_bubu_ Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Tosia ma już dom. natomiast szukam osoby na wizyte przedadopcyjną dla Kreseczki w miejscowości Lubliniec. Quote
Hund Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Niestety są nowe szczeniaki w schronie : 1. Dżunia od rana się szczeni (widziaŁam 4 na razie) 2. Jamnikowata sunia wczoraj przyszŁa dziś już ma maleństwo (na razie jedno) 3. Uszata mama nie ma już ani jednego dziecka ,zostaŁa sama z Kreseczką, dziś poszŁa na sterylkę. 4. 2 maŁe dziewczynki zostaŁy przyniesine (jedną mam w wannie ;))druga zostaŁa (czarna podpalana) Quote
Hund Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wczoraj jeden maluch pojachaŁ do nowej rodziny a dziś Kreseczka czeka na odwiezienie, na razie jest u mnie w domu ;) Quote
Hund Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: __________________ Obie z bubu uważamy że nowa pani Kreseczki jest taka jaką dla niej wymarzyŁyśmy sobie!!!! Quote
Hund Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kreseczka jest w domku, ma się bardzo dobrze, początkowo nic nie jadła i nie piła ale u mnie tak samo zareagowała na zmianę . Państwo są wyrozumiali i cierpliwi. Na razie nie ma nowego imienia. Musi ja rodzina lepiej poznać i wtedy nadane zostanie nowe imię. Pani powiedziała że Kreseczka jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciu :) Quote
_bubu_ Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 imię już jest ;) Kreseczka to teraz Nuka. Nadal jest płochliwa ale szybko robi postępy. Już bez problemu sama podchodzi do miski kiedy chce. Jest już też po kąpieli - niestety bała się wody. Spacerki bardzo lubi ale samochody to dla niej potwory :evil_lol: a kota sąsiadów traktuje jak zabawke którą trzeba gonić. I oczywiście uwielbia spać w łózku ;) Quote
_bubu_ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 pierwszy post zaktualizowany - szukamy domków dla 1 szczeniaczka od jamniczki i 7 niedzwiadków Dżuni. Pieski narazie jeszcze muszą być z matką ale za 3-4 tygodnie mogą iśc do domów. więcej zdjęć w pierwszym poście Quote
saba210@op.pl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nio niiiuuuniunie malunńńkie;) Kto chce szczeniaczka..hmm??? Quote
Hund Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Maluszek od Jamnisi już caŁkiem ciekawy świata :) tuptaŁ sobie po budzie i kojcu. Trochę trudno mu jeszcze utrzymać się na nóżkach ale już próbuje wędrować :) Dzieci Dżuni jeszcze nie są tak sprawne ale wszystkie w komplecie kochane wyglądają jak maŁe niedźwiadki. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hej, ogłoście szczeniaczki na www.ox.pl a ja pomogę w wizytach przed adopcyjnych. Quote
saba210@op.pl Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ...Maluchy na 1-szą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla szczeniaczków i nie tylko ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Uważaj Olu, bo czujne oko moderatora może w tym wesołym króliczku doszukać się spamu... W górę maluchy! Quote
Hund Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Uważaj Olu, bo czujne oko moderatora może w tym wesołym króliczku doszukać się spamu... W górę maluchy! a co w nim jest nie tak? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Wszystko jest w porządku, zając jest super :) Na Boże Narodzenie była sytuacja, że mod dał ostrzeżenie jeden z Dogomaniaczek za wklejanie w 'potrzebujących' wątkach kartek z życzeniami dla schroniskowych biedaków... Bo uznane to było za spam (nabijanie sobie postów wklejając wszędzie identyczna wiadomości) :roll: Quote
Hund Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 aha , brak słów , po co mi więcej postów ...nawet ich nie liczę ale dzięki za cynk ;) A co do szczeniaków mamy nowego pieknisia :) jest naprawdę śliczny , w dalszym ciągu do adopcji są dzieci Dżuni oraz mały jamnisi. Niestety mimo wielkich starań i objeżdżenia wszystkich żywieckich weterynarzy wczoraj odszedł na TM mały rudy biedaczek. Nie umiem nawet opisać tego co z bubu przeżywałyśmy. W takich chwilach chcę uciec jak najdalej od wszystkiego. Quote
Recommended Posts