Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pinkee']Śliczny psiak i mam nadzieję, że znajdzie mu się domek. Ja jednak póki co nie mogę go przygarnąć, właśnie adoptowałam jedną sunię ;)[/QUOTE]

Gratulację! :)
W takim razie zapraszam do nas często i proszę o trzymanie kciuków za nas. Niech Rollo też si tak poszczęści i znajdzie wspaniały dom..

Schronisko go straszne przygnębia, działa na niego negatywnie... Musimy mu pomóc.

Posted

Zaglądam do Rolcia, fajny piesio w typie corgi, królowa angielska ma właśnie ten kolor corgi. Jesteś cudownym psiaczkiem i domek na pewno znajdzie się. Niedawno wyadoptowalismy (Fundacja SOS dla Jamników) niewidomego Fiodora, poszedł do wspaniałego domku.
Trzeba napisać fajny tekst, zrobić ładne fotki ( na razie można wstawić te co są, też ładne) , wykupię ogłoszenia na bazarku dla niego, to podam namiary ok? Bez ogłoszeń i fajnych fot domku tak na szybko nie znajdzie się.

Posted

Tak bardzo brak mu człowieka. Uwielbia się przytulać, jest spokojnym i grzecznym psem. Nie szczekliwym , nie wyjącym. Na spacerkach ładnie chodzi na smyczy, z radości czasem podbiegnie kilka kroków w przód. Jest wolniutki, dla starszych osób, lub nie lubiących dużej aktywności ruchowej ten psiak jest idealny! :)

Posted

[quote name='yunona']Zaglądam do Rolcia, fajny piesio w typie corgi, królowa angielska ma właśnie ten kolor corgi. Jesteś cudownym psiaczkiem i domek nz pewno znajdzie się. Niedawno wyadoptowalismy (Fundacja SOS dla Jamników) niewidomego Fiodora, poszedł do wspaniałego domku.
Trzeba napisać fajny tekst, zrobić ładne fotki , wykupię ogłoszenia na bazarku dla niego, to podam namiary ok?[/QUOTE]

Rolek ma ogłoszenia.Tylko w ogóle nie ma odzewu :(
Dzięki za pomoc!
Mam nadzieję,że dla takiego cudownego psa jakim jest Rollo też znajdzie sie wspaniała rodzinka.

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Rolek ma ogłoszenia.Tylko w ogóle nie ma odzewu :(
Dzięki za pomoc!
Mam nadzieję,że dla takiego cudownego psa jakim jest Rollo też znajdzie sie wspaniała rodzinka.

Wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym pakiet 25 ogłoszeń dla Rollo. Wejdź i sprawdź jeśli nie chcecie, bo tam już są to ja przekażę pakiet na jamniki. Proszę o szybka decyzję.:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240759-Ekspresowy-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-za-5-z%C5%82-do-31-03-dla-psiak%C3%B3w-z-%C5%81TOnZ/page5

Posted

[FONT=times new roman]Straciłem swoją rodzinę,i straciłem dom[/FONT]
[FONT=times new roman]Niedobrzy ludzie przegonili mnie stąd
Wypchnęli za drzwi , kazali iść
Między nami zerwała się już miłości nić.

Popatrzyłem na nich ostatni raz
Zrozumiałem wtedy,że na mnie już czas
Odwróciłem się i zacząłem iść
Za sobą usłyszałem trzask zamykanych drzwi

Szedłem kilka dni i kilka nocy
U obcych ludzi szukałem pomocy
Nie znalazłem u nich niczego dobrego
Sam krzyk i odpychanie psa bezdomnego!

Dlaczego ludzie są tacy źli?
Dlaczego nie chcieli wtedy pomóc mi?
Dlaczego zostałem całkiem sam?
Jedno na pewno wiem , nie wrócę już tam!

Znalazłem się w schronisku, nie wiedziałem jak tu żyć.
Wolałem się położyć i pod kołdrą skryć
Nie chciałem poznawać żadnego człowieka
Wiedziałem,że żaden z nich już na mnie nie czeka

Kiedyś przyjdzie do mnie taki dzień
Kiedy zapadnę w najdłuższy sen
Będę śnił o ludziach i wspaniałym domu
[/FONT]

[FONT=times new roman]Gdzie nikt starego psa nie wyrzuci lub nie odda nikomu![/FONT]

Posted

Umieściłam chłopaka na stronie Fundacji SOS dla Jamników
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1294

Podoba mi się twój podpis, ja tez ostatnio prowadzę listę tych co moje udostępniają i ja też udostępniam.

[quote name='piescofajnyjest']Rollisiu........
prosze mnie nie zapraszac na watki i bazarki.....bo jak ja zapraszam, to sie mnie ma w doopie....wszystko lubie, ale nie lubie, jak waz pierdzi....

Posted (edited)

[quote name='Ewelinaaa']Chętnie skorzystamy. :) Może tym razem ktoś się zainteresuje naszym staruszkiem :)[/QUOTE]

OK. To bardzo proszę według instrukcji zamieścić materiały o Rollo wg. podanego na pierwszej stronie bazarku wzoru. Mam nadzieję, że ktoś wypatrzy robaczka, naprawdę fajny :lol:. Proszę powołać się na mnie :).
Na fejsie też pojawię się na wydarzeniu i poudostępniam :multi:

Edited by yunona
Posted

[FONT=arial]
Poczekajm[SIZE=3]y na odzew z[SIZE=3] og[SIZE=3]łoszeń może chwilkę...może po[SIZE=3] świętach się coś ruszy. Nie upchnę nigdzie kolejnego psiaka ale jak zwolni mi się miejsce to [SIZE=3]będę mogła go na DT przyjąć za koszty utrzymania.[/FONT]

Przez śnieżycę zasuwając się przebija siny zając...
za nim jajo dzielnie pędzi choć zimówki ktoś mu zwędził...
pewnie wina to baranka bo od rana jest na sankach! :smile:
[FONT=arial][/FONT]Gdzieś widziano Mikołaja...
to są WIELKANOCNE JAJA...Wesołego Alleluja :smile: