MartynaP Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 wieści z domu suczki :) "Witam. Nasza psina super, jest tak fajna, że czasami boję się, żeby nie zapeszyć. Szaleje dalej, wygląda, że ma ADHD ..:) Jest już po trzecim szczepieniu i odrobaczeniu. Wszystko jest w porządku, tylko to siusianie..., a ścierka jej nie pasuje, a spacer traktuje jak zabawę, więc wracamy do domu i siur..sikamy. No, ale to wymaga czasu. Najlepiej to jest wieczorem jak córa idzie spać, a za nią kot i pies. I gromadnie śpią. Jak córka wychodzi do szkoły to nie ma psa. praktycznie mało się wtedy bawi, tylko kładzie się i śpi.No i trzeba by widzieć co się dzieje jak wraca...Ogólnie jest bardzo ułożona i jak zostaje sama to nic nie robi złego tylko prawdopodobnie śpi. Mało zostaje sama, ale czasami się zdarzy. Za parę dni podeślę nowe zdjęcia jak wygląda teraz..." Quote
_bubu_ Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Mamba i Laura z siostrą są już w domach. Jest nowy szczeniak w schronie ale jeszcze matka go karmi . czarny chłopak, będzie średnim psem. Quote
Agnieszka Co. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Rodzina mojej sąsiadki ma do oddania w dobre ręce dwa szczeniaczki. Piesek krótkowłosy brązowy i suczka z dłuższym włosem czarno-brązowa (szylkret). Mają 2 miesiące, są nieszczepione. Będą malutkie. Mieszkają obecnie w Rybarzowicach koło Bielska. Kontakt 033/817-90-93 604-972-107 Wieczorem postaram sie dołożyć zdjęcia Quote
_bubu_ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 A ja kombinuje od kogo dostałam to zdjęcie na komórkę bo do żadnego psa mi nie pasuje. Nie poznałam :oops: Quote
Agnieszka Co. Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ciekawe co ostatecznie z niego wyrośnie :) Zmienił się nie do poznania Quote
MartynaP Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 _bubu_ napisał(a):A ja kombinuje od kogo dostałam to zdjęcie na komórkę bo do żadnego psa mi nie pasuje. Nie poznałam :oops: a to jednak doszlo?? ja dostalam raport ze nie udalo sie wysłac ;) dlatego dwa razy poslalam Quote
_bubu_ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 potrzebna pomoc dla psiej rodzinki: http://www.dogomania.pl/threads/186329-Podrzucona-psia-rodzinka-Lilka-walczy-o-%C5%BCycie-!!-pomocy! Quote
halbina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Niestety wrócił z adopcji pięciomiesięczny dziś Promil, prosimy o pomoc w szukaniu domku... ogłoszenia... [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/180103-5-rozkosznych-szczeniaków-wszystkie-szczęśliwe-w-nowych-domkach-)/page33[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]mamy w tej chwili kilka spów na utrzymaniu, są w hotelikach: ON, husky, 2 szczeniaki pięciomiesięczne... [/FONT] Quote
halbina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dziś dostałam sms od Bubu, w schronisku jest siedem niesamodzielnych zupełnie maluchów... Quote
MartynaP Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='halbina']Dziś dostałam sms od Bubu, w schronisku jest siedem niesamodzielnych zupełnie maluchów...[/QUOTE] ja tez tylko ze niemoge pomoc :( mam juz cztery kociaki na tymczasie i Tita z adha dodatkowo pracuje w domu zostaje mama chyba by zwariowala juz nie mowie o tym ze niemilaby ich kto karmic jak mnie nie bedzie :( Quote
halbina Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/188371-7-szczeniaczków-bez-matki-potrzebna-pomoc-[/url]![/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] szukam dla nich domków, bo na razie mieszkają u mnie... nie dam rady...[/FONT][/COLOR] Quote
_bubu_ Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 w schronisku 2 dni temu oszczeniła się Bila :( Ma 5 maluszków , jak one sobie poradzą w tych warunkach... jak mamusia sobie poradzi :( Quote
MartynaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Bjuta napisał(a): POLA taka z niej panna wyrosła ;) Quote
_bubu_ Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 No nie mogę ! Medalistka :) Jaka piękna i duża . Cudne zdjęcia, dziękujemy !! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie mogę się napatrzyć - piękna! :) Quote
MartynaP Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 MartynaP napisał(a): dostałam jakiś cas temu mAila ze miesiecznik :Moj Pies" robi castng kundelkow do kalendarza na 2011...oczywiscie posłałam zdjecie Titusia :D Wczoraj zadzwoniła pani ze sposrod 1500 zgloszen zostal wybrany do szczesliwej 12 :) niestety zdjecia sa w warszawie ja niemam jak jechac ale poniewaz Tito jak to powiedziala pani jest wyjatkowy porozmawia z fotografem czy by nie przyjechali do mnie zdrobic mu zdjecia do tego kalendarza :) Quote
halbina Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 brawo! zwierzaki mają farta, nie ma co! Aha, dziś na akcji w Platanie odwiedziła nas pani z Katowic, która w lipcu na akcji adoptowała suczkę ztego stadka szczeniakó od Was, fajny psiak z niej wyrósł, ale ma ADHD, wygląda na skrzyżowanie husky i wilczaka może... niestety zdjęcia sobie skasowałam, formatując pamięć, a takie fajne wyszły... buuuuuuuuu Quote
_bubu_ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MartynaP napisał(a):dostałam jakiś cas temu mAila ze miesiecznik :Moj Pies" robi castng kundelkow do kalendarza na 2011...oczywiscie posłałam zdjecie Titusia :D Wczoraj zadzwoniła pani ze sposrod 1500 zgloszen zostal wybrany do szczesliwej 12 :) niestety zdjecia sa w warszawie ja niemam jak jechac ale poniewaz Tito jak to powiedziala pani jest wyjatkowy porozmawia z fotografem czy by nie przyjechali do mnie zdrobic mu zdjecia do tego kalendarza :) ale wiadomość ! Brawo Tito :) NIe wygląda jak przeciętny pies , nie da się ukryć :) Quote
_bubu_ Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 No właśnie a szczeniaków przybywa i przybywa , może ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach? Aktualnie jest 11 maluchów same sunie. Tu część z nich: http://allegro.pl/szczeniaczki-czekaja-na-domki-i1323352726.html Quote
MartynaP Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 te biało czarne mają takie noski ze tylko całować :loveu: zrobie kilka ogłoszen tymczasu nie proponuje bo niewiedzialbym ktorego :eviltong: Quote
Recommended Posts