Szarik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ciekawe jaki 'stan' szczeniaczków... :hmmmm: A BUDRYSEK widziała ostatnio Naszą biało-czarną ciapkę na spacerze z nowym panem :loveu: Quote
peate Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 http://www.pedigree.pl/NaszeAkcjeRosnijZdrowo.aspx pod tym adresem można zamówić bezpłatna paczuszkę dla szczeniaczka :lol: a jeżeli ktoś nie posiada małego, słodkiego szczeniorka to może podarować paczuszkę schroniskowym ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wypełniałam formularz już dwa razy... Trzeci raz na ten sam adres już mi chyba nie prześlą :evil_lol: Szczeniorki w górę! Quote
Hund Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wypełniałam formularz już dwa razy... Trzeci raz na ten sam adres już mi chyba nie prześlą :evil_lol: Szczeniorki w górę! mam nadzieję że prześlą Ci chociaż 2 razy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie, nie... chodziło mi o to, że w tamtym roku wypełniałam już formularz i dostałam przesyłkę, potem wypełniłam drugi... i też mi przysłali ;) wiec boję się wysyłać już trzeci :evil_lol: Szczeniorki co tam u Was? Quote
_bubu_ Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie, nie... chodziło mi o to, że w tamtym roku wypełniałam już formularz i dostałam przesyłkę, potem wypełniłam drugi... i też mi przysłali ;) wiec boję się wysyłać już trzeci :evil_lol: Szczeniorki co tam u Was? zamawiaj :evil_lol: j:evil_lol: możesz zamawiac na ten sam adres ale na inną osobe. Quote
peate Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 późno już i maluchy powinny spać na a przy okazji powędrują na pierwszą ;) Quote
peate Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 słodkie schroniskowe szczeniaczki do koloru i wyboru :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziewczyny - są teraz jeszcze szczenięta? Znajoma była w piątek i powiedzieli jej, że szczeniąt nie ma. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Patrzyłam w sobotę - maluszków nie ma. Ale są za to 3 podrostki ok.6-7 miesięczne w boksie na małym wybiegu i jeden też koło pół roku w przedsionku. Quote
Hund Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 FiglowaŁy na spacerze :) aż miŁo byŁo popatrzeć :) dostaŁy też gumowe zabawki więc nudzić się caŁkiem nie będą. W niedzielę przywiozę jeszcze kilka dla innych 6 to za maŁo jak dla caego schronu. Quote
saba210@op.pl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pieskie dzieciaczki na 1-szą!!!:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A macie może aktualne zdjęcia szczeniąt i kilkumiesięcznych psiaków? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jeśli Beata nie robiła zdjęć, to ja postaram się to nadrobić w niedzielę ;) Quote
_bubu_ Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 mnie w niedziele nie było w schronie, ale moze ktoś kto był, zrobił? Quote
_bubu_ Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 aktualnie jest 5 miesięczny szczeniak Skrzat - będzie dużym psem. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Widac po nim, że w oczach tylko figle. Oby domek sie szybko znalazl, bo taka energia zamknięta w kojcu to na spacerze pewnie eksploduje! Quote
lapisl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Skrzat odszedł za TM... :-( Dlaczego Skrzat odszedł ... nie mogę w to uwierzyć Quote
Szarik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Chyba nie wiadomo. Prawdopodobnie złapał coś w schronisku... :( Quote
Recommended Posts