Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Henio niestety ma poważną wadę serca. Czeka go konsultacja we Wrocławiu i prawdopodobnie operacja. :( Biedny maluszek :( A już miał w sobote jechać do domu :( Pózniej zaloze mu osobny wątek. Przynajmniej tyle moge..

Posted

To ja może napiszę parę słów o Heniu ;)

W piątek wieczorem został przetransportowany do mojej koleżanki. W pierwszą noc udało mu się zrobić wiele: 3 kupki, 4 kałuże i podbić serca 6 osobom! :loveu: Zarówno rodzice, brat jak i babcia z dziadkiem zakochali się w kruszynce. Tak sobie Henio spędził weekend w cudownej atmosferze domu. Na początku jak kładło się go na ziemię, to zaraz wdrapywał sie na rączki, ale potem już śmigał po domu. Od kuchni, żeby się napić, po taras ;) Druga noc tez była bardzo owocna. Henio nawet zapoznał się z moim potworem, mimo, że był wzrostu mniej więcej głowy Szarika. Na poczatku było ładnie i ostrożnie, Heniutek nawet opróznił miskę mojemu, ale potem Szarik odkrył zabawe w podrzucanie Henia nosem do góry :evil_lol: I trzeba było interweniować.
Mniej więcej w takiej atmosferze Heniuś przezył weekend. Niestety tylko weekend. Całej owej rodzinki nie ma w domu dłuuugie godziny, więc musieli go oddać, ale z wielkim żalem. Za to [cytuję] "na 99% go bierzemy jak wrócę z obozu" czyli ok 20 czerwca. Miejmy nadzieję, że do tego czasu Henio będzie miał gdzie mieszkać, nie zapomni o swoich przyszłych właścicielach, a że i oni nie zapomną o nim i nie zawioda go!
Trzymaj się Heniuś, powodzenia we Wrocławiu!

• 2 weeks later...