Rene@Rabik Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hej żywieckie szczeniaczki biegiem na pierwszą !!!!!! Komu małego szczeniaczka, co jeden to ma ładnieszy pysiol :cool3: Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nowe maluchy są cudowne :) a po tą małą czarną kuleczkę wczoraj miał przyjechać pan z Oświęcimia. Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Hund, chodzi o małego czarnego chłopczyka? Mam nadzieję , że jest już w domku. Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 chciał tego chłopczyka ale na co się zdecydował to nie wiem. przydałoby się zrobić nowe zdjęcia tym większym szczeniakom z którymi siedzi w boksie Kora i zrobić im osobno alegro. Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Szczeniaki sie przypominają!! :razz: :razz: :razz: Ciekawe, który z nich w końcu trafił do nowego domku?! :roll: Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Szczeniaczki przypominają, że nadal CZEKAJĄ NA DOMKI!! Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 jutro jak będziemy w schronie to zadzwonię do pani zainteresowanej i opwiem jakie są aktualnie szczeniaki może się zdecyduje :) Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No to 3mamy kciuki, żeby Pani sie zdecydowała na któreś z maleństw... :kciuki: :) I proszę cioteczki o wymizianie jutro ode mnie psiaków z żywieckiego schroniska... :evil_lol: Zwłaszcza Małpeczki i szczeniorków :lol: PS a te wasze chmury z wielkim deszczem to gdzie sie zapodziały? Bo u mnie nadal susza... :roll: Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 TYLKO ta dziewczynka z maluchów została . wszystkie kajtki poszły już do adopcji. Mamy jeszcze 3 podrostki rudą beżową i czarną dziewczynkę. Leje u nas paskudnie, jest zimno ale pieski zostały wymiziane :) Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :multi::multi::multi::multi: to świetne wieści, że już tylko jedno maleństwo i te trzy "podrostki" zostały w schronie :lol: Oby ta reszta też znalazła domki no a te, których już nie ma trafiły do dobrych domków... :roll: Fajnie, że cioteczki wymiziały psiaki :loveu: Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 szukamy domków dla małej i podrostków gdyby ktoś był chętny to zapraszamy!! Quote
Hund Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 biedna i jeśli zostanie dłużej w schronie pójdzie do boksu z innymi psiakami i zginie w tłumie :( ale postramy się jej znaleźć domek. Quote
Hund Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 bubu będzie dzisiaj w schronie to zobaczy czy malutka jest jeszcze czy poszła do adopcji. Quote
BosiaB_86 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 I co? Jakie wieści ze schroniska?! Mam nadzieje, że mała jednak poszła do domku bo samej tam musiało być na prawdę smutno... :roll: :-( Quote
Hund Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 nie ma już rudej podrostki :) poszła do domku w niedzielę :) Quote
BosiaB_86 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :multi::multi::multi::multi: to zostały 3 tak? Ta maleńka i dwie podrostki - biała i czarna?! :) Mam nadzieje, że te też znajdą kochające domki :kciuki: Quote
Hund Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zostały 3 :) mam nadzieję że nowych nie ma. dowiemy się jednak prawdy w niedzielę. Quote
Recommended Posts