ktiger Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 sezon wakacyjny w pełni i się cisza u psiaków zrobiła... Quote
ktiger Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Czy naprawdę nikt nie szuka takiego pieska jak Inka? Quote
ktiger Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Inka, Ty już dawno powinnaś w swoim domu siedzieć!! Quote
ktiger Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 oj Inka, Inka, kiedy Ty się w końcu przemeldujesz... Quote
KasiaT Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Miałam cichą nadzieję,że jak tu zajrzę po urlopie,to Ineczka będzie miała już swój domek............ Quote
ktiger Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 KasiaT napisał(a):Miałam cichą nadzieję,że jak tu zajrzę po urlopie,to Ineczka będzie miała już swój domek............ bo Inka uparta jest i już! Quote
KasiaT Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='ktiger']bo Inka uparta jest i już![/QUOTE] To niech zacznie być troszkę mniej:evil_lol:.Mam nadzieję,że w niedługim czasie zła passa minie i do Inki uśmiechnie sie los w postaci nowego ,kochającego domku-trzymam mocno za to kciuki Quote
ktiger Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Dzisiaj ElzaMilicz napisała o małej: To, że od maja na wątku Inki nie pojawiały się żadne informację nie oznacza, że przestaliśmy mieć Inkę na DT. Zdjęć Inki mam mnóstwo tylko ciągle brakuje czasu by wstawić je tutaj. W lipcu udało nam się na chwilę wyrwać do Agi, zabraliśmy z sobą sunię. Po drodze mieliśmy przystanek u Fszutów. Może Aga lub Fszuty napiszą więcej. Ja muszę już ruszać w drogę. Do zobaczenia za kilka dni! Quote
Recommended Posts