speed Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Niedawno zostałem szczęsliwym :lol: posiadaczem suki z linii "Colby" (po Boni i Butcherze)-Corsy,oraz psa(8 tygodniowy szczeniak) z najlepszych amerykańskich linii Pitbulla(Frisco,Red Boy itd.)...Musiałem się pochwalić :D Quote
mag Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Speed naprawde bardzo sie ciesze, napisz jak Twoj pies ja przyjal. Quote
speed Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 Corsa ma 9 miesięcy i tak jak mały "Ali" jest wspólnym psem moim i kolegi.Teraz są w mieszkaniu i nie mają kontaktu z Tezą,która razem z moim ON-em pełnii funkcję psa stróżującego :Dog_run: .Od wiosny pitbulle będą mieszkały na działce niedaleko mojego domu, gdzie budujemy kennel.Bede miał sporo czasu na przyzwyczajenie ich do siebie,chociaż będą mieszkały w innych miejscach. Quote
Tomek AST & APBT Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 No i ja dokładam sie do gratulacji ... Hehe, będziemy w tym roku mocno reprezentować Polskę na Pit Show. :evilbat: Pracujcie już z Corsą "na sucho". P.S. Zgłoszenia już poleciały :D Quote
speed Posted February 10, 2004 Author Posted February 10, 2004 Dzięki! Ty też ostro trenuj,a pokażemy pepikom,co potrafi polski team za dnia :Dog_run: ,jak i wieczorkiem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mag Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Zazdroszcze Wam :evil: I nie wiem czy bardziej tego co za dnia czy tego co wieczorkiem :wink: Quote
speed Posted February 10, 2004 Author Posted February 10, 2004 Mag,to co tu sie zastanawiać i zazdrościć :D Trzeba sie wybrać! Quote
tufi Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Gratuluje! Ja juz nie moge doczekac sie swojego maluszka, szczerze zazdroszcze :D Niech sie zdrowo chowaja i przyniosa duzo radosci i powodow do dumy swoim wlascicielom! :drinking: za pittki :) Quote
MSMIMI Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 a ja sie chciałam tylko zapytac jak daleko od domu masz tą działkę? Quote
staff-ka Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Bardzo SUPER masz te Stworzenia :D A Mala jest REWELACYJNA - glówke ma NIESAMOWITĄ !!!!!! Przesylam "uscisk lapki" dla Dziewczyn :) Pozdr.... Ps.Powodzenia na Pitt SHow :angel: Quote
speed Posted May 13, 2004 Author Posted May 13, 2004 MSMIMI Działka jest niecały kilometr ode mnie,ale tak czy tak Ali(5 miesięcy) mieszka u mnie na stałe,a Corsa u kolegi i też tak zostanie. Staff-ka Dziekuje za pochwały :wink: Do wyjazdu na Pit Show juz licze dni od jakiegos czasu-nie moge sie doczekać.Wystawiam rudego więc trzymajcie za niego kciuki.Na pewno zdam relacje ze zdjęciami. Quote
tufi Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Oczywiscie, ze trzymamy kciuki - a rude jest przepiekne :) Czy to ta sunia, ktora byla w Katowicach? :kciuki: Quote
speed Posted May 13, 2004 Author Posted May 13, 2004 tufi Rudy to Ali-5 miesięczny piesek.Aż sie boje co z niego wyrosnie,bo temperament ma ogromny :D Po Pit Show bede miał nowe zdjęcia to je zamieszcze.Pozdrawiam Quote
tufi Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Ja tak z rana to troche niekumata jestem :oops: Pamietam tamta sunie i jakos mi sie tak skojarzylo :) Quote
staff-ka Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Ja tak z rana to troche niekumata jestem :oops: Z rana hihihihi :) To Ty tufi jak ja 6,7,8 rano to dla mnie srodek nocy :sleep: i zawsze zastanawiam sie dlaczego moje dzieci musza w nocy wychodzić do szkoly :hmmmm: ,a ja musze wsawać i je wyprawiać :wallbash: Prawda ,ze ta MALA jest THE BEST !!!!!!!! :thumbs: Quote
staff-ka Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Wow - przypadkowo poszlo dwa razy - sorrki :oops: Quote
Bonnie Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Ładna dziewczynka z tej Twojej rudej. :D Bardzo mi się podobają pieski z linii Colby. Boni jest super. A tak z ciekawości - możesz podać ile ma w kłębie i ile waży Corsa? Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
speed Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 Wzrost i wage podam niedługo ,bo dawno nie mierzyłem,a co do Boni,to moja Corsa jest do niej bardzo podobna ,ale większa. Quote
speed Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 kilka aktualnych zdjęć Alego: za duza fota Blagam- mniejsze foty!!! 500 na 500 pixeli max!Dag-mod. Quote
Patka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 fiu fiub ale chlopak spowazniał i ta muskulatura :D wygląda świetnie :D Quote
Recommended Posts