Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Wreszcie ktos uwielbia Nerula xD Uwielbiam jak mnie ludzie uwielbiają (żart oczywiscie xD)

Hihi :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi:

• Replies 968
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Pinczer-Jackie gratuluje plomyczka :multi: Ja tez wlasnie go dostalam :sweetCyb::B-fly:

To ja rownierz gratuluje :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nerul napisał(a):
A gdzie wy wogóle z Jackiem mieszkacie jakie miasto ;)?

My mieszkamy w Wieluniu woj. Łódzkie :eviltong:

Posted

Nerul napisał(a):
Wiesz zalezy jak kto ma samochód, ja niemam xD Nawet niemam prawka bo niepelnoletnia jestem... Wiesz wiem gdzie Łódz kojarze tamte okolice wiec odemnie z Rzeszowa z 400km, 500 by bylo ;)

Ja tez nie pelnoletnia :evil_lol::evil_lol:
Jade chyba do wawy na wystawe moze pojedziesz :D:D??

Posted

Nerul napisał(a):
Hmmm 7 mnie niebedzie :( Jestem na wakacjach. Miala byc w wawie chyba we wrzesniu wystawa- jest? Jak tak to na 100% bede ;)

7-8 jest :(:(
A gdzie wyjerzdzasz:D:D??

Posted

chicken napisał(a):
Pinczer-Jackie gratuluje plomyczka :multi: Ja tez wlasnie go dostalam :sweetCyb::B-fly:

oo witam w galerii Fiony xD
Nerul napisał(a):
Hmmm 7 mnie niebedzie :( Jestem na wakacjach. Miala byc w wawie chyba we wrzesniu wystawa- jest? Jak tak to na 100% bede ;)

ja chce jechac w lipcu ale nie moge :placz:

Posted

Tez bym z wielką chęcią pojechala ale we Włoszech juz bede, moze zajże tam na Rzymską Miedzynarodówke :loveu: ! Malamuty wloskie są piękne xD Ej ale wiecie moze czy we wrzesniu bedzie w Wawie?

Posted

1000 post :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: robimy imprezke;]

Posted

Nerul napisał(a):
Tez bym z wielką chęcią pojechala ale we Włoszech juz bede, moze zajże tam na Rzymską Miedzynarodówke :loveu: ! Malamuty wloskie są piękne xD Ej ale wiecie moze czy we wrzesniu bedzie w Wawie?

wow jedziesz do Włoch :loveu: jas tez chcę :D a nie wiem czy będzie we wrzesniu

Posted

W poprzednich latach zawsze byla wlasnie okolo 20 wrzesnia... W tym roku tez musi byc bo bym sie wybrala ! A co do wloch- jak cos to porobie dla was fotki psiaków rasy Bracco Italiano :loveu: zobacze je na zywo !

Posted

Nerul napisał(a):
W poprzednich latach zawsze byla wlasnie okolo 20 wrzesnia... W tym roku tez musi byc bo bym sie wybrala ! A co do wloch- jak cos to porobie dla was fotki psiaków rasy Bracco Italiano :loveu: zobacze je na zywo !

:crazyeye:
:crazyeye:Porob duuuzo fotek :loveu::loveu::multi:

Posted

One są boskie- jednego juz widzialam :loveu: Moze zobacze na tej miedzynarodowej w Rzymie tego co wygral swiatówke :crazyeye::loveu: Jeny ale bym miala zaszczyt ;) I niebójcie sie dla was porobie kochaniutkie =*

Posted

Nerul napisał(a):
Oczywiscie :D:D Specjalnie bedą podpisane ze dla was ;)

:multi::multi::multi:
Dagusia1992 napisał(a):
to fajowsko :D a jeszcze pocztówki nam wyślij :evil_lol:

No wlasnie :cool3::cool3::cool3:

Posted

Powiem wam ze z wielką chęcią bym wyslala ale są one bardzo ale to bardzo drogie. Nie same pocztówki ale koszt przesylki do polski zeby przyszły szybko... Kupie pocztóweczke i porobie jej zdjęcia co wy na to? ;) Oczywiscie na Dogo bede podczas pobytu. Porobie fotki psom mojej siostry co wy na to- Jamnikopodobny Ares i kundliczka Nina :loveu: Miejmy nadzieje ze wam sie spodobają ;)

Pozatym są tez inne psy- ON Megi, kundelek Brutus, Beagle i kilka innych psów ;)