Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety są nowe szczeniaki w schronie :
1. Dżunia od rana się szczeni (widziaŁam 4 na razie)
2. Jamnikowata sunia wczoraj przyszŁa dziś już ma maleństwo (na razie jedno)
3. Uszata mama nie ma już ani jednego dziecka ,zostaŁa sama z Kreseczką, dziś poszŁa na sterylkę.
4. 2 maŁe dziewczynki zostaŁy przyniesine (jedną mam w wannie ;))druga zostaŁa (czarna podpalana)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Obie z bubu uważamy że nowa pani Kreseczki jest taka jaką dla niej wymarzyŁyśmy sobie!!!!

Posted

Kreseczka jest w domku, ma się bardzo dobrze, początkowo nic nie jadła i nie piła ale u mnie tak samo zareagowała na zmianę . Państwo są wyrozumiali i cierpliwi. Na razie nie ma nowego imienia. Musi ja rodzina lepiej poznać i wtedy nadane zostanie nowe imię. Pani powiedziała że Kreseczka jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciu :)

Posted

imię już jest ;) Kreseczka to teraz Nuka. Nadal jest płochliwa ale szybko robi postępy. Już bez problemu sama podchodzi do miski kiedy chce. Jest już też po kąpieli - niestety bała się wody. Spacerki bardzo lubi ale samochody to dla niej potwory :evil_lol: a kota sąsiadów traktuje jak zabawke którą trzeba gonić.
I oczywiście uwielbia spać w łózku ;)

• 2 weeks later...
Posted

pierwszy post zaktualizowany - szukamy domków dla 1 szczeniaczka od jamniczki i 7 niedzwiadków Dżuni. Pieski narazie jeszcze muszą być z matką ale za 3-4 tygodnie mogą iśc do domów.

więcej zdjęć w pierwszym poście

Posted

Maluszek od Jamnisi już caŁkiem ciekawy świata :) tuptaŁ sobie po budzie i kojcu. Trochę trudno mu jeszcze utrzymać się na nóżkach ale już próbuje wędrować :)
Dzieci Dżuni jeszcze nie są tak sprawne ale wszystkie w komplecie kochane wyglądają jak maŁe niedźwiadki.

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla szczeniaczków i nie tylko ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Uważaj Olu, bo czujne oko moderatora może w tym wesołym króliczku doszukać się spamu...

W górę maluchy!

a co w nim jest nie tak?

Posted

Wszystko jest w porządku, zając jest super :)

Na Boże Narodzenie była sytuacja, że mod dał ostrzeżenie jeden z Dogomaniaczek za wklejanie w 'potrzebujących' wątkach kartek z życzeniami dla schroniskowych biedaków... Bo uznane to było za spam (nabijanie sobie postów wklejając wszędzie identyczna wiadomości) :roll:

Posted

aha , brak słów , po co mi więcej postów ...nawet ich nie liczę ale dzięki za cynk ;)

A co do szczeniaków mamy nowego pieknisia :) jest naprawdę śliczny , w dalszym ciągu do adopcji są dzieci Dżuni oraz mały jamnisi.

Niestety mimo wielkich starań i objeżdżenia wszystkich żywieckich weterynarzy wczoraj odszedł na TM mały rudy biedaczek. Nie umiem nawet opisać tego co z bubu przeżywałyśmy. W takich chwilach chcę uciec jak najdalej od wszystkiego.