Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieści z domu suczki :)

"Witam.
Nasza psina super, jest tak fajna, że czasami boję się, żeby nie zapeszyć. Szaleje dalej, wygląda, że ma ADHD ..:)
Jest już po trzecim szczepieniu i odrobaczeniu. Wszystko jest w porządku, tylko to siusianie..., a ścierka jej nie pasuje, a spacer traktuje jak zabawę, więc wracamy do domu i siur..sikamy. No, ale to wymaga czasu. Najlepiej to jest wieczorem jak córa idzie spać, a za nią kot i pies. I gromadnie śpią. Jak córka wychodzi do szkoły to nie ma psa. praktycznie mało się wtedy bawi, tylko kładzie się i śpi.No i trzeba by widzieć co się dzieje jak wraca...Ogólnie jest bardzo ułożona i jak zostaje sama to nic nie robi złego tylko prawdopodobnie śpi. Mało zostaje sama, ale czasami się zdarzy. Za parę dni podeślę nowe zdjęcia jak wygląda teraz..."

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzina mojej sąsiadki ma do oddania w dobre ręce dwa szczeniaczki. Piesek krótkowłosy brązowy i suczka z dłuższym włosem czarno-brązowa (szylkret). Mają 2 miesiące, są nieszczepione. Będą malutkie.
Mieszkają obecnie w Rybarzowicach koło Bielska.
Kontakt
033/817-90-93
604-972-107
Wieczorem postaram sie dołożyć zdjęcia

• 1 month later...
Posted

_bubu_ napisał(a):
A ja kombinuje od kogo dostałam to zdjęcie na komórkę bo do żadnego psa mi nie pasuje. Nie poznałam :oops:

a to jednak doszlo??
ja dostalam raport ze nie udalo sie wysłac ;)
dlatego dwa razy poslalam

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='halbina']Dziś dostałam sms od Bubu, w schronisku jest siedem niesamodzielnych zupełnie maluchów...[/QUOTE]

ja tez tylko ze niemoge pomoc :(
mam juz cztery kociaki na tymczasie i Tita z adha dodatkowo pracuje w domu zostaje mama chyba by zwariowala juz nie mowie o tym ze niemilaby ich kto karmic jak mnie nie bedzie :(

Posted

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/188371-7-szczeniaczków-bez-matki-potrzebna-pomoc-[/url]![/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] szukam dla nich domków, bo na razie mieszkają u mnie... nie dam rady...[/FONT][/COLOR]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

MartynaP napisał(a):

dostałam jakiś cas temu mAila ze miesiecznik :Moj Pies" robi castng kundelkow do kalendarza na 2011...oczywiscie posłałam zdjecie Titusia :D
Wczoraj zadzwoniła pani ze sposrod 1500 zgloszen zostal wybrany do szczesliwej 12 :)
niestety zdjecia sa w warszawie ja niemam jak jechac ale poniewaz Tito jak to powiedziala pani jest wyjatkowy porozmawia z fotografem czy by nie przyjechali do mnie zdrobic mu zdjecia do tego kalendarza :)

Posted

brawo! zwierzaki mają farta, nie ma co!
Aha, dziś na akcji w Platanie odwiedziła nas pani z Katowic, która w lipcu na akcji adoptowała suczkę ztego stadka szczeniakó od Was, fajny psiak z niej wyrósł, ale ma ADHD, wygląda na skrzyżowanie husky i wilczaka może... niestety zdjęcia sobie skasowałam, formatując pamięć, a takie fajne wyszły... buuuuuuuuu

Posted

MartynaP napisał(a):
dostałam jakiś cas temu mAila ze miesiecznik :Moj Pies" robi castng kundelkow do kalendarza na 2011...oczywiscie posłałam zdjecie Titusia :D
Wczoraj zadzwoniła pani ze sposrod 1500 zgloszen zostal wybrany do szczesliwej 12 :)
niestety zdjecia sa w warszawie ja niemam jak jechac ale poniewaz Tito jak to powiedziala pani jest wyjatkowy porozmawia z fotografem czy by nie przyjechali do mnie zdrobic mu zdjecia do tego kalendarza :)

ale wiadomość ! Brawo Tito :) NIe wygląda jak przeciętny pies , nie da się ukryć :)

• 1 month later...