toyota Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Piesek jest najmniejszy w całym schronisku. Jest młody, ma ok. roku. Edited April 5, 2013 by toyota Quote
Zefirek2 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jejku ale śliczności:) Maluchu domki powinny się w kolejce ustawiać. Jak on sobie radzi w boksie? Quote
toyota Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Mały siedzi w takim największym boksie, ma sporo przestrzeni i radzi sobie nieźle poza tym, że dygocze z zimna. Mankamentem tego kojca jest to, że jest tam ok. 10 psów i w razie konfliktu może dojść do zagryzienia. Zależy jaki skład się akurat trafi. Quote
Zefirek2 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 On ma już jakieś ogłoszenia i wydarzenie na Fb? Ze zdjęcia straszna kruszynka się wydaje :(. Dużo większy od naszej Luśki? A propos Luśka kwitnie, żyje sobie jak królowa przytyła tylko nieco, Pańca nie żałuje jedzonka, chociaż była uświadamiana ,że po sterylce dziewczyna będzie się zaokrąglac. Quote
toyota Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 (edited) On jest teraz najmniejszy w całym schronisku. Myślę, że waży nie więcej niż 5 kg. Luśka to pewnie ważyła z 8 kg ? On ma dosyć wysokie nóżki, ale jest dużo drobniejszej budowy. Zaraz wrzucę jego zdjęcie z innym psami z boksu będzie lepiej widać jaki jest maleńki. Edited March 20, 2013 by toyota Quote
toyota Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Tak wygląda z innymi małymi psiakami: Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Zefirek2 napisał(a):On ma już jakieś ogłoszenia i wydarzenie na Fb? Ze zdjęcia straszna kruszynka się wydaje :(. Dużo większy od naszej Luśki? A propos Luśka kwitnie, żyje sobie jak królowa przytyła tylko nieco, Pańca nie żałuje jedzonka, chociaż była uświadamiana ,że po sterylce dziewczyna będzie się zaokrąglac. zrobie maluszkowi wydarzenie, tylko imie ciotki wymyslcie :) ciesze sie, ze u Luski tak wspaniale! :loveu: troche mnie martwil ten brak wiesci... a jakies foteczki beda? :) Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 jakies z tych? Bąbel Bibi Bobik Felek Junior Quote
yolanovi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 A ja gdzieś spotkałam się imieniem dla pieska Lalek - takie śmieszne ale spodobało mi się..... Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 WYDARZENIE Felusia: https://www.facebook.com/events/556233347742918/ Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 yolanovi napisał(a):A ja gdzieś spotkałam się imieniem dla pieska Lalek - takie śmieszne ale spodobało mi się..... tez ladne :) Quote
toyota Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Lalek rezerwujemy dla jakiegoś innego kiedyś ;). Quote
yolanovi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 toyota napisał(a):Lalek rezerwujemy dla jakiegoś innego kiedyś ;). Jasne ;) Trzymam kciuki za Felusia - słodki psiak z malucha, przynajmniej taki ma wygląd :) Quote
Gabi79 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Melduję się u Felusia, słodziak z niego niesamowity Quote
kolejna kobietka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Umiescilam Felusia chociaz na tablica.pl Quote
Gabi79 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Umiescilam Felusia chociaz na tablica.pl Ojej, Feluś nadal w schronisku:-( Quote
kolejna kobietka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Niestety jakies slabe zainteresowanie Felusiem na fb rowniez :sad: Bardzo prosimy o pomoc, czy ktos moglby oplacic pakiet ogloszen dla malucha? :modla: Quote
toyota Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Feluś został adoptowany - adopcja schroniskowa. Quote
kolejna kobietka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nigdy nie wiem czy sie cieszyc jak czytam takie wiesci, czy nie, wiedzac o tym, ze schron wydaje byle komu :roll: mam nadzieje, ze trafil do dobrego domku... Quote
Sara2011 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Nigdy nie wiem czy sie cieszyc jak czytam takie wiesci, czy nie, wiedzac o tym, ze schron wydaje byle komu :roll: mam nadzieje, ze trafil do dobrego domku...[/QUOTE] Ja mam to samo odczucie, szkoda ze nie udało się maluszkowi znaleźć sprawdzonego domku. Ja mam tylko nadzieję ze takiego malucha nikt nie bierze na łańcuch czy do kojca ale ta niepewność zawsze pozostanie:-(. Quote
toyota Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Widziałam akurat tych ludzi i byli o'k. Pani była z synem bardzo przypakowanym. Wzięłam Felka na ręce, bo nie chciał nikomu dać się złapać. Feluś miał 2 swoje ulubione pracowniczki, a pracowników ciągnał za nogawki ;). Ustawiał też wszystkie psy w kojcu ;). Nie dał się przypakowanemu panu wziąć na ręce, musiała go wziąć pani, bo Feluś warczał i pan się go bał. Komedia :). Pani powiedziała, że Feluś będzie spał z nią w łóżku. Doradziłam panu, żeby przekupił go smakołykami. Strasznie mi było szkoda, bo zapadł mi szczególnie w serce, ale powinien mieć dobrze. Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 calkiem dobre wiesci, chyba faktycznie trafil mu sie dobry domek :) Quote
Recommended Posts