Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kuleczka nadal w schronisku. 4 nowe szczeniaczki mają już tydzień.
A do tego doszedł nowy maluch :( śliczna dziewczynka , urośnie duża. Nie wiem czy to nie jest jakaś krzyżówka z CTR lub czymś podobnym..

Myślę że imie Kruszynka do niej pasuje :]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOOO jessssooooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ależ śliczne maleństwo!! Jest tak urocza, że na pewno szybko znajdzie kochający domek :)

Mam nadzieje, że Kuleczkę też ktoś wreszcie pokocha?! :kciuki:

A kiedy można będzie zobaczyć te nowo narodzone maleństwa Cioteczki?! :razz:

Posted

nie chciałam drażnić mamy nowych maluszków więc nie wchodziłam do kojca żeby robić zdjęcia. Sunia i tak była bardzo zdenerwowana że tam zaglądam. Może następnym razem będzie spokojniejsza. ale widziałam z daleka w budzie czarne maleństwo i szare .

Posted

A ja je już widziałam :) psia mama pozwoliła mi na wejście do boksu i zajrzenie do budy :) Patrzyłam tylko kilka sekund żeby jej nie denerwować. Jedno jest jasne pisakowe a 3 ciemne. :)

Posted

charakter ma jak to szczeniak zabawowy ale spokojn a, nie atakuje i jest ciekawa świata. Jeśli pani jakimś cudem się zdecyduje to zabierzemy ją jutro ze schronu na zabiegi higieniczne i przetrzymamy do soboty ;)