_bubu_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Jamnik z którym kuleczka mieszkała w kojcu poszedł do adopcji więc Kuleczke przeniesiono do innego kojca. Teraz mieszka z dużym szczekaczem.. Hund- to ten ciemny kojec w którym był rotek :( Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o nie :(:(:( myślałam o Kuleczce wczoraj jak tak okrutnie lało :(:( że pewnie tonie w błocie w tym błotnym boksie :(:( a ją już przenieśli do ciemnicy :(:(: już nie wiadomo co lepsze :(:( taki maluszek :(:( pomocy :(:( dlaczego nikt nie kocha KULECZKI :(:( Quote
cockermanka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kurcze - skoro to taki ciemny boks,to czemu tam przeniesiono szczeniorka..?? Kto tę malutką teraz dojrzy? Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kuleczko kto Cię pokocha ?? Ciemnica jest już lepsza od błotniaka uwierz. Jeśli mają ją zobaczyć to tu prędzej niż w błotnym boksie. Quote
_bubu_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 no fakt, tamten boks bez dachu jest tak schowany ze nikt tam nie zaglada.. Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 cocermanka mam nadzieję że jesteś zadowolona z wystawy . Kuleczka dalej w schronie :( Quote
madzia828 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kuleczko czemu nikt cie nie che:shake: taka śliczna jesteś:loveu: Quote
cockermanka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hund napisał(a):cocermanka mam nadzieję że jesteś zadowolona z wystawy . Kuleczka dalej w schronie :( zadowolona o tyle,że mamy kolejne duże CWC - ale organizacja ...DNO :shake: Na pewno byłabym bardziej zadowolona,gdybym mogła zabrać Kuleczkę do nowego domku....:-( - do licha..to taka sympatyczna sunia.... Quote
_bubu_ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Kuleczka jest już dwa razy wieksza niż na zdjęciu.. :( ile jeszcze będzie czekać? Quote
Hund Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 W tej chwili w schronisku jest 4 miesięczna Kuleczka, 9 miesieczny Reksiu, 7 miesięczny piesek , 3 małe samodziene szczeniaki juz do oddania i 4 maluchy które jeszcze są z mamą . Quote
Recommended Posts