Izolda Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Witajcie, od 9 lutego mamy nową członkinię rodziny - około 4 letnią suczkę husky, ze schroniska. W związku z tym, że mam 5 letnią córkę szukam metody żeby móc połączyć dłuuuugie spacery i spędzanie czasu z moją córką. Dopóki jest śnieg, to dużo czasu spędzamy razem na spacerach w lesie. Ayka (nasza suka) ciągnie moją córkę na sankach, dzięki czemu ona ma trening, a my spędzamy miło i aktywnie czas razem. Za chwilę śnieg stopnieje, więc zastanawiam się - co dalej. Jakiś czas temu widziałam jadąc samochodem psa husky "zaprzężonego" w przyczepkę do roweru, dosłownie mi to mignęło przed oczami i nie miałam żadnej możliwości, żeby się zatrzymać i podpytać właścicieli psa, co i jak. Dlatego mam pytanie, czy ktoś z Was czegoś takiego próbował? Jakieś rady??? Będę bardzo wdzięczna! Quote
killerek Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nie obciążałabym tak jego kręgosłupa, może lepiej zainwestować w rowerek dla córki żeby nadążyła za wami na spacerze? Rowerek dla córki, smycz flexi dla psa i wszystko da się połączyć :) Quote
Recommended Posts