Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ale ja niezbyt kapuje no ale cóż... takie żcyei bemózgowca :D Quote
Dagusia1992 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No powiedz :D:D Jak niechcesz tu to wyslij prywatna :D I masz w ogole jakiegos zwierzaka :D?? Nic o tobie niewiemy :( no właśnie my nic o Tobie nie wimy gadaj tu :eviltong: Samturia napisał(a):ale ja niezbyt kapuje no ale cóż... takie żcyei bemózgowca :D ja coś tam kapuje xD Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No powiedz :D:D Jak niechcesz tu to wyslij prywatna :D I masz w ogole jakiegos zwierzaka :D?? Nic o tobie niewiemy :( No, mam. Obecnie mam mojego kochanego dachowca o pieknym i znanym Wam imieniu, Misia :loveu: . Jest caaala czarna, jak smola, ale ma takie diabelkie spojrzenie, ze strach sie czasami bac. No, a lat mam ... eee 15, ale po sadach bylam zmuszona sie wloczyc razem z mama, bo mnie zwinela ze szkoly :diabloti: . Zmusila mnie do wagarowania :eviltong: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):No, mam. Obecnie mam mojego kochanego dachowca o pieknym i znanym Wam imieniu, Misia :loveu: . Jest caaala czarna, jak smola, ale ma takie diabelkie spojrzenie, ze strach sie czasami bac. No, a lat mam ... eee 15, ale po sadach bylam zmuszona sie wloczyc razem z mama, bo mnie zwinela ze szkoly :diabloti: . Zmusila mnie do wagarowania :eviltong: Oo to fajnie :) Tez bym chciala byc zmuszona przez mame do wagarowania :D:D Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wierz mi, nie chcialabys. Z tych nudow narysowalam nawet samochod stojacy na chodniku, a ja w ogole nie przejawiam talentu artystycznego :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Wierz mi, nie chcialabys. Z tych nudow narysowalam nawet samochod stojacy na chodniku, a ja w ogole nie przejawiam talentu artystycznego :evil_lol: Haha :D Dobrze ze mialas co namalowac :D Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nawet gdyby nie bylo, to moja nieskonczona wyobraznia, cos by mi podsunela :D Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Nawet gdyby nie bylo, to moja nieskonczona wyobraznia, cos by mi podsunela :D Oooo to masz wielka wyobraznie haha :D:D Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie mow, ze Ty nie masz :D Napewno masz tylko jej nie chcesz odkryc :eviltong: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Nie mow, ze Ty nie masz :D Napewno masz tylko jej nie chcesz odkryc :eviltong: No dobra przyznaje sie ale to zostanie miedzy nami ciiii!!!!!:lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Dobra, dobra :evil_lol: Ufffffff.... Nikt nic nie slyszal :D??:mad: Quote
Dagusia1992 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Heyo xD właśnie wróciłam z komunii :cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a):No dobra przyznaje sie ale to zostanie miedzy nami ciiii!!!!!:lol: arkana napisał(a):Dobra, dobra :evil_lol: łohoho co to za tajemnicu tu przede mna ? :eviltong: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Heyo xD właśnie wróciłam z komunii :cool3: łohoho co to za tajemnicu tu przede mna ? :eviltong: Hmmmm jaka tajemnica ? Oo i jak bylo :D Dobra ja spadam papa:* Poczytam jutro :D Quote
Dagusia1992 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no nie ja przyszłam a wy spadacie ;P pa;* Quote
Dagusia1992 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dzin dybry! :* raczej dobry wieczór :eviltong: :evil_lol: Quote
Samturia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oj Kinga... zamiast hejo (10 znaków) się pisze "hejoooooooooooooooooooo" i no problem :D Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Samturia napisał(a):oj Kinga... zamiast hejo (10 znaków) się pisze "hejoooooooooooooooooooo" i no problem :D No tak nie pomyslalam nastepnym razem tak zrobie :D:D Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Samturia nadal nie wiesz gdzie moja ciotka mieszka :D:D? Quote
Samturia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no raczej nie... a może ona mieszka w Jastrzębiej Górze? zapytaj się o ulice :) Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Samturia napisał(a):no raczej nie... a może ona mieszka w Jastrzębiej Górze? zapytaj się o ulice :) Nie Jastrzebie Zdroj :D Tam nie ma morza hihi :D:D A to sie rodzicow zapytam ale pozniej bo ich nie ma bo ja niewiem :D Quote
Recommended Posts