_bubu_ Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Hund napisał(a):Tych z kuchni już nie ma :) poszły do adopcji!! Może następnym też się uda :) Hund niestety te szczeniaki są nadal w schronie. Kiedy byłyśmy to one schowały sie za beczkami. Pani Marysia powiedziała że ciągle tak robią .. :( Quote
Hund Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 co?? a ja pytałam pana X i on powiedział coś innego :( biedaki :(:(:( Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 o nie... oby historia z Mają się nie powtórzyła :shake: nie wolno pozwolić im na uciekanie przed ludźmi, jest taka możlwość, by zmienć im miejsce? Przepraszam, że tak może głupio pytam i wtrącam się, ale za jakiś czas już nikt tych szczeniaków nie weźmie, bo nie będzie się dało. Quote
madzia828 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 szczeniaki sie przypominaja i na domki czekaja:loveu: Quote
Hund Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pan dzwonił z pytaniem o szczeniaka :( ale do budy i z krótką siersicią sobie wybrał, i na wizytę przedadopcyjną kręcił nosem :( Quote
Hund Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 w górę !! 2 maluchy miały iść do adopcji , mam nadzieję że im się udało!! Quote
_bubu_ Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 niestety widziałam dzis w schronisku kolejne nowe puszyste kulki :( rudo białe Quote
Ania_w Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='_bubu_']szczeniaczki które urodziły się w schronisku mają teraz ok 4 tygodni: 2 czarne z białym krawatem, 1 szaro-bury, 1 beżowy mama czy ten szaro-bury jest jeszcze? To jest piesek czy suczka? Quote
_bubu_ Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 kurcze nie wiem czy szaro-bury jest jeszcze w schronie .. nigdy nie mamy pewności bo w każdej chwili może ktoś przyjść bezpośrednio do schroniska. Ale myśle że będzie bo maluchy mają dopiero po 5 tygodni i są schowane w budzie w oddalonym kojcu. jak ktoś chce szczeniaka to w pierwszej kolejności widzi pozostałe. A te mało kto dostrzega. Quote
Hund Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 mam zamówienie na szczeniaczka :) gładkowłosego :) jak wrócę to je zrealizuję :) Quote
Helga&Ares Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 takie śliczności się nie mogą marnować! po domy!! na 1 ! Quote
Recommended Posts