Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak jest nowe szczenię ale nie o to chodziło pani kier więc albo znalazł domek w ciągu jednego dnia albo...mam nadzieję że nie...albo nie żyje bo był za mały :(

Posted

Qrde dziwna sprawa :shake: Mam nadzieje, że jednak znalazł domek ten bidulek...choć to sie wydaje trochę hmmm jakby to określić ? mało realne?
Czekam na foteczkę drugiego maleństwa....

Posted

O jej :loveu: jaki śliczny jesteś malutki!! :loveu: A jak ładnie pozuje... :evil_lol:

Jak takie malutkie piękności mogą trafić do schronu??!! :( Za co??!! Przecież one są takie niewinne, bezbronne... :(

Posted

a ten w rozmiarze xxxs albo trafił wczoraj do adopcji albo pracownica go zabrała do domu, miał już 2 miesiące i pani kier powiedziała że jest kochany :) maleńki i beżowy. :)

Posted

ludzie dzwonią i pytają o szczeniaki ale nic nowego to nie wnosi, telefony nie są konkretne :( np. dzwoni ktoś że chce szczenika ale w czerwcu itp

Posted

ludzie sa dziwni :shake: ale wejsc maja sporo, chudzinka ponad 300, pozostale ponad 500, moze na 1000 wejsc chociaz jedna normalna osoba sie trafi...

Posted

może i mam nadzieję :)

wiesz teraz dopiero rozumiemy z bubu panią kier która chciała zrezygnować z allegro i z ogłoszeń. Ponieważ na początku podawałysmy telefon do schronu kier odbierała kilkanaście telefonów dziennie od oszołomów. teraz podajemy swoje telefony i oszołomy sa podzielone pomiędzy mnie a bubu.

Posted

Ehh cioteczki powiem wam tak jak mówie zawsze: LUDZIE SA RÓŻNI - KWADRATOWI I PODŁÓŻNI :shake: mam nadzieje, że jednak wśród tych bezsensownych chwilowych wejść i głupkowatych nieprzemyślanych telefonów :roll: znajdzie sie ktoś kto na prawdę przygarnie maluszki... :kciuki:

Posted

tak masz rację :) czekam na tych wspaniałych ludzi którzy pokochają kundelki, którym nie będzie chodziło tylko o rasę ale o psa przyjaciela.