Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pozdrawienia od Kreseczki zwana teraz Nuką.
Jest bardzo szczesliwa w swoim domku, juz sie nie boi, bawi się i nawet w gosci jeżdzi odwaznie :):) i jej Opiekunowie są bardzo szczesliwi że ją mają w domu :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie mów że Ci się nie podobam :( jestem taki kchany, malutki :( i tak starsznie mi smutno :(

wdrapię się na kolanka....może wtdy mnie zabierzesz...

Posted

Mnie się zdjęcia nie otwierają niestety (często nie wyświetlają mi się zdjęcia z imageshacka:-(), ale jeśli Guziczek to jest czarny, to rzeczywiście jest straasznie przerażony. Cały czas stał, wtulał się nieśmiało, ale iść nie chciał.. musiałam go potem wnieść. Przeuroczy ma pyszczek:loveu:

Posted

A ja muszę zauważyć, że te szczylki bardzo lubią opiekę Krzysia (Krzysztofa). Ma chłopak do nich serce i cierpliwość.

Posted

Kurde, mały ma zawalone oczy tzw. ropką.

Tu się wygrzewa w słońcu.

Trząsl się w kojcu. Być może przez gorączkę. Bardzo potrzebuje opieki medycznej i kontaktu z człowiekiem.
Pinczerka wzięła go do leczenia.

Posted

Maluszek być może jeszcze u TZ-a pinczerki, a byc może już w lecznicy. Niestety nie było dla Niego miejsca w jednej lecznicy, po badaniach musiał zaczekać nasz Henryk u dobrej duszyczki :loveu: Ciekawe gdzie teraz dzielny chłopak...

Posted

Henio już w lecznicy. po zastrzykach poczuł sie lepiej i zaczął dokazywać tak że przy kolejnych zastrzykach nie obyło sie bez tyci tyci kagańca :evil_lol: temperatura spadła i humorek dopisuje. Niestety okazało się że dodatkowo ma spore szmery na sercu :( Ale tym będziemy się martwić kiedy uda się zwalczyć wirusa.

Posted

Chciałabym zobaczyc ten 'kagańczyk' :evil_lol:

Własnie miałam wrażenie, ze mu coś w środku 'chrapie' jak wydycha powietrze. Cóż za chorobliwy maluch :(

Posted

dzwonili z lecznicy ....nie ma dobrych wieści ...ten lek który został zamówiony już nie jest w sprzedaży (kosztował 36 zł) jest za to inny (185zł) ale to jedyna możliwośc pomocy pieskowi.

Posted

szczenior w lecznicy dokazuje:) na moment nie chce zostać sam bo od razu lamentuje :) światełko najlepiej jakby też było zaświecone ;)

takie głośne dzieciątko :) bawić się nie ma czym bo mu nie wolno mieć zabawek :( siedzi w liglinie bo jednak kupka jeszcze nie taka jak powinna być :( ale od dziś dostaje to drooogie lekarstewko więc trzymajmy kciuki !!! Oczka już nie zaropiałe i ogólnie che mu się żyć.

Posted

Świetnie! Jak tylko wyzdrowieje, to napewno znajdzie domek! ;)

Mój ma biegunkę... O matuś błagam, żeby to było zwykłe żołądkowe (on ma tak 'na szczęście' często), bo innych objawów nie ma, a ja narazie truchleję...