Agnieszka Co. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Może było jej smutno. Poświęciłam jej w niedzielę godzinę na tulenie, głaskanie, spacerek - tylko wyłącznie jej. Ona poczuła się już chyba "moja", bo gdy siedziała u mnie na kolanach to warczała na przechodzące obok psy. No a potem musiałam ją z bólem serca zanieść spowrotem do kojca :placz:. Pewnie poczuła się znów opuszczona.:shake: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aa to może była smutna, bo musiałaś ją dać do kojca... :( Quote
Agnieszka Co. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 W schronisku są też szczeniaczki Łatki. Przekochane, śliczne, białoczekoladowe - myślę, że szybko znajdą domki. Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):W schronisku są też szczeniaczki Łatki. Przekochane, śliczne, białoczekoladowe - myślę, że szybko znajdą domki. nie wiem czy dobrze wiem, ale już są podobno chętni na nie :) Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 wszystkie szczeniaczki Łatki sa zamówione :) już jeen poszedł , wczoraj miał iść jeden i po kolei kolejne :) Quote
Hund Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czarny mały jamnikowaty poszedł do domu w niedziele a czarny kudłaty Strach jest w kuchni :( Quote
marillka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 to teraz sa trzy szczeniaczki do wydania ?? takie kochane :) Quote
Agnieszka Co. Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 W pierwszym poście są aktualne szczeniaczki i młode pieski. Quote
basia bonnie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 jejku jaka ta Misia jest piękna :loveu: oby szybko znalazła domek! Quote
Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 marillka napisał(a):to teraz sa trzy szczeniaczki do wydania ?? takie kochane :) tak 3 szczeniaczki szukają domków ! Quote
Agnieszka Co. Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kopiuję post Jola_K z żywieckiego wątku: takie malenstwo zastalam dzisiaj w schronie :placz: nie wiem czy da sobie sam rade, uwazam ze potrzeba zorganizowac mu tymczas i to na wczoraj! Quote
Agnieszka Co. Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Biedactwo małe - zastanawiam się czy Łatka by go nie przyjęła. Quote
Hund Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Myślę że maluch ma duże szanse żeby go Łatka przyjęła. Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 oby, oby! ten szczeniaczek taki malutki.. ile on może mieć? Quote
Hund Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Zadecydowałyśmy z bubu że szczeniaczek w schronie nie przeżyje :( zawiozłyśmy go do Wieliczki do Pati!!! Patia dziękuję za szybką reakcję i serce. Szczeniaczek ma już nowe piękne zdjęcia :) ładnie je mleczko mimo że ząbki dopiero mu się wyżynają , lubi ssać :) po tym jak pół godziny masowałam mu brzuszek zaatakował nas litrem moczu i taaaką koopką że bubu musiała wietrzyć auto ;) Cieszę się że już jest bezpieczny ;) Quote
Agnieszka Co. Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A jaka jest sytuacja pozostałych, najmniejszych szczeniaczków - już w domkach czy nadal czekają? Quote
_bubu_ Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 szczeniaczek większość podróży spędził w rękawie Hund ;) i ciągle jadł jadł i jadł.. Quote
Agnieszka Co. Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jak on ciągle jadł i jadł to nie dziwne, że taka koo.... była :evil_lol: Quote
Hund Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Masz rację Aga ;) Szczurek duzo je i ma brzuszek jak afrykańskie dziecko :) Quote
Jola_K Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ciesze sie ze maluszek juz jest bezpieczny! Quote
Agnieszka Co. Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A czy dzwonił ktoś w sprawie Kuleczki? Na allegro ma 2 obserwujących - wiem, że to o niczym nie świadczy - ale może akurat. Quote
Hund Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kuleczki nie ma w schronie ...mam nadzieję że trafiłą w dobre ręce. Są natomiast 4 nowe szczeniaki 2 beżowo rude i 2 czarne śliczne :), siedzą w boskie z Łatką (jej szczeniaki poszły do adopcji) Quote
Recommended Posts