_bubu_ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Kuleczka nadal w schronisku. 4 nowe szczeniaczki mają już tydzień. A do tego doszedł nowy maluch :( śliczna dziewczynka , urośnie duża. Nie wiem czy to nie jest jakaś krzyżówka z CTR lub czymś podobnym.. Myślę że imie Kruszynka do niej pasuje :] Quote
Hund Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 no to mamy 6 szczeniorków :( CZy ktoś je pokocha?? Quote
madzia828 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ta malutka jest śliczna :loveu::loveu: w górę maluszki Quote
BosiaB_86 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 OOOO jessssooooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ależ śliczne maleństwo!! Jest tak urocza, że na pewno szybko znajdzie kochający domek :) Mam nadzieje, że Kuleczkę też ktoś wreszcie pokocha?! :kciuki: A kiedy można będzie zobaczyć te nowo narodzone maleństwa Cioteczki?! :razz: Quote
_bubu_ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 nie chciałam drażnić mamy nowych maluszków więc nie wchodziłam do kojca żeby robić zdjęcia. Sunia i tak była bardzo zdenerwowana że tam zaglądam. Może następnym razem będzie spokojniejsza. ale widziałam z daleka w budzie czarne maleństwo i szare . Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A ja je już widziałam :) psia mama pozwoliła mi na wejście do boksu i zajrzenie do budy :) Patrzyłam tylko kilka sekund żeby jej nie denerwować. Jedno jest jasne pisakowe a 3 ciemne. :) Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dla KUdłaczki jest szansa , dla Kuleczki znowu nie ma :( POMOCY Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Kruszynka poszła do adopcji :) wiedziałam ze nie bedzie długo czekac :p Quote
Hund Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 bubu miała przedstawić Kuleczkę w zamian za Kruszynkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 niestety Pani napisała że interesują ją tylko kudłate suczki które urosną większe :( Może ktoś zna taką kandydatkę ? Quote
cockermanka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ehhh..do licha...a Kuleczka taka milusia...a jaki ma charakter? A ta panie nie wie,że małe jest piękne ? ;-) Quote
Hund Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 charakter ma jak to szczeniak zabawowy ale spokojn a, nie atakuje i jest ciekawa świata. Jeśli pani jakimś cudem się zdecyduje to zabierzemy ją jutro ze schronu na zabiegi higieniczne i przetrzymamy do soboty ;) Quote
cockermanka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Trzymam kciuki,żeby się dla małej domek znalazł... Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jest już większym szczeniaczkiem i szanse na adopcję zbliżają się powoli do zera :(:(:( Quote
cockermanka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Not tak...wiekszość ludzi chce puchatą kuleczkę do domu...a przeciez z takim podrośniętym szczeniaczkiem jest o wiele łatwiej ... ehhh ... Quote
Recommended Posts