Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka ogłoszeń, gdzie szukają małych psiaczków:

1. z serwisu bono-polska.pl

Chihuahua lub ratlerek wezmę
data dodania: 2007-10-09
Wezmę młodego pieska rasy chihuahua lub ratlerek, bez wzgledu na płeć.Autor: Karolina
Email: kicia25892@wp.pl

przygarnę
data dodania: 2007-10-11
Chętnie przygarnę do siebie i swojego serduszka pieska najlepiej małej rasy ponieważ mieszkamy w bloku i mamy syna który uwielbia zabawę z pieskami.Najlepiej z śląska .Jestem z Gliwic mój adres Joasia.k2@poczta.onet.plAutor: Joanna
Email: Joasia.k2@poczta.onet.pl

2. z serwisu petworld.pl
przygarne pieska
email:kicia-10@tlen.pl host: fae234.internetdsl.tpnet.pl miejscowość: Września Z chęcią przygarne małego pieska np. mopsa,yorka lub buldoga angielskiego.Na pewno zostanie on przez nas od razu pokochany:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze kilka ogłoszeń....

tym razem z 4lapy.pl

Kontakt: Alicja Reka / 29 września 2007 (od 16 dni) Chcę:przyjmę Dotyczy:woj. dolnośląskie ((Ząbkowice Śl.)) Treść: Przyjmę niepłatnie szczeniaka(suczkę)malutkiej rasy.Najchętniej pudla, shitzu, cokiell spaniel albo cavalier king charles spaniel,kundelka.
Kontakt: Łukasz / 14 sierpnia 2007 (od 62 dni) Chcę:kupię / przyjmę Dotyczy:woj. dolnośląskie (Wałbrzych) Treść: Kupię lub przyjmę szczeniaka. Najchętniej piesek, nie duży. Może być rasowy lub zwykły kundelek. Proszę o kontakt na maila onael@wp.pl GG 877 86 58

Posted

Nie wiem co jej robi , chyba jej nie bije chociaż nie mam pewności, ona zadzwoniła że pies sika i je kupy i zachowuje się inaczej niż pwinien i brak mi słów bo......

Posted

Hund napisał(a):
nie wiem co robic :( jak ona jej nie zechce oddać to co?? mamy ją ukraść??

no przeciez mamy prawo odebrac psa. szkoda tylko ze mozemy jechac dopiero w niedziele.

Posted

Ciągle myślę o tej malutkiej bidulce. :placz:
Obyście ją odebrały tej babie :angryy:. No i oby znalazł sie domek.

Przed chwilą napisałam sms-a do kobiety z Gliwic, która chciała adoptować małą sunię. Dzwoniła kiedyś w sprawie jednego szczeniaka, który był u mnie na tymczasie. Może się odezwie i będzie zainteresowana.

Posted

Cioteczki, dzwoniłam Pani, która szukała małego pieska. Niestety adoptowała już 6-miesięczną sunię.

Na pocieszenie zrobiłam Fionie bannerki. Może to ściągnie do wątku osoby zainteresowane małą.

PS - bannerki trzeba podlinkować. Ja niestety nie umiem.

Posted

Śliczny banerek !!! dzięki !!! a ja miała dziwny telefon, dzwoniłą pani że znalazła ogłoszenie na allegro Fiony to ja do niej : a ha jamniczka jest do adopcji i zceka będzie miała operację oczek a ona : ale mnie chodzi o tego małego pieska z odstającymi uszkami Fionę, więc myślałam że któraś z dogomaniaczek zrobiła allegro na szybko , powiedziała że się zastanowi , a ja widzę że allegro nie ma więc o co chodzi??