Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedawno zostałem szczęsliwym :lol: posiadaczem suki z linii "Colby" (po Boni i Butcherze)-Corsy,oraz psa(8 tygodniowy szczeniak) z najlepszych amerykańskich linii Pitbulla(Frisco,Red Boy itd.)...Musiałem się pochwalić :D

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Corsa ma 9 miesięcy i tak jak mały "Ali" jest wspólnym psem moim i kolegi.Teraz są w mieszkaniu i nie mają kontaktu z Tezą,która razem z moim ON-em pełnii funkcję psa stróżującego :Dog_run: .Od wiosny pitbulle będą mieszkały na działce niedaleko mojego domu, gdzie budujemy kennel.Bede miał sporo czasu na przyzwyczajenie ich do siebie,chociaż będą mieszkały w innych miejscach.

Posted

Dzięki!

Ty też ostro trenuj,a pokażemy pepikom,co potrafi polski team za dnia :Dog_run: ,jak i wieczorkiem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Gratuluje! Ja juz nie moge doczekac sie swojego maluszka, szczerze zazdroszcze :D

Niech sie zdrowo chowaja i przyniosa duzo radosci i powodow do dumy swoim wlascicielom! :drinking: za pittki :)

Posted

Bardzo SUPER masz te Stworzenia :D

A Mala jest REWELACYJNA - glówke ma NIESAMOWITĄ !!!!!!

Przesylam "uscisk lapki" dla Dziewczyn :)

Pozdr....

Ps.Powodzenia na Pitt SHow :angel:

Posted

MSMIMI

Działka jest niecały kilometr ode mnie,ale tak czy tak Ali(5 miesięcy) mieszka u mnie na stałe,a Corsa u kolegi i też tak zostanie.

Staff-ka

Dziekuje za pochwały :wink:

Do wyjazdu na Pit Show juz licze dni od jakiegos czasu-nie moge sie doczekać.Wystawiam rudego więc trzymajcie za niego kciuki.Na pewno zdam relacje ze zdjęciami.

Posted

tufi

Rudy to Ali-5 miesięczny piesek.Aż sie boje co z niego wyrosnie,bo temperament ma ogromny :D Po Pit Show bede miał nowe zdjęcia to je zamieszcze.Pozdrawiam

Posted
Ja tak z rana to troche niekumata jestem :oops:

Z rana hihihihi :)

To Ty tufi jak ja 6,7,8 rano to dla mnie srodek nocy :sleep: i zawsze zastanawiam sie dlaczego moje dzieci musza w nocy wychodzić do szkoly :hmmmm: ,a ja musze wsawać i je wyprawiać :wallbash:

Prawda ,ze ta MALA jest THE BEST !!!!!!!! :thumbs:

Posted

Ładna dziewczynka z tej Twojej rudej. :D

Bardzo mi się podobają pieski z linii Colby.

Boni jest super.

A tak z ciekawości - możesz podać ile ma w kłębie i ile waży Corsa?

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

• 1 year later...