Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toyota, zmień tytuł na bardziej dramatyczny i napisz o pomoc do Owczarkowej Skarpety. Kasa na razie najważniejsza, choć na miesiąc! Do Fur pies musi jechać zaszczepiony, odrobaczony - sunia to ma?

Posted

Jest gruba, bo siedzi długo i nie ma ruchu. U nas nie ma spacerów. Psy są izolowane od suk. Jesli chodzi o karmienie, to na to nie można w tym schronisku narzekać.

Ma co najmniej 10 lat.

Posted

Nie mam wiadomości od Fur, ale dzisiaj po pracy zadzwonię. Powiem szczerze liczę, że się zgodzi, a ja będę się wtedy martwić o kasę. Nieodpowiedzialne podejście, wiem, ale cóż czasami wyjścia nie ma, chyba że Fur się nie zgodzi. Może ktoś zechce się ew. finansowo dołożyć?

Posted

czy jestes na fb? jak nie, to wydarzenie chociaz odnosnie szukania domu zalozyc? u tej furciaczek jakby pojechala, to wplaty by szly na prywatne konto, czy jest to hotel? malo kto z fb chce wplacac na prywatne konta, ciezko coz uzbierac :sad: ile by kosztowal jej pobyt?

Posted

W przyszym tygodniu, najprawdopodobnej w czwartek. Psy mają zapłacony pobyt tylko do końca marca. Wywóz organizuje gmina, nie schron, więc tak dokładnie to nie wiadomo kiedy podstawione zostaną samochody.

Posted

Mam nadzieję, ze uda się ją zabrać do Fur, a jeśli nie to może nam kogoś polecić, ale z okolic Warszawy. Może zatem można wstępnie sunię zarezerwować? W niektórych schronach jest taki obyczaj.

Posted

U nas nie ma problemu z rezerwacją, ale w tym przypadku gmina zrywa umowę i nie ma takiej możliwości. Gmina podstawia auta i psy jadą 300 km do innego schronu. Nie ma mowy o rezerwacji, bo nie ma już w następnym miesiącu (kwietniu) kto zapłacić za pobyt tego psa w tym schronisku (500 zł), a właściciel nie będzie go trzymał na swój koszt. Gmina podpisała umowę z Wojtyszkami ze względu na bardzo niską stawkę.

Do Warszawy organizujemy pieniądze na transport w niedzielę dla Łapki.

Posted

Jestem, prawie jak żywa.
Deklarowałam pomoc dla Małej Mi.
Mogę ją przenieść na tę biedulkę, na pewno do wysokości 50 zł miesięcznie a jak wpadnie jakiś dodatkowy grosz, to dodam.

Posted

Dulska napisał(a):
Jestem, prawie jak żywa.
Deklarowałam pomoc dla Małej Mi.
Mogę ją przenieść na tę biedulkę, na pewno do wysokości 50 zł miesięcznie a jak wpadnie jakiś dodatkowy grosz, to dodam.

Prawie żywa, ale za to jaka hojna, dzięki serdeczne.