minagro Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Planujemy wyjazd nate wystawy , może ktoś będzie chętny na wspólną podróż ? Kamil http://www.dogs.lv/index.php?mode=exb&id=0&depart=2402 Quote
simbik Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ja mam już zgłoszone psy :-), ale w aucie nadkomplet ;-). Quote
Cezus80 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) Czy ktos planuje wyjazd na tą wystawę i miałby miejsce ???? lub ja bedę szukała chętnego na wspólny wyjazd ale ze względu na gabaryty autka ilość miejsca ograniczona :) Termin II za rozsądne pieniadze jest do 30.04 więc prosze nie zwlekac :) Edited April 23, 2013 by Cezus80 Quote
lisbeth Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Wybieram sie na tą wystawe niestety nie mam miejsca w aucie. Mam do was jednak inne pytanie ponieważ to mój pierwszy raz : jaki jest termin otrzymania listu z dokumentami od nich oraz informacji ad wystawy u nich na stronce ? Na Litwie np bardzo szybko wszystko jest dostarczane i uaktualniane na ich www. Pytam ponieważ wyjeżdżam za granicę i boje się że mi te papiery przepadną..listonosz zmienia sie co pare dni i myli skrzynki. Pzdr Quote
ornela Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Poszukuję osoby która mogłaby zabrać do Rygi na wystawę 8-9 czerwca szczeniaczka malinois, tylko w tamtą stronę. Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 08.06.2013 International Dog Show Riga (Latvia) champion class EMPIRE Z DOLINY JEZIERZYCY Sentinel place I/4 CAC, CACIB New Champion of Latvia judge Boris Chapiro Quote
lisbeth Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Witam ponownie. Byłyśmy tzn ja i moja sunia i mamy pytanie do obeznanych w temacie : 9/06 były przyznawane nominacje na Cruft's - jak mogę się dowiedziec czy nam ja przyznano ? Na miejsu nie mogłam się niczego dowiedzieć niestety oprócz tego że ów nominacje wysyłają do naszego ZK / nie wiadomo tez w jakim terminie / . Dostałysmy CAC, CACIB, BOB - czy to ma znaczenie ? Pozdrawiam Quote
Cezus80 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Tak :) gratulacje macie nominacje :) za Caciba :) Quote
lisbeth Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Super dzięki wielkie za odpowiedź :) Papiórka jeszcze nie mamy ale skoro idzie to przez nasz główny ZK apotem do oddziału to sie nie dziwić ;) Quote
Recommended Posts