kasiula1412 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Puk puk... czy ktoś jeszcze przegląda to forum? Bardzo proszę o kontakt!!!! 608679575 Katarzyna Quote
_beatka_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 kasiula1412 jedynymi osobami, które widzialy klivie "z bliska" jest przyjaciel koni i KWL-oboje chwilowo odcięci od internetu, dlatego wyslalam Ci PW z namiarami na nich, zadzwoń jak najszybciej, bo może zdarzyl się cud i to jest wlaśnie Twoja sunia;) Quote
_beatka_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 kasiulka i jak?dzwonilaś do kwl albo przyjaciel koni?to ona? Quote
KWL Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 W sobotę widziałem przez chwilę sunię, dostałem zdjęcia - przesłałem Przyjaciel Koni. Prawdę mówiąc nadal nie potrafię powiedzieć czy to jest Sara czy nie. Nie mogę ani zaprzeczyć ani potwierdzić. Zmiany w ubarwieniu i futrze mieszczą się w granicach zima-lato i pies domowy - pies zagubiony, zestresowwany. Ona jest strasznie spragniona kontaktu, na imie za specjalnie nie zareagowała (albo i zareagowała-ona jest strasznie zwariowana od siedzenia w boxie), ale może żeby je sobie przypomnieć bardziej jej jest potrzebny inny głos niż mój. Jedyne co może nam rozstrzygnąć na odległość to wielkość - otóż Kliwia jest mniejsza niż się wydaje na zdjęciach, jest wielkości sznaucera średniego, może małego boxera, na pewno mniejsza od owczarka i raczej mniejsza od husky. Quote
_beatka_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KWL a rozmawialeś już z kasiula1412? to fakt, trzeba brać poprawkę na to, że pies zagubiony i przestaraszony wygląda troszke inaczej:roll:sama nie wiem co doradzić:shake: Quote
KWL Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wyminiliśmy PM i maile. Na podstawie zdjęć i tego co wiem nie potrafię powiedzieć ani tak ani nie. To może być ona ale nie musi. Zresztą proszę oto zdjęcia jakie otrzymałem. Quote
kasiula1412 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam ponownie :) Rozmawiałam z KWL na temat Klivii - Sary, 100 procentowej pewności nie mamy, jednak cała nasza rodzina podjęła decyzję na temat adopcji tej sunii. Ktoś na Górze chciał, żebyśmy trafili na to właśnie forum i znaleźli ten właśnie temat, więc niezależnie od tego, czy okaże się ona Sarą, czy nie, zamieszka z nami :) Mamy nadzieję, że szybko znajdzie się jakiś transport w nasze strony, bo już nie możemy się jej doczekać :) Pozdrawiam wszystkich i dziękuję :) Quote
elainfo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kasiula1412 napisał(a):Witam ponownie :) Rozmawiałam z KWL na temat Klivii - Sary, 100 procentowej pewności nie mamy, jednak cała nasza rodzina podjęła decyzję na temat adopcji tej sunii. Ktoś na Górze chciał, żebyśmy trafili na to właśnie forum i znaleźli ten właśnie temat, więc niezależnie od tego, czy okaże się ona Sarą, czy nie, zamieszka z nami :) Mamy nadzieję, że szybko znajdzie się jakiś transport w nasze strony, bo już nie możemy się jej doczekać :) Pozdrawiam wszystkich i dziękuję :) Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czy ktos oprócz mnie widział juz te wieści????!!!!!! ale super!!!!!GRATULUJE SUPER WYBORU I KLIVIA ZOSTANIE WYBAWIONA Z WARUNKÓW ,KTÓRE TAK ŹLE ZNOSI...;-)) jestescie wspaniali... Quote
KWL Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 No więc pilnie poszukiwany transport Warszawa-Kraków :-) Quote
_beatka_ Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jejku ależ świetne wieści dla Klivii:multi::multi::multi: lepiej chyba być nie moglo:cool3: kto ma auto i może pomóc w transporcie suni do Krakowa??? Quote
kasiula1412 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czy można wrzucić post w tej sprawie na wątek transportowy? Quote
kasiula1412 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 puk puk... mogę napisać na tamtym wątku w tej sprawie? Quote
_beatka_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tak kasiu możesz oczywiście. Od tego jest tamten wątek:razz: Quote
paros Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Klivia będzie miała domek :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
elainfo Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 może warto przekopac mape dogopomocy.. moze ktos jeździ na trasie warszawa -kraków .. do katowic-transport to bym znalazła ale..do krakowa to troche nie podrodze.. Quote
przyjaciel_koni Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 kasiula1412 napisał(a):Witam ponownie :) Rozmawiałam z KWL na temat Klivii - Sary, 100 procentowej pewności nie mamy, jednak cała nasza rodzina podjęła decyzję na temat adopcji tej sunii. Ktoś na Górze chciał, żebyśmy trafili na to właśnie forum i znaleźli ten właśnie temat, więc niezależnie od tego, czy okaże się ona Sarą, czy nie, zamieszka z nami :) Mamy nadzieję, że szybko znajdzie się jakiś transport w nasze strony, bo już nie możemy się jej doczekać :) Pozdrawiam wszystkich i dziękuję :) Jeśli to prawda (co by mnie bardzo ucieszyło), to jest konieczny Twój kontakt ze mną na PW, lub telefon (wydaje mi się, że już Ci podawałam). Wyjaśnienia wymagają pewne sprawy formalne związane z ewentualną adopcją Klivii. Quote
kasiula1412 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Transport potrzebny na następny weekend :) Mam nadzieję... Quote
przyjaciel_koni Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Bardzo potrzebna nam pomoc merytoryczna kogoś z okolic Krakowa, Wieliczki lub może z samej Bochni. Bardzo proszę o kontakt !!!! Pilne !!!!! Quote
elainfo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Bardzo potrzebna nam pomoc merytoryczna kogoś z okolic Krakowa, Wieliczki lub może z samej Bochni. Bardzo proszę o kontakt !!!! Pilne !!!!! Weszka jest z karakowa!!!!!! i napewno ma doswiadczenie w adopcjach... dociekliwy dogomaniak...;-)) zaraz ja tu skieruje..;-)) Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jestem :) Tak jak napisałam do elainfo na PW w tym tygodniu u mnie krucho z czasem ale jeśli będzie trzeba postaram się podjechać. PATIA jest z Wieliczki - spróbujcie jeszcze ją zapytać. Quote
elainfo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 weszka napisał(a):Jestem :) Tak jak napisałam do elainfo na PW w tym tygodniu u mnie krucho z czasem ale jeśli będzie trzeba postaram się podjechać. PATIA jest z Wieliczki - spróbujcie jeszcze ją zapytać. ok to scigniemy zaraz patię..;-) dzieki weszka.. Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tutaj namiary na Patię - czasem ma przestoje w wizytach na dogo ;) 0 602 722 040 012 288 24 81 patrycja_ka@interia.pl Quote
Recommended Posts