przyjaciel_koni Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dziękuję Kasiu za odpowiedź. Życzę owocnych negocjacji (Klivia już stepuje z niecierpliwości...) Jak poprzednio - porozum się z Patią gdy będziecie gotowi na Jej wizytę. Jutro będę u Klivii w hotelu. Ona tak radośnie podskakuje, bardzo się cieszy z każdej wizyty, widać, ze brak jej ludzi.... Do mnie zawsze można zadzwonić, jeśli jest potrzeba - nie gryzę ! Quote
gallegro Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ostatnie info od przyjaciel_koni: "Klivia bardzo dzisiaj protestowała przeciwko założeniu kolczatki. Spacer się odbył. Więcej napiszę, jak będę mogła." Quote
KWL Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Kasiu, jak wyglada sytuacja ? Czy udało się coś zrobić z tą siatką ? Quote
jade Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Klivia nadal bez Kasi? Czy też Kasia bez Klivi?:shake: Quote
KWL Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Wydaje mi się że możemy przyjąć że Kliwia szuka domu. Brak informacji w tej sytuacji uznaję za informację negatywną. Quote
Patia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Kasia poprosiła mnie o ponowną wizytę ale w najbliższym czasie nie ma szans , żeby się wybrała do Bochni :shake: Jest sezon turystczny w pełni . Kasia pewnie już załatała przerwę w ogrodzeniu . Quote
_beatka_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 to może poprosić kogoś innego trzeba? żeby kasia tak dlugo nie czekala skoro jest zdecydowana? kto jest z Twoich okolic z do0go Patia? Quote
kasiula1412 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A może wyślę Wam zdjęcie tej załatanej dziury? Przecież to bez sensu takie czekanie :( Quote
paros Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='kasiula1412']A może wyślę Wam zdjęcie tej załatanej dziury? Przecież to bez sensu takie czekanie :( Przyjaciel_koni bardzo przeprasza, ale nie ma dostępu do netu. Przyjaciel_koni prosi o przesłanie zdjęcia załatanej dziury do mnie :lol: i Kasiu prosi abyś jutro (wtorek) wieczorem zadzwoniła do niej :lol: Jutro wieczorem (wtorek) Przyjaciel_koni czeka na telefon od Kasiuli1412 :lol: Quote
gallegro Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 kasiula1412 napisał(a):A może wyślę Wam zdjęcie tej załatanej dziury? Przecież to bez sensu takie czekanie :( Zastanawiam się, jak można sfotografować coś, co jest niematerialne :crazyeye:. Bo przecież dziura, to... dziura, tym bardziej, że już jej nie ma :evil_lol:. Trzymam kciuki za Klivię!!! Quote
przyjaciel_koni Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kasiu - jak napisała Paros - czekam na telefon. Dzisiaj byłam w hotelu. Klivia jest bardzo ruchliwa. Nie lubi chodzić na smyczy - wciąż ciągnie niemiłosiernie. Na trawce nieco mniej. Na parówkę pięknie siada !!!! Faktycznie jest niezwykle radosnym psiakiem. Quote
_beatka_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 oby sie wszystko udalo i klivia miala juz domek;) Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Od poniedziałku Kasiula1412 nie pojawiła się w necie :shake: Quote
jade Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a mi szkoda i Kasi i Klivi:shake: i czasu, który minął, a który mogły razem spędzać. Quote
kasiula1412 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Przepraszam, ale mam problemy z netem :( Dzisiaj dopiero przeczytałam to wszystko i wysłałam zdjęcie na adres podany przez Paros. Zdjęcie jest możliwe w tym przypadku, ponieważ siatka miała przerwę w takim miejscu, że nie można tego było uzupełnić inną siatką, nie byłoby jej do czego przymocować, obok jest dom sąsiadów, a oni nie zgadzają się na to. Jednak Mariusz (mój mąż) załatał to za pomocą mocnej solidnej deski - nie do zdarcia :) Przykręcając ją do słupka i do podłoża, omijając dom sąsiadów ;) Zobaczycie na zdjęciu. Quote
_beatka_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 i jak sprawa plotu?czy klivia może już jechać do domku? Quote
Recommended Posts