belgunia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dyrekcja Zespołu Szkól Integracyjnych nr 1 pragnie zaprosić do współpracy przy corocznej imprezie, jaką jest Festyn Integracyjny organizowany przez naszą placówkę dla społeczności miasta 26 maja 2007r. Ideą festynu jest integrowanie dzieci zdrowych i niepełnosprawnych na płaszczyźnie zabawy. Celem jest również propagowanie form pracy pedagogicznej oraz promowanie fundacji, stowarzyszeń i innych placówek zajmujących się działaniem na rzecz dzieci. W tym roku pragniemy rozwinąć naszą ofertę o zaprezentowanie dzieciom i rodzicom placówek, organizacji zajmujących się rozwijaniem zainteresowań młodych ludzi. Proponujemy Państwu zorganizowanie na płycie stadionu osiedla Zazamcze pokazu Agillity promującego ten rodzaj sportu. W związku z powyższym zapraszam wszystkich, którzy chcialiby pobiegać na torze agility, przy szerokiej publiczności, w tym ogromnej ilości dzieci, na pokazy agility 26 maja 2007 na płycie stadionu Włocławek-Zazamcze-Przylesie na godzinę 11.00. Zgłoszenia proszę nadsyłać na adres: agility@interia.pl - Dorota Znajkiewicz Quote
belgunia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Bardzo dziękujemy Szanownej Dyrekcji za zaproszenie nas oraz takie serdeczne przyjęcie naszej skromnej gromadki! A Pani Eli za serdeczność i pamięć w planowaniu imprez na przyszłość :loveu: Gromadka spisała sie wyśmienicie! dzieci były rozbawione i usatysfakcjonowane, chociaż gdyby psów było nieco wiecej.... byłoby jeszcze fajniej:) Ale naprawdę daliśmy z siebie bardzo wiele!!!! Aż zapomnieliśmy, że mam aparat:) no i zdjęcia .... lipa:( Mam nadzieję, że na naszym lokalnym portalu http://www.q4.pl będzie coś fajnego do obejrzenia. Wystąpiliśmy w składzie: Damian i Drago - znacie go :) Karolina i Nugat :) - poznacie:) Grażyna i Egon - ... hmm, juz dawno powinniście go poznać :) Ania, Piotr i Pepsi - mam nadzieję... wielką nadzieję:) Renata i Kala - w przyszłości... gronek postrach parkurów! Kasia i Demon - nie ma na niego bata! Danusia, Eryka i Natan - gwiazda fotografów i najlepsza przytulanka wśród przytulanek piękny Młodzieżowy Champion Polski - czarny terrier rosyjski! Początkujące bardzo pieski, ale dały czadu!!! Dzieciaki bawiły się świetnie! To chyba najlepsza satysfakcja, zawsze lubiłam z dziećmi prowadzić takie pokazy. A jutro powtórka z rozwywki na stadionie Przylesie na festynie fundacji Samotna mama. Pozdrawiam optymistycznie Dorota Quote
Saba Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No niestety ja siedziałam w książkach wieczorem poszłam poprowadzić trening (byłam bez psów bo po chorobie sama wolałam nie biegać) i nikt nie przyszedł :-( no dobra to się pożaliłam :eviltong: [SIZE=2]Szkoda że nie ma fotek :-( Quote
belgunia Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Saba']No niestety ja siedziałam w książkach wieczorem poszłam poprowadzić trening (byłam bez psów bo po chorobie sama wolałam nie biegać) i nikt nie przyszedł :-( no dobra to się pożaliłam :eviltong: [SIZE=2]Szkoda że nie ma fotek :-( Dużo nauki.... ojej. I w dodatku nikt nie przyszedł na tening? Saba - to taki dzień, że Mamy mają pierwszeństwo :glaszcze: Szkoda, Że nie było Ciebie z nami na pokazach, pamiętasz Kutno? Było też tak fajnie, ale tam w Kutnie było po prostu niepowtarzalnie inaczej.... ehhh i dzieci... moze warto sobie to przypomnieć? http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/pokazy/agility-kutno.htm Dorota Quote
PATIszon Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A nasza ekipa tez byla na festynie integracyjnym, ale w Bydgoszczy:cool3: Ciekawe czy mamy jakies zdjecia.... :hmmmm: Quote
Saba Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='belgunia']Dużo nauki.... ojej. I w dodatku nikt nie przyszedł na tening? Saba - to taki dzień, że Mamy mają pierwszeństwo :glaszcze: Szkoda, Że nie było Ciebie z nami na pokazach, pamiętasz Kutno? Było też tak fajnie, ale tam w Kutnie było po prostu niepowtarzalnie inaczej.... ehhh i dzieci... moze warto sobie to przypomnieć? http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/pokazy/agility-kutno.htm Dorota Raczej upał a nie mama :P Kutno i dzieciaki stamtąd to ja sobie codziennie przypominam :-( Quote
belgunia Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 PATIszon napisał(a):A nasza ekipa tez byla na festynie integracyjnym, ale w Bydgoszczy:cool3: Ciekawe czy mamy jakies zdjecia.... :hmmmm: Jak Wam nadal mało biegania, to zapraszam :)!! od 14 - stadion Przylesie - Zazamcze Dorota Quote
belgunia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Tutaj znajdziecie trochę relacji z festynu:) http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/ Powiem tylko, że było bardzo fajnie!!!!! Dzieci bawiły się na luzie i było bardzo OK:)! Udział wzieli: Damian i Drago Renatka i Kala Asia i Lana Dorota, Piotr i Tinka Karolinka i Nugat Grażyna i Egon Ania, Robert i Pepsi Renatka i CDik Ja i CDik w szybkim przelocie Kasia i Demon Dzieci, dzieci, dzieci, dzieci...... :) Quote
belgunia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Asti napisał(a):Musiało być fajnie :) Naprawdę, było fajnie:) Ja to lubię:)! Dorota Quote
Cerber Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a teraz mamy mieć u nas we Włocławku takie zamknięte klubowe zawody... dokładnie to albo 11 albo 12 sierpnia :multi: :multi: już doczekać się nie mogę :) Cerberek oczywiście też będzie brał udział :) Quote
Kasia z Demonem Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ten festyn integracyjny w Zespole Szkół nr 1 to był mój powrót do zabawy w agility i do tak aktywnego spędzania czasu :) dziekuje za zaproszenie mnie razem z Demonkiem :) 2 dniu pokazów przypomniały mi ile to bylo zabawy dla mnie i dla Demoniastego :) rewelacyjnie było :) kto był to wie, a kto nie był niech zaluje :) Quote
Recommended Posts