Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały siedzi w takim największym boksie, ma sporo przestrzeni i radzi sobie nieźle poza tym, że dygocze z zimna. Mankamentem tego kojca jest to, że jest tam ok. 10 psów i w razie konfliktu może dojść do zagryzienia. Zależy jaki skład się akurat trafi.

Posted

On ma już jakieś ogłoszenia i wydarzenie na Fb? Ze zdjęcia straszna kruszynka się wydaje :(. Dużo większy od naszej Luśki? A propos Luśka kwitnie, żyje sobie jak królowa przytyła tylko nieco, Pańca nie żałuje jedzonka, chociaż była uświadamiana ,że po sterylce dziewczyna będzie się zaokrąglac.

Posted (edited)

On jest teraz najmniejszy w całym schronisku. Myślę, że waży nie więcej niż 5 kg. Luśka to pewnie ważyła z 8 kg ? On ma dosyć wysokie nóżki, ale jest dużo drobniejszej budowy.
Zaraz wrzucę jego zdjęcie z innym psami z boksu będzie lepiej widać jaki jest maleńki.

Edited by toyota
Posted

Zefirek2 napisał(a):
On ma już jakieś ogłoszenia i wydarzenie na Fb? Ze zdjęcia straszna kruszynka się wydaje :(. Dużo większy od naszej Luśki? A propos Luśka kwitnie, żyje sobie jak królowa przytyła tylko nieco, Pańca nie żałuje jedzonka, chociaż była uświadamiana ,że po sterylce dziewczyna będzie się zaokrąglac.

zrobie maluszkowi wydarzenie, tylko imie ciotki wymyslcie :)
ciesze sie, ze u Luski tak wspaniale! :loveu: troche mnie martwil ten brak wiesci... a jakies foteczki beda? :)

Posted

toyota napisał(a):
Lalek rezerwujemy dla jakiegoś innego kiedyś ;).
Jasne ;) Trzymam kciuki za Felusia - słodki psiak z malucha, przynajmniej taki ma wygląd :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kolejna kobietka']Nigdy nie wiem czy sie cieszyc jak czytam takie wiesci, czy nie, wiedzac o tym, ze schron wydaje byle komu :roll: mam nadzieje, ze trafil do dobrego domku...[/QUOTE]

Ja mam to samo odczucie, szkoda ze nie udało się maluszkowi znaleźć sprawdzonego domku. Ja mam tylko nadzieję ze takiego malucha nikt nie bierze na łańcuch czy do kojca ale ta niepewność zawsze pozostanie:-(.

Posted

Widziałam akurat tych ludzi i byli o'k. Pani była z synem bardzo przypakowanym. Wzięłam Felka na ręce, bo nie chciał nikomu dać się złapać. Feluś miał 2 swoje ulubione pracowniczki, a pracowników ciągnał za nogawki ;). Ustawiał też wszystkie psy w kojcu ;).
Nie dał się przypakowanemu panu wziąć na ręce, musiała go wziąć pani, bo Feluś warczał i pan się go bał. Komedia :).
Pani powiedziała, że Feluś będzie spał z nią w łóżku.
Doradziłam panu, żeby przekupił go smakołykami.
Strasznie mi było szkoda, bo zapadł mi szczególnie w serce, ale powinien mieć dobrze.