Bonsai Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Witam wszystkich. :) :) :) Dziś pomęczę Was troszkę zdjęciami. ;) Kama - na spacerkach. A to Mocca od volontariuszki - z nimi najczęściej wybieramy się na spacerki. ;) A na spacerkach spotykamy sarny, zające, bociany i inne, niestety rzadko udaje się to uchwycić aparatem. ;) Dużo łatwiej natomiast porobić zdjęcia kwiatkom. :p A na dobry koniec... brudasek Piegusek, którego już jutro ponownie wyściskam. :loveu: A potem również będę cała czarna Quote
kesslee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Bonsai'] Ale piękne! :crazyeye: Quote
Bonsai Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 :oops: :oops: :oops: Polemizowałabym, ale dziękuję. :oops: Quote
Dusza Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nie ma co polemizować :loveu: piękne i już!!! Quote
volontariuszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale też brzydkie zdjęcie Mocci wstawiłaś! Żeby twoje zwierzaki lepiej wyglądały przy moim psiaku? :eviltong: o Ty!! Ale faktycznie, ładne zdjęcia. Tylko małooooooooo!!! ;) Quote
Bonsai Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Nie mam lepszego... :( Proponuję nadrobić zaległości, tj. spacer z psami i porobię porządne zdjęcia Mocci. :) Quote
Bonsai Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Był spacer, ale dobrych fotek nie ma, bo ciemno było. ;) No, może na początku było całkiem względnie, o tak: Jednak w mgnieniu oka zrobiło się tak: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam :) piękne fotki :) i fajnie, że Piegusek trafia do ciebie :) pozdrawiam :) Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Bonsai'] Dość niepokojąca atmosfera :razz: Witajcie Kochani z rana :loveu: Quote
Bonsai Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Pianka - cieszę się, że Kama Ci się podoba. :) butterfly15 - witam. :) kesslee - witam! Już nie z rana, ale równie serdecznie! :):):) nathaniel - hm, w Twojej galerii też rzadko dajesz zdjęcia. :eviltong: Ale niech będzie, mam w końcu nową porcję Pieguska. :loveu: Quote
nathaniel Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Bonsai'] nathaniel - hm, w Twojej galerii też rzadko dajesz zdjęcia. :eviltong: No bo tam moja małpa to wierci się strasznie, ale dzisiaj/ jutro powinny byż zdjęcia z dzisiejszego spaceru :diabloti: I jak ktu wybrać najładniejsze zdjęcie? :mad: Quote
Bonsai Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No to czekam na Twoje zdjęcia nathaniel . :) A Piegus - jak widać - okropnie brudny jest. Po prostu szary, nie biały. Co gorsza, jak go głaszczę, zaraz staję się podobnie "czysta". No, ale przecież nie będę powatrzymywać się od miziania go. :lol: Quote
Bonsai Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Też mi się wydawało, że trochę retriverowaty jest, ale w sumie trudno stwierdzić. Ktoś kiedyś zasugerował, że psiak ma budowę owczarka australijskiego. Ale ja się tam na rasach nie znam. :eviltong: ;) Quote
Martinee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ale śliczne super foty a króliczek jest sweet jak by wam sie nudziło zapraszam do mnie :) Quote
kesslee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A ja koniecznie dopraszam się o nowe fotki :eviltong: Quote
Bonsai Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Przecież niedawno były. :crazyeye: Ale niech sie stanie. :) Kama I takie tam. :p Quote
Pianka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Śliczna ta Kamusia, przypomina mi psa mojej babci:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 AAAA!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jak nie poznam w wakacje osobiście tego przystojniaka to tego nie przeżyję! A Gizmo może się czuć zazdrosny :eviltong: Kiedy go wykąpiesz? Pogoda się robi :) Swoją drogą ja od jakieś 3 tygodni mam w schronisku ulubioną suczkę... ale u mnie ten pomysł nie przejdzie :roll: Quote
Bonsai Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Justa, u mnie też miał nie przejść. :evil_lol: A wykąpię go już u siebie, nie ma sensu przecież kąpać w schronisku a potem znów do czarnego boksu wstawić. A poznać w wakacje musisz, z resztą przecież już wszystko omówione... Morze, Kalisz... :diabloti: Powiedzcie, ile lat dalibyście mojej Kamie? Quote
Patkant Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ooooooooooooooooooooooooooooooo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ola ma galerie. :crazyeye::crazyeye: No uszczypnijcie mnie! Uszczypnijcie! Bo nie wierze! :diabloti::diabloti: Śliczne zdjęcia - Kama, Blanki i Pieg jeszcze piękniejsi! :cool3: Quote
volontariuszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 co ty się Olu tak obijasz, co?????!!! :mad: Quote
Recommended Posts