Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Czy ktos planuje wyjazd na tą wystawę i miałby miejsce ???? lub ja bedę szukała chętnego na wspólny wyjazd ale ze względu na gabaryty autka ilość miejsca ograniczona :) Termin II za rozsądne pieniadze jest do 30.04 więc prosze nie zwlekac :)

Edited by Cezus80
  • 5 weeks later...
Posted

Wybieram sie na tą wystawe niestety nie mam miejsca w aucie. Mam do was jednak inne pytanie ponieważ to mój pierwszy raz : jaki jest termin otrzymania listu z dokumentami od nich oraz informacji ad wystawy u nich na stronce ? Na Litwie np bardzo szybko wszystko jest dostarczane i uaktualniane na ich www. Pytam ponieważ wyjeżdżam za granicę i boje się że mi te papiery przepadną..listonosz zmienia sie co pare dni i myli skrzynki.
Pzdr

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam ponownie. Byłyśmy tzn ja i moja sunia i mamy pytanie do obeznanych w temacie : 9/06 były przyznawane nominacje na Cruft's - jak mogę się dowiedziec czy nam ja przyznano ? Na miejsu nie mogłam się niczego dowiedzieć niestety oprócz tego że ów nominacje wysyłają do naszego ZK / nie wiadomo tez w jakim terminie / . Dostałysmy CAC, CACIB, BOB - czy to ma znaczenie ?
Pozdrawiam

Posted

Super dzięki wielkie za odpowiedź :) Papiórka jeszcze nie mamy ale skoro idzie to przez nasz główny ZK apotem do oddziału to sie nie dziwić ;)