Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyrekcja Zespołu Szkól Integracyjnych nr 1 pragnie zaprosić do współpracy przy corocznej imprezie, jaką jest Festyn Integracyjny organizowany przez naszą placówkę dla społeczności miasta 26 maja 2007r.
Ideą festynu jest integrowanie dzieci zdrowych i niepełnosprawnych na płaszczyźnie zabawy. Celem jest również propagowanie form pracy pedagogicznej oraz promowanie fundacji, stowarzyszeń i innych placówek zajmujących się działaniem na rzecz dzieci.
W tym roku pragniemy rozwinąć naszą ofertę o zaprezentowanie dzieciom i rodzicom placówek, organizacji zajmujących się rozwijaniem zainteresowań młodych ludzi. Proponujemy Państwu zorganizowanie na płycie stadionu osiedla Zazamcze pokazu Agillity promującego ten rodzaj sportu.

W związku z powyższym zapraszam wszystkich, którzy chcialiby pobiegać na torze agility, przy szerokiej publiczności, w tym ogromnej ilości dzieci, na pokazy agility 26 maja 2007 na płycie stadionu Włocławek-Zazamcze-Przylesie na godzinę 11.00.
Zgłoszenia proszę nadsyłać na adres: agility@interia.pl
- Dorota Znajkiewicz

• 1 month later...
Posted

Bardzo dziękujemy Szanownej Dyrekcji za zaproszenie nas oraz takie serdeczne przyjęcie naszej skromnej gromadki! A Pani Eli za serdeczność i pamięć w planowaniu imprez na przyszłość :loveu:
Gromadka spisała sie wyśmienicie! dzieci były rozbawione i usatysfakcjonowane, chociaż gdyby psów było nieco wiecej.... byłoby jeszcze fajniej:)
Ale naprawdę daliśmy z siebie bardzo wiele!!!! Aż zapomnieliśmy, że mam aparat:) no i zdjęcia .... lipa:(
Mam nadzieję, że na naszym lokalnym portalu http://www.q4.pl będzie coś fajnego do obejrzenia.

Wystąpiliśmy w składzie:
Damian i Drago - znacie go :)
Karolina i Nugat :) - poznacie:)
Grażyna i Egon - ... hmm, juz dawno powinniście go poznać :)
Ania, Piotr i Pepsi - mam nadzieję... wielką nadzieję:)
Renata i Kala - w przyszłości... gronek postrach parkurów!
Kasia i Demon - nie ma na niego bata!
Danusia, Eryka i Natan - gwiazda fotografów i najlepsza przytulanka wśród przytulanek piękny Młodzieżowy Champion Polski - czarny terrier rosyjski!

Początkujące bardzo pieski, ale dały czadu!!!
Dzieciaki bawiły się świetnie!
To chyba najlepsza satysfakcja, zawsze lubiłam z dziećmi prowadzić takie pokazy.

A jutro powtórka z rozwywki na stadionie Przylesie na festynie fundacji Samotna mama.

Pozdrawiam optymistycznie
Dorota

Posted

No niestety ja siedziałam w książkach wieczorem poszłam poprowadzić trening (byłam bez psów bo po chorobie sama wolałam nie biegać) i nikt nie przyszedł :-(
no dobra to się pożaliłam :eviltong:

[SIZE=2]Szkoda że nie ma fotek :-(

Posted

[quote name='Saba']No niestety ja siedziałam w książkach wieczorem poszłam poprowadzić trening (byłam bez psów bo po chorobie sama wolałam nie biegać) i nikt nie przyszedł :-(
no dobra to się pożaliłam :eviltong:

[SIZE=2]Szkoda że nie ma fotek :-(

Dużo nauki.... ojej.
I w dodatku nikt nie przyszedł na tening? Saba - to taki dzień, że Mamy mają pierwszeństwo :glaszcze: Szkoda, Że nie było Ciebie z nami na pokazach, pamiętasz Kutno? Było też tak fajnie, ale tam w Kutnie było po prostu niepowtarzalnie inaczej.... ehhh i dzieci... moze warto sobie to przypomnieć?
http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/pokazy/agility-kutno.htm

Dorota

Posted

[quote name='belgunia']Dużo nauki.... ojej.
I w dodatku nikt nie przyszedł na tening? Saba - to taki dzień, że Mamy mają pierwszeństwo :glaszcze: Szkoda, Że nie było Ciebie z nami na pokazach, pamiętasz Kutno? Było też tak fajnie, ale tam w Kutnie było po prostu niepowtarzalnie inaczej.... ehhh i dzieci... moze warto sobie to przypomnieć?
http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/pokazy/agility-kutno.htm

Dorota
Raczej upał a nie mama :P
Kutno i dzieciaki stamtąd to ja sobie codziennie przypominam :-(

Posted

PATIszon napisał(a):
A nasza ekipa tez byla na festynie integracyjnym, ale w Bydgoszczy:cool3:

Ciekawe czy mamy jakies zdjecia.... :hmmmm:

Jak Wam nadal mało biegania, to zapraszam :)!!
od 14 - stadion Przylesie - Zazamcze

Dorota

Posted

Tutaj znajdziecie trochę relacji z festynu:)

http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/

Powiem tylko, że było bardzo fajnie!!!!! Dzieci bawiły się na luzie i było bardzo OK:)!
Udział wzieli:
Damian i Drago
Renatka i Kala
Asia i Lana
Dorota, Piotr i Tinka
Karolinka i Nugat
Grażyna i Egon
Ania, Robert i Pepsi
Renatka i CDik
Ja i CDik w szybkim przelocie
Kasia i Demon
Dzieci, dzieci, dzieci, dzieci......

:)

• 2 months later...
Posted

a teraz mamy mieć u nas we Włocławku takie zamknięte klubowe zawody... dokładnie to albo 11 albo 12 sierpnia :multi: :multi: już doczekać się nie mogę :) Cerberek oczywiście też będzie brał udział :)

• 2 months later...
Posted

Ten festyn integracyjny w Zespole Szkół nr 1 to był mój powrót do zabawy w agility i do tak aktywnego spędzania czasu :) dziekuje za zaproszenie mnie razem z Demonkiem :) 2 dniu pokazów przypomniały mi ile to bylo zabawy dla mnie i dla Demoniastego :) rewelacyjnie było :) kto był to wie, a kto nie był niech zaluje :)