Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
...Gorzej wieczorem, gdy niespodziewanie w miejscu do tej pory płaskim pojawia się nowa przeszkoda...

Droga Ciotko, ten problem powinien rozwiązać NOKTOWIZOR :lol:.

• 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

Mam nadzieję, że jeszcze nas pamiętacie:lol:
Bardzo przepraszam, że się nie odzywam tak dłuuuuugo :oops: Tak mało jest czasu, że szkoda go marnować na internet ;)
Sara (Klivia) miewa się świetnie, baaaardzo się pokochaliśmy :loveu:, jest cudownym stworzeniem, nie sprawia większych problemów, jest bardzo pogodna i kochana. Dogadujemy się w naszym wspólnym, języku:lol: Ona "mówi" nam w specyficzny sposób, czego potrzebuje :p Strasznie lubi się pieścić, normalnie wchodzi na kolana (kawał psa), kładzie łapy na naszych ramionach i się przytula, jak dziecko :lol:
Kiedyś pisałam, że kopie dziury - otóż wiele się zmieniło w tej kwestii - nadal kopie, ale tylko po to by upolować kreta - przynosi nam zdobycz pod nogi i czeka na nagrodę :cool3: Jest bardzo grzecznym psem, szaleje strasznie po całym podwórku, ale gdy tylko ją zawołam - momentalnie jest przy mnie :lol:
Rano, gdy tylko usłyszy mój budzik, od razu siada wyprostowana i poważna przy naszym łóżku, kładzie łapę na nas i pilnuje, żebyśmy nie zaspali :loveu:
Jedyny problem to jej zrzucanie sierści - od sierpnia gdzieś do stycznia zrzuca sierść letnią i przygotowuje się do zimy, a od lutego już idzie wiosna i sierść znowu fruwa po mieszkaniu :lol: aż do końca lata :roll:
Ok, to na razie tyle, chciałabym wysłać parę fotek Saruni, ale nie wiem, czy mogę bezpośrednio tutaj, czy do kogoś na maila...
Pozdrawiam Was wszystkich :)

Posted

super wieści od klivi sary:multi::multi::multi:
zdjęcia przed wstawieniem na forum trzeba zaladowac na strone np fotosik czy imageshack, dopiero potem wstawia sie obrazki z linkow:cool3: