jeśli ktoś ma taką psiunię i się do mnie odezwie, zawiadomię chętną na psa o małej zmianie i pokażemy następnego szczeniaka. Spotkanie to tylko pokazanie psa, adopcja odbyłaby się w domu zainteresowanej, ponieważ miejsce trzeba sprawdzić.

Posted

Wchodzę dzisiaj na dogo, otwieram wątek Kasi i od razu mam lepszy chumor bo dowiaduję się, że sunia będzie miała domek:bigcool:. Fajowe zdjęcia. Szczególnie podoba mi się portret Ozziego :p .

Posted

Super :multi: :multi: :multi: . Tamb, pewnie będę potrzebowała adres Kasi do dokumentów, to proszę nie zgub go. Jeżeli chcesz nowego szczeniaka to w tygodniu podrzucę Ci :evil_lol: , tak bardzo żal mi je odwozić do schronu. Suni Kasiopodobnej ostatnio nie wiozłam żadnej, ale codziennie dziesiątki psów trafiają do schroniska, trzeba by poszukać, w każdym razie trzymaj ten kontakt.

Posted

Adres i nr. tel. do właścicieli Kasi oczywiście mam i już dałam mar.gajko z Amicusa. Mariola podpisze umowe adopcyjną w sobotę albo niedzielę. Odstąpiłam od zasady i dałam Kasię przed podpisaniem umowy, nie odwiozłam osobiście, bo osoby adoptujące znam i ręczę głową za bezpieczeństwo Kasiuni. Teraz trochę odpocznę, załatwię parę spraw zawodowych, wymagających wyjazdów i jeśli będzie jakaś psia katastrofa spróbuję pomóc.;) Telefon osoby chętnej na psa dałam Marioli, a jutrzejsze spotkanie z nią odwołałam. Jeśli miejsce okaże się dobre, na pewno się nie zmarnuje.

Posted

Kasia stalą sie Kają. Momentalnie zawojowala serca wszytkich domownikow. Tylko kotka terrorystka nadal nieco ostrozna - chodzi na koncowkach pazurkow i sie przyglada. Kajka pieknie je, szaleje z pilka, obwa****e nowe terytorium. Teraz wyglaskana spi obok mnie, odmawiajac skorzystania z legowiska. I dobrze:-) Jest wspaniala.:loveu: