Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 968
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wreszcie jestem- wogóle na rowerze niebyla xP Pojechalam do Cambel a potem bylam do późna w nocy na podwórku ;) Dzisiaj bede kolo popołudnia u was i chce new fotki bo inaczej zaatakuje BIG szczypiorem xD

Posted

flowerteen napisał(a):
Oojeju, tylko z tym panelem xD Ale gdzie w galerii Fionki? Ja przecież 50 stron tego wszystkiego w 5 minut nie przeczytam! xD Daj spokój :P

a nikt Ci nie każe tego robić xD Ci wyjaśnie właśnie jestes w galrerii Fiony :evil_lol:
Nerul napisał(a):
No wreszcie jestem- wogóle na rowerze niebyla xP Pojechalam do Cambel a potem bylam do późna w nocy na podwórku ;) Dzisiaj bede kolo popołudnia u was i chce new fotki bo inaczej zaatakuje BIG szczypiorem xD

taa a ja sie bedę bronic BIG cebulą :evil_lol: fotek nie będzie ;] możesz atakować:P

Posted

[quote name='Dagusia1992']a nikt Ci nie każe tego robić xD Ci wyjaśnie właśnie jestes w galrerii Fiony :evil_lol:

Aa serio? xD Bo wiesz, ja tu się mało orientuję gdzie co jest ;]
ALe ja Ci tego nie wysyłałam! Słowo honoru! NIe mam i tak komy, bo popsuta... :/ Eh... proszę uwierz mi! Jak mam to udowodnić? :eviltong:

Posted

flowerteen;6025637
Aa serio? xD Bo wiesz, ja tu się mało orientuję gdzie co jest ; napisał(a):

ALe ja Ci tego nie wysyłałam! Słowo honoru! NIe mam i tak komy, bo popsuta... :/ Eh... proszę uwierz mi! Jak mam to udowodnić? :eviltong:

To juz wiesz gdzie jesteś xP taa serio xP a i jakby co nie mam teraz nic na koncie :evil_lol:

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
To juz wiesz gdzie jesteś xP taa serio xP a i jakby co nie mam teraz nic na koncie :evil_lol:

Eh... nikt mi zawsze nie wierzy no! ;p Nawet zapytać się nie można o co chodzi z tymi strzałkami! Mogłam się nie odzywać... :p
NIe mam komy... jak miałam zadzwonić?!
Okey, ja tu się nie chcę kłócić :eviltong: Ale słowo honoru - nie dzwoniłam!!!

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
a ja dzisiaj nie poszłam bo byłam na pobraniu krwi a później mi się nie chciało isć:D

A Ty leniu! Żeby do szkoły nie chodzić?! xDD
Oo fu... nienawidzę pobierania krwi... :/
Obyś nie miała anemi!!! ;p Moja była 'przyjaciółka' ma chyba... :-o

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
anemia to nic groźnego;] niedobór czegos i tyle :D Basiu juz ci pisałam powód na twojej galerii;]

Wiem, wiem, przeczytalam ;)
Heh, ja też miałam badania, miałam niedobór żelaza :-(

Posted

Eeeh... ;/ Głupio :P Współczuję, ale Ci przejdzie ;D Nie martw się :* Bierz dużo witamin ^_^
Normalne w wieku dojrzewania? Tylko, że ja nie mdleję ^-^ Tylko się słabo czuję w lecie, ale to inna sprawa xD

Posted

A mi jest duszno i słabo w kościele, ale i tak chodzić muszę...:) chodzę na godz. 16:15 w każdą niedzielę a czasem na godz. 18:00 i i tak jest duszno...:roll: