pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A dzisiaj chyba trafiłyśmy z Moniką na porę spania bo Henia nie było słychać w lecznicy ;) Quote
_bubu_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 na Henia juz czeka 1 domek i 1 tymczas w Warszawie . Ale może jeszcze cos sie znajdzie bliżej :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Heniu! Ty Szczęśliwcu! :loveu: :multi: Wiedziałam, że szybko ktoś się w nim zakocha :) Quote
Hund Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jest domek w Wadowicach tylko trzeba zrobić przedadopcyjną. Na razie państwo są na plus ;) Quote
_bubu_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Henio niestety ma poważną wadę serca. Czeka go konsultacja we Wrocławiu i prawdopodobnie operacja. :( Biedny maluszek :( A już miał w sobote jechać do domu :( Pózniej zaloze mu osobny wątek. Przynajmniej tyle moge.. Quote
Hund Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fantastycznie miaŁ w sobotę jechać do nowego domu...miŁo że wiedziaŁam o tym :p Quote
Szarik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Biednemu zawsze wiatr w oczy... :( A stać Was na operację? Ile ona wyniesie...? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czyli to jednak nie były chwilowe szmery z powodu kataru... :( Heniu, tak wcześnie spotyka Cię tyle złego... Trzymam kciuki za maluszka! Quote
_bubu_ Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Henio pilnie szuka tymczasu. Jutro musi opuścić klinike. Może przebywac z innymi psami . niczym juz nie zarazi. Quote
saba210@op.pl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 trzymamy:thumbs: za Henia (i nie tylko)oby we wtorek diagnozy niosły nadzieje na zdrówko Quote
Szarik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 To ja może napiszę parę słów o Heniu ;) W piątek wieczorem został przetransportowany do mojej koleżanki. W pierwszą noc udało mu się zrobić wiele: 3 kupki, 4 kałuże i podbić serca 6 osobom! :loveu: Zarówno rodzice, brat jak i babcia z dziadkiem zakochali się w kruszynce. Tak sobie Henio spędził weekend w cudownej atmosferze domu. Na początku jak kładło się go na ziemię, to zaraz wdrapywał sie na rączki, ale potem już śmigał po domu. Od kuchni, żeby się napić, po taras ;) Druga noc tez była bardzo owocna. Henio nawet zapoznał się z moim potworem, mimo, że był wzrostu mniej więcej głowy Szarika. Na poczatku było ładnie i ostrożnie, Heniutek nawet opróznił miskę mojemu, ale potem Szarik odkrył zabawe w podrzucanie Henia nosem do góry :evil_lol: I trzeba było interweniować. Mniej więcej w takiej atmosferze Heniuś przezył weekend. Niestety tylko weekend. Całej owej rodzinki nie ma w domu dłuuugie godziny, więc musieli go oddać, ale z wielkim żalem. Za to [cytuję] "na 99% go bierzemy jak wrócę z obozu" czyli ok 20 czerwca. Miejmy nadzieję, że do tego czasu Henio będzie miał gdzie mieszkać, nie zapomni o swoich przyszłych właścicielach, a że i oni nie zapomną o nim i nie zawioda go! Trzymaj się Heniuś, powodzenia we Wrocławiu! Quote
_bubu_ Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 w końcu działa mi opcja zakładania nowych wątków - wiec zapraszam na wątek Henia . Maluch czeka tez na odwiedziny ciotek w lecznicy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10244023#post10244023 Quote
_bubu_ Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 szczeniorki wyspacerowane. Czekaja na domki! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Piękne maluchy. A ile życia i radości w nich! Gdzie domki? Quote
basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Naszym ślicznym schroniskowym szczeniorkom też należą się domki! Hop ! Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Do gory szczeniaczki!!!! Jestescie piekne!!!! Quote
peate Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 słodkie szczeniaki szukają domków! zobaczcie jakie śliczne! Quote
_bubu_ Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 nowe szczeniaczki - 7 dzieci Uszatej , 6 chłopców i jedna dziewczynka Quote
Recommended Posts