Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiula1412 napisał(a):
Na razie czekamy na "kontakt" w okolicach Krakowa, żeby mógł nas sprawdzić, ale jest cisza...... o transporcie nie wspomnę... :( :( :(

Kasiula"sprawdzic " to tak nieładnie brzmi.. to jest zwykła wizyta przedapdopcyjna..,która musza przejsc wszyscy bez wyjatku..,którzy chca adoptowac pieska od dogomaniaków.. nie martw sie napewno wkrótce Klivia dotrze do was..;-))

Posted

Chociaż, dlaczego nieładnie brzmi? Przecież to normalne, że trzeba coś sprawdzić, zanim się podejmie pewne decyzje :) Sama sprawdzałam przedszkole i szkołę zanim tam dzieci posłałam, a co dopiero dom... ;)

Posted

Powoli, niestety (bo przecież chcielibyśmy jak najszybciej zabrać sunię z hotelu) ale poruszamy się do przodu. Prawdopodbnie wizyta przedadopcyjna będzie w weekend.

Posted

Ponieważ Przyjaciel Koni się intensywnie kuruje koordynacja spraw wróciła do mnie. Wysłałem namiary Patii, za chwilę jeszcze zadzwonię. Przepraszam Kasiu że sie nam to tak rozwlekło, ale mamy od ponad tygodnia poważny problem, który absorbuje nasz czas, fundacja pod której opieką jest sunia wymaga dużej pomocy :-(. Zresztą zajrzyj na wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62362

Pozdrawiam

Posted

Pati jest już poinformowana o wszystkim, będzie dzwonic pewnie jutro, i będzie starała się jeszcze w ten weekend odwiedzić Kasię. Zapewne dziś napisze też coś wieczorem. Jeszce raz sory za opóźnienia.

Posted

Dobrze by było, żeby Patia skontaktowała się jakoś ze mną, bo dzisiaj jesteśmy w domu cały dzień, ale niestety jutro coś nam wypadło i większą część dnia może nas nie być :(...

Posted

Mam nadzieję, że Patii nic nie stanie na przeszkodzie.....
Różnie przecież bywa.

Kasiu - zawiadomcie nas o efekcie wizyty !!!!

I o ewentualnym terminie, kiedy sunia będzie mogła do Was przyjechać !

A tak na wszelki wypadek, bo o transport ciężko i trzeba sobie z tego zdać sprawę, bardzo prosimy już teraz o pomoc Dogo w przewiezieniu Klivii !!!!!!