zerojeden Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 kinga napisał(a):wczoraj nie mogłyśmy go zlokalizować, bo go już nie było, dostałam dziś spis adopcji z ostatnich dwóch tygodni. uroki prowadzenia strony internetowej - w jakimś procencie nie wiadomo, gdzie psy idą do domów; mogą być zabrane z marszu przez ludzi z tzw. ulicy, mogą być wcześniej wypatrzone na stronie. Onki dla mnie za kratami wszystkie wyglądają tak samo :niewiem: No nic już nie zrobimy dla Huzara... pomóżmy Hokerowi... Quote
Cantadorra Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 A czy jest jakaś możliwość zagadać z kierownictwem, czy osobą wydającą, gdzie poszedł Huzar? Jakaś umowa na pewno została sporządzona. Quote
zerojeden Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Nie wiem...ochrona danych osobowych to dość ważna sprawa...a poza tym co nam to teraz da już po ptakach :( Macie jakiś pomysl jak pomóc Hokerowi? Quote
obiezyswiat75 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jak Gary pójdzie do adopcji, to Ci się miejsce zwolni :roll: Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Ale nie mogę samca i to takiego dorosłego...bo one chodzą razem z Daysonem (ten mój śmieszny ast) a on nie toleruje samców... A był fajny tel o Hokera ale z daleka i Państwo mają koty a nie ma go jak na te koty sprawdzić... :shake: Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):no to kicha.... A na dodatek w Białogardzie nie ma w schronie nawet pół kota żeby na miejscu go przetestować...lipa i oooo Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):to co to za schron bez kotów? Jak to jaki.......PSI ;) Quote
Recommended Posts