GrubbaRybba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kilka ogłoszeń, gdzie szukają małych psiaczków: 1. z serwisu bono-polska.pl Chihuahua lub ratlerek wezmę data dodania: 2007-10-09 Wezmę młodego pieska rasy chihuahua lub ratlerek, bez wzgledu na płeć.Autor: Karolina Email: kicia25892@wp.pl przygarnę data dodania: 2007-10-11 Chętnie przygarnę do siebie i swojego serduszka pieska najlepiej małej rasy ponieważ mieszkamy w bloku i mamy syna który uwielbia zabawę z pieskami.Najlepiej z śląska .Jestem z Gliwic mój adres Joasia.k2@poczta.onet.plAutor: Joanna Email: Joasia.k2@poczta.onet.pl 2. z serwisu petworld.pl przygarne pieska email:kicia-10@tlen.pl host: fae234.internetdsl.tpnet.pl miejscowość: Września Z chęcią przygarne małego pieska np. mopsa,yorka lub buldoga angielskiego.Na pewno zostanie on przez nas od razu pokochany:) Quote
GrubbaRybba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hund napisał(a):nie wiem co robic :( jak ona jej nie zechce oddać to co?? mamy ją ukraść?? Hund a co tam się stało? Ta kobieta ją chce, czy nie? Czy ona ją bije? :-( Quote
GrubbaRybba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 i jeszcze kilka ogłoszeń.... tym razem z 4lapy.pl Kontakt: Alicja Reka / 29 września 2007 (od 16 dni) Chcę:przyjmę Dotyczy:woj. dolnośląskie ((Ząbkowice Śl.)) Treść: Przyjmę niepłatnie szczeniaka(suczkę)malutkiej rasy.Najchętniej pudla, shitzu, cokiell spaniel albo cavalier king charles spaniel,kundelka. Kontakt: Łukasz / 14 sierpnia 2007 (od 62 dni) Chcę:kupię / przyjmę Dotyczy:woj. dolnośląskie (Wałbrzych) Treść: Kupię lub przyjmę szczeniaka. Najchętniej piesek, nie duży. Może być rasowy lub zwykły kundelek. Proszę o kontakt na maila onael@wp.pl GG 877 86 58 Quote
Hund Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nie wiem co jej robi , chyba jej nie bije chociaż nie mam pewności, ona zadzwoniła że pies sika i je kupy i zachowuje się inaczej niż pwinien i brak mi słów bo...... Quote
_bubu_ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Hund napisał(a):nie wiem co robic :( jak ona jej nie zechce oddać to co?? mamy ją ukraść?? no przeciez mamy prawo odebrac psa. szkoda tylko ze mozemy jechac dopiero w niedziele. Quote
GrubbaRybba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ciągle myślę o tej malutkiej bidulce. :placz: Obyście ją odebrały tej babie :angryy:. No i oby znalazł sie domek. Przed chwilą napisałam sms-a do kobiety z Gliwic, która chciała adoptować małą sunię. Dzwoniła kiedyś w sprawie jednego szczeniaka, który był u mnie na tymczasie. Może się odezwie i będzie zainteresowana. Quote
GrubbaRybba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cioteczki, dzwoniłam Pani, która szukała małego pieska. Niestety adoptowała już 6-miesięczną sunię. Na pocieszenie zrobiłam Fionie bannerki. Może to ściągnie do wątku osoby zainteresowane małą. PS - bannerki trzeba podlinkować. Ja niestety nie umiem. Quote
Hund Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Śliczny banerek !!! dzięki !!! a ja miała dziwny telefon, dzwoniłą pani że znalazła ogłoszenie na allegro Fiony to ja do niej : a ha jamniczka jest do adopcji i zceka będzie miała operację oczek a ona : ale mnie chodzi o tego małego pieska z odstającymi uszkami Fionę, więc myślałam że któraś z dogomaniaczek zrobiła allegro na szybko , powiedziała że się zastanowi , a ja widzę że allegro nie ma więc o co chodzi?? Quote
_bubu_ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 allegro Fionki jest , ja wystawiłam. Quote
saba210@op.pl Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ...OJOJOJ co za babsko?!:lmaa: ...jak można zrezygnować z takiego Psiaczka? ...może teraz Fionka lepiej trafi :roll: ...ona jest bardzo KOCHANIUTKA!!! Quote
GrubbaRybba Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Fioneczko, pokazuj się na pierwszej. Może skradniesz komuś serce. :loveu: Quote
Hund Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jest chętna na Fionę z warszawy , byle tylko Fiona do nas trafiła. Quote
GrubbaRybba Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hund napisał(a):jest chętna na Fionę z warszawy , byle tylko Fiona do nas trafiła. :multi::multi::multi: Wspaniała wiadomość! Oby się udało! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
fafledwie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 W jakim mieście jest Fionka? A dlaczego możecie ją odebrać dopiero w niedzielę, z powodu tej baby, czy Wy nie jesteście w stanie szybciej? Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ooo!! to trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno!!!! Quote
GrubbaRybba Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Co u Fiony? Kciuki nadal zaciśnięte. Czekamy na wieści z zapartym tchem. Quote
GrubbaRybba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cioteczki, co u Fionki??? Czy zabrałyście ją od tej baby? Czy jest już bezpieczna? Jak ona się czuje? Odezwijcie się, bo się niepokoję... Quote
GrubbaRybba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Hund, Bubu, co z Fionką? Dziewczyny, co się dzieje? :nonono2: Quote
Recommended Posts