Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w nocy kolejne maleństwo odeszło ['] :( Z tych najmniejszych zostały jeszcze 3 i czwarta czarna mamba.
potem wkleje zdjęcia. Dowiedziałam się że cały miot został znaleziony w katronie przy drodze. Nie wiadomo jak długo tam leżały.. musiały być przemarznięte :(

Posted

maluchy planuja przeprowadzke na czwartek.
A tymczasem mam nowe zmartwienie :( Pewna kobieta ma w mieszkanku w bloku 27 psów - 4 dorosłe i 4 mioty szczeniąt.
Oczywiscie dorosłe psy bez sterylek, mnożą się od dawna, a kobieta rozdaje szczeniaki albo usypia.
Jutro jestem z nia umówiona na konkretną rozmowe wiec napisze cos wiecej.
Narazie mam fotki dwoch szczeniat od niej ktorym trzeba znalezc domy. Ale to dopiero poczatek..

Boguś:

Gucio:

Posted

Dołożyłam te fotki do allegro - musiałam jakoś nazwać - to wrzuciłam tak na razie - jak będą już miały imiona to podmienię.

Maluszki - Kosia i Kora będą malutkie a Pola pewnie średnia
(ale to nigdy do końca nie wiadomo)

KOSIA

KORA

POLA

Posted

Kora nie żyje , a Kosia ( to chłopczyk) i Pola są na kwarantannie, jeszcze do domów na pewno iść nie mogą. Dopiero jak będziemy mieć pewność że są zdrowe. Także do ogłoszeń nie ma sensu jeszcze ich dodawać.

Posted

[quote name='_bubu_']Kora nie żyje , a Kosia ( to chłopczyk) i Pola są na kwarantannie, jeszcze do domów na pewno iść nie mogą. Dopiero jak będziemy mieć pewność że są zdrowe. Także do ogłoszeń nie ma sensu jeszcze ich dodawać.[/QUOTE]

O jejku... Dobrze, to wycofuję.