Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 flowerteen napisał(a):Noo właśnie xD :D:D:D Nie zobaczycie bo ucieklysmy :D:D A po za tym to byla tylko telewizja Wielunska kablowa wiec i tak byscie nie zobaczyly :( A moze nasz wystep bedzie tam :D:D Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Oo tak tak! Musi być ;D Hehe xD Uciekło się ^_^ To pewnie wygladało, jakbyście były sławne i uciekały przed tv, przed fanami itd xD Nie no, gadam nie do rzeczy xD Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 flowerteen napisał(a):Oo tak tak! Musi być ;D Hehe xD Uciekło się ^_^ To pewnie wygladało, jakbyście były sławne i uciekały przed tv, przed fanami itd xD Nie no, gadam nie do rzeczy xD No ba ze tak wygladalo :D:D Haha juz mialysmy dosc tych wywiadow :D:D Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kinga w TV, WARTO !!! :lol: :D:D Wiecie teraz bedziecie sie musialy zapisywac zeby ze mna pogadac :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hehe xD A co się pytali? xD Nie no, jak byłam mała to chciałam rozmawiać w radiu i w tv xD Eh... ;] Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::D:D Wiecie teraz bedziecie sie musialy zapisywac zeby ze mna pogadac :loveu::loveu::loveu: Hehehe xD Oo tak :D Bo PiDżej jest sławnym ludziem ^_^ xD Ma wiele fanów :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 heh z Pietruchą? e tam xp szkoda ze nie mam wielunskiej xP Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Kinga daj nam o autografie bo kiedys to moze byc warte miliony :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 flowerteen napisał(a):Hehe xD A co się pytali? xD Nie no, jak byłam mała to chciałam rozmawiać w radiu i w tv xD Eh... ;] Najpierw o wakacje a pozniej o nasz wystep :D A w tv nie wystepowalysmy :D:D Bedzie to puszczone chyba w naszym wielunskim radiu :D:D Ahh ta sława :loveu: Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Oo dobry pomysł xD Autograf PiDżeja poproszę xDD Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kinga daj nam o autografie bo kiedys to moze byc warte miliony :evil_lol: Ok juz zaraz dam oczywiscie :multi: Nie ma to jak moi fani :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ok juz zaraz dam oczywiscie :multi: Nie ma to jak moi fani :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Ja jestem Twoją największą fanką! xD Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ok juz zaraz dam oczywiscie :multi: Nie ma to jak moi fani :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Ja pierwsza :eviltong: flowerteen napisał(a):Oo dobry pomysł xD Autograf PiDżeja poproszę xDD Ja to wymyśliłam :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):Najpierw o wakacje a pozniej o nasz wystep :D A w tv nie wystepowalysmy :D:D Bedzie to puszczone chyba w naszym wielunskim radiu :D:D Ahh ta sława :loveu: KinguŚ niepodniecaj się zabardzo, bo to moze sie źle skonczyć :razz: Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 flowerteen napisał(a):Ja jestem Twoją największą fanką! xD WyPchaj się dŻeMeM ! :eviltong: Ja jestem większą od ciebie xD Dagusia1992 napisał(a):dobra dawaj ten autograf;] Mi najpierw :cool1: Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dobra spokojnie starczy dla wszystkich :D:D Najpierw dla Asi Quote
Dagusia1992 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 eee tam no wiesz ja chce taki własnoręczny zeskanowany na kompa xP heh Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dla Marty: I dla Dagmary: Tylko nie podniecac sie za bardzo w szkole :D:D Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 PiDżej, zaraz wszyscy będą się o Ciebie bić xDDD Ja największa fanka! Pierwsza to powiedziałam! ^_^ Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dziekuje, a co mnie mineło dlaczego PiDzejki? Moja ksywka blogowa wymyslona przez McDzika :loveu::lol: Nie mam skanera:D:D Quote
Dagusia1992 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 sie pobija zaraz no nie... ej no wiesz "dla Dagmary" bo ja cie zaraz palne Kingo xP Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dagusia1992 napisał(a):eee tam no wiesz ja chce taki własnoręczny zeskanowany na kompa xP heh Niezrzedź :cool1: flowerteen napisał(a):PiDżej, zaraz wszyscy będą się o Ciebie bić xDDD Ja największa fanka! Pierwsza to powiedziałam! ^_^ FOCH! :mad: :X Quote
Recommended Posts